Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.962
Πόντοι
456
Η Φένια έχει πιο ωραίο πρόσωπο και παίρνει καλύτερο τσιμπούκι είναι όμως όμορφη σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας . Η Ντάρια είναι η κλασική Ρωσίδα που βγάζει λίγο πιο πουτανε καλή ειναι και τσιμπούκι καλό απλά δεν συννενοησε εύκολα .
Η Φενια ειναι ο ορισμος της καυλας....Της γειτονισσας που δεν δινεις σημασια και μια μερα καταληγεις να πηδιεσαι 6ωρες σερι γιατι δεν χορταινει πουτσο....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.722
Πόντοι
3.786
Καλή είναι ρε αλλά εδω λέγαν ότι άνοιγε την πόρτα και πάθαιναν σοκ ..εμένα Μ άνοιξε την πόρτα δεν έπαθα κανένα σοκ όλα καλά
Γενικά έχει να κάνει με τις προσδοκίες που καλλιεργούνται από τα σχόλια.Αν περιμένεις να δεις 10αρι,απογοητεύεσαι με το 7άρι ή 8άρι.Οπότε το κόλπο είναι να χαμηλώνεις λίγο τον πήχη στο μυαλό σου πριν δοκιμάσεις.Βέβαια υπάρχει και η υποκειμενικότητα.Πολλοί εντυπωσιάζονται από τις καυλόφατσες,αλλά εμένα με ανάβει περισσότερο η φυσική ομορφιά.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.918
Πόντοι
736
Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν το θεωρώ εκβιασμό.
Τουναντίον η δημοσιοποίηση του προσωπικού μηνύματος συναγωνιστη αποτελεί άλλη μια προσπάθεια να επιβεβαιώσεις τον τίτλο σου.
Περιμένω να παραδεχτείς ευθαρσώς ότι το συμπέρασμα που έβγαλες ήταν πρόωρο και άτοπο. Αν πρόσεχες καλά δεν δημοσιοποίησα το όνομα του αγαπητέ.
Στη φωτογραφία που έβαλα με το μήνυμα του δεν εμφανίζεται το όνομα του. Οπότε δεν εξέθεσα κανέναν. Μόνος του μίλησε και αποκαλύφθηκε. Και κάτι ακόμα. Όταν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον το κάνουμε χωρίς αστερίσκους

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.918
Πόντοι
736
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε, τον falirioti τον έχω γνωρίσει από κοντά και τον έχω βοηθήσει, κάποιες φορές ο τρόπος του γίνεται πιεστικός, αλλά ρε μάγκες μια είναι η συνταγή για εμένα για να σου κάνουν κονέ. Ευγένεια στο λόγο, μοίρασμα τον οποίον εμπειριών έχεις, και προσωπική επαφή από κοντά, μόνο τότε ξέρεις για ποιον πας να εγγυηθεις. Ούτε αντάλλαγμα ούτε κεράσματα και λοιπές μαλακίες.
Εγώ πάντως δε ζήτησα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Δημόσια δήλωσα ότι είχα χάσει το τηλέφωνο της Μαρίας μου έστειλαν πέντε άνθρωποι το τηλέφωνο της και ο συγκεκριμένος μου έστειλε το μήνυμα που δημοσιοποίησα χωρίς να φαίνεται το όνομα του φυσικά. Έπισης θεωρώ ότι να κάνουμε κονέ ειδικά σε μαγαζιά πριβέ σε αγνώστους άσχετα αν έχουμε εδώ μέσα επικοινωνία συχνή δεν είναι ό,τι πιο σωστό

Με πολλούς γνωριζόμαστε δια ζώσης και όλα με βάση τον σεβασμό γίνονται εύκολα σε αυτήν την περίπτωση.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Εγώ πάντως δε ζήτησα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Δημόσια δήλωσα ότι είχα χάσει το τηλέφωνο της Μαρίας μου έστειλαν πέντε άνθρωποι το τηλέφωνο της και ο συγκεκριμένος μου έστειλε το μήνυμα που δημοσιοποίησα χωρίς να φαίνεται το όνομα του φυσικά. Έπισης θεωρώ ότι να κάνουμε κονέ ειδικά σε μαγαζιά πριβέ σε αγνώστους άσχετα αν έχουμε εδώ μέσα επικοινωνία συχνή δεν είναι ό,τι πιο σωστό

