House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τα έξτρα είναι να πλακώσω στις κλωτσιές την χοντρή στην υποδοχή.Πληρώνω όσο όσοΌντως πολλά έδωσες... το έξτρα πάει 90€? Ποιο έξτρα;;;
Τα έξτρα είναι να πλακώσω στις κλωτσιές την χοντρή στην υποδοχή.Πληρώνω όσο όσοΌντως πολλά έδωσες... το έξτρα πάει 90€? Ποιο έξτρα;;;
Πες κι ότι πέρασε από 5-6 μαγαζιά μετά και δεν στέριωσε πουθενάΗ άλλη πάντως που κατάφερε και έκλεισε μαγαζί στο Βαρδάρι,αξίζει επαίνου.....
Τα έξτρα είναι να πλακώσω στις κλωτσιές την χοντρή στην υποδοχή.Πληρώνω όσο όσο
αφού έγινε σα μοσχάρι ρε. Ασε που έχει και την δικέφαλη στον ώμο, άντε να στεριώσειΠες κι ότι πέρασε από 5-6 μαγαζιά μετά και δεν στέριωσε πουθενά
Στον palermo αρέσει το τατούαφού έγινε σα μοσχάρι ρε. Ασε που έχει και την δικέφαλη στον ώμο, άντε να στεριώσει
αχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ευχαριστώ για όλα φίλε ;)House πιστευω να σε κάλυψα με τις απαντήσεις μου. Οτι άλλο θες εδώ είμαι
Ασε που έχει και την δικέφαλη στον ώμο
ελα ρε ξεκόλλα.Δεν πατάω εκεί... θα την δείρω άμα τη εμφανίσει!
Δε νομίζω να τη βρεις κια πουθενά πια,την ξεπέρασε η εποχή την κυρία . Ας έβαζε μυαλό δε της φταίει κανείς ;)Τόσο S/M??? Μπα φίλε... απλά δεν πάω...
με το sexΌντως πολλά έδωσες... το έξτρα πάει 90€? Ποιο έξτρα;;;
Oύτε να μη πλήρωναν λέμεμε το sex
Ούτε στο Ρεσόρτ πιο παλιά ούτε σαν ανεξάρτητη την πέτυχες?Προφανως δεν την πετυχα.Δεν πρεπει να ηταν καιρο εκει,ουτε συνεχεια.Σημερα θα παω με ενα φιλο απογευματακι αλλα ειναι λιγο ακομψο να ρωτησω για την Εφη.
Δεν πήγα μαν ακόμα