House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Welcome to the club ;)
thanx matε......παρεπιπτοντως δεν ειναι τυχαιο οτι επαιζαν πολυ συναγωνιστες στον εν λογω ιδρυμαWelcome to the club ;)
Όλοι από κάπου αρχίζουν, όλοι μας, τάχουμε πει πολλές φορές.
Κάθε μαγαζί έχει την πολιτική του, δεν κατακρίνω κανέναν απλά διαφέρουν.
1η επισκεψη νωρις το απογευμα στο Βασιλη ........πολυ ευγενικος ο ιδιος σε κανει να νιωσεις ανετα και αφου ειναι τσακαλος και σε τρωει τι ατομο εισαι προχωραει και στο παρασηνθημα και σου σκαει τι παιζει με τον 40 60 και 100
Ηταν τρεις γκομενες Μαρια,Μαριαννα,και ακομα μια δεν θυμαμαι......ηταν πυραυλακια μιλφ για τους λατρεις.....πηρα αναγκαστηκα Μαριαννα και δεν εχασα(thanx house)πολυ καλη,καλο μασαζακι ουτε πολλα λογια και μαλακιες......εκανα τον 40 ευρο αλλα το επομενο ειναι κανονικο με την Μαρια αυτην τηνν φορα......με λιγα λογια value for money,....και πανω απο ολα σεβονται τον πελατη ουτε μαλακιες να σου πουμε ουτε τιποτα.....Βασιλης σπαθι ο λογος του οχι μαλακιες.....εκει η κυριες στα Ανατολικα να τα ακουνε......
Η Μαρία δεν πιστεύω να κάνει φουλ, διευκρίνησέ το πρώτα
[/quotΗ Μαρία δεν πιστεύω να κάνει φουλ, διευκρίνησέ το πρώτα
Να σου πω την αληθεια δεν μου ειπε κατι τετοιο....αλλα μου το ειπανε 2 ατομα απο εδω μεσα.....οποτε.....
Που είσαι παππούλη? Καλημέρα σε όλους φυσικά
Πρέπει να πάμε ρισόρτ σήμερα γμτ, παππού γαμώ το κερατό μου μ άναψες φωτιές
πες μου οτι είναι η ελίζα από την εβίτα να ξυρίσω τις κοτσίδες μουτο ισπανιδάκι λέει...