Με πολλούς γνωριζόμαστε δια ζώσης και όλα με βάση τον σεβασμό γίνονται εύκολα σε αυτήν την περίπτωση.
Υπαρχει και το ένστικτο φιλε μου, οπως και η εμπειρία των ετων εδώ μεσα να αντιλαμβανεσαι τον παπατζή απο τον σοβαρό.
Προσωπικά εχω δωσει τηλεφωνα και εχω κανει κονε σε παρααααπολλα ατομα που δεν τα ξερω, χωρίς να το εχω μετανοιωσει διόλου.
(αντε έστω μια φορά τωρα που το θυμηθηκα)
Αλλα επειδή το έχετε αναγαγει μερικοί, το κονε σε μείζον θέμα , ας κανουμε μια υποθεση εργασίας να το λύσουμε μια και καλή, τουλαχιστον με τη δική μου λογική.

Ας υποθέσουμε οτι ατομο-αγνωστο μελος που συστήσατε σε οποιοδήποτε μαγαζί-κοπελλα αποδειχθεί μαλάκας, τι θα γινει δηλαδή;
Πως μπορείς να εγγυηθείς πως συμπεριφέρεται ο καθενας σε τόσο προσωπική στιγμή;
Και ποια θα είναι η επίπτωση σε σενα ;
Θα σου κανει μήνυση η πουτάνα η δεν θα ξαναπαρει τα λεφτα σου;
Δεν θα σε ξαναδεχτεί στο μαγαζί ;
Θα χασεις τα ''προνόμια'' σου;
Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ και θα σε δεχτει ξανα και ξανα .

Και ας υποθέσουμε οτι τα χανεις , πρεπει να εισαι εντελώς ναυαγιο της ζωής για να σε καταβαλει ψυχικα κατι τέτοιο.

Ανα διαστήματα αναβλύζουν κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα , ερχονται και παρερχονται, δεν στερεύει η θαλασσα απο ψαρια οταν τα κύματα του ευρω παφλάζουν!!!

Να μην ακουσω βεβαια για αηδίες για μπατσους και βαλτούς απο την ασφαλεια και αλλους τέτοιους αστικους μύθους , εκτος αν εισαι εφηβος η πρωτοβγαλτος και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον χωρο, ουτε το νομικό πλαίσιο που παιζει σε αυτον.

Συγνώμη για το μακροσκελές της παράθεσης αλλα με κούρασε τα ασημαντα να θεωρούνται σοβαρα και να επιχειρηματολογουμε γιαυτό κιολας,
Περι ''όνου σκιας'' το ελεγαν οι αρχαίοι ολο τουτο!

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Η Φενια ειναι ο ορισμος της καυλας....Της γειτονισσας που δεν δινεις σημασια και μια μερα καταληγεις να πηδιεσαι 6ωρες σερι γιατι δεν χορταινει πουτσο....
Οταν πηδιόταν......
Πριν γινει παπια!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Φουλ στο υαλουρονικό και αυτή; Έχει γίνει μάστιγα
ok τιποτα στην υπερβολή του αλλα το φούσκωμα φουσκωμα, παρόλαυτα σε προτρέπω να πας ,ειναι επαγγελματιας και εμπειρη στη δουλεια της.
Στο πηδημα παντως αξιζε ,ειδικα οταν της αρεσε ο πελάτης!!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
466
Πόντοι
21
Ρε σείς αλήθεια θέλετε να μου δώσετε το τηλ της Μαριάννας και μετά να μου ζητάτε χάρες ; :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Μέχρι και ένα λίτρο λάδι δίνω… Όχι για να μην με λέτε δλδ και σπάγκο

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
136
Πόντοι
0
Η Ναντια εχει δικια της επιχειρηση που γαμαει και δερνει....Η Τοκιο το γυρισε στην θρησκεια και την οικογενεια....και η Αλεξια εχει γινει σαν βαρελι πλεον....
Η Ναντια εχει δικια της επιχειρηση που γαμαει και δερνει....μπορει να μαs πει ο συναθλητηs .......τι ειδουs.... επιχειρηση μηπωs ειναι σε συναφη παρομοιο χωρο του μασαζ?? και αν ναι που βρισκεται αυτο το μεροs ?? εστω και με π.μυνημα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.722
Πόντοι
3.786
ok τιποτα στην υπερβολή του αλλα το φούσκωμα φουσκωμα, παρόλαυτα σε προτρέπω να πας ,ειναι επαγγελματιας και εμπειρη στη δουλεια της.
Στο πηδημα παντως αξιζε ,ειδικα οταν της αρεσε ο πελάτης!!!
Σε ευχαριστώ για την προτροπή!Γενικά γράφεις αντικειμενικά και χωρίς υπερβολές

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.722
Πόντοι
3.786
Ρε σείς αλήθεια θέλετε να μου δώσετε το τηλ της Μαριάννας και μετά να μου ζητάτε χάρες ; :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Μέχρι και ένα λίτρο λάδι δίνω… Όχι για να μην με λέτε δλδ και σπάγκο
Μόνο αν είναι έξτρα παρθένο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Tsouvi

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
136
Πόντοι
0
Παρασύρθηκα απο´ τον συναγωνιστή και έκανα το μέγα λάθος να πάω relief.
Απίστευτη βρωμιά ακαταστασία άθλια διακόσμηση του 1970 πραγματικό αίσχος. Ντροπή μου που έκατσα αλλά πολλές φορές μας υποκινεί άλλο κεφάλι από αυτό που πρέπει. Anyway 60€ πεταμένα. Άλλο ένα Χ στη πόλη της μετριότητας.
Αααα μη ξεχάσω. Αν δε πήγαινα με πατίνι ακόμη θα έψαχνα παρκάρισμα. Ήταν και το μόνο για το οποίο μου έκοψε. Πάλι καλά.
οχ πωs το εκανεs αυτο το λαθοs ?

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
136
Πόντοι
0
Σοκ δεν παθαίνεις αλλά τέτοιο σώμα δεν βρίσκεις εύκολα στη Θεσσαλονίκη!!!
Ξεχασατε την Νicole που δουλεψε ενα φεγγαρι στο elegance......και τωρα εχει ιδιωτευση ......και ΜΕ 100 ευρω για μια ωρα κανει παπαδεs

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
136
Πόντοι
0
Ενας μασαζοΧριστιανος δεν μπορεί να μας κάνει μια σύσταση για την Μαριαννα ????
Ξεραιλα για μαs τουs νεουs εχει πεσει ......ολο τα ιδια σαπια σανιδια θα παταμε τελικα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Υπαρχει και το ένστικτο φιλε μου, οπως και η εμπειρία των ετων εδώ μεσα να αντιλαμβανεσαι τον παπατζή απο τον σοβαρό.
Προσωπικά εχω δωσει τηλεφωνα και εχω κανει κονε σε παρααααπολλα ατομα που δεν τα ξερω, χωρίς να το εχω μετανοιωσει διόλου.
(αντε έστω μια φορά τωρα που το θυμηθηκα)
Αλλα επειδή το έχετε αναγαγει μερικοί, το κονε σε μείζον θέμα , ας κανουμε μια υποθεση εργασίας να το λύσουμε μια και καλή, τουλαχιστον με τη δική μου λογική.

Ας υποθέσουμε οτι ατομο-αγνωστο μελος που συστήσατε σε οποιοδήποτε μαγαζί-κοπελλα αποδειχθεί μαλάκας, τι θα γινει δηλαδή;
Πως μπορείς να εγγυηθείς πως συμπεριφέρεται ο καθενας σε τόσο προσωπική στιγμή;
Και ποια θα είναι η επίπτωση σε σενα ;
Θα σου κανει μήνυση η πουτάνα η δεν θα ξαναπαρει τα λεφτα σου;
Δεν θα σε ξαναδεχτεί στο μαγαζί ;
Θα χασεις τα ''προνόμια'' σου;
Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ και θα σε δεχτει ξανα και ξανα .

Και ας υποθέσουμε οτι τα χανεις , πρεπει να εισαι εντελώς ναυαγιο της ζωής για να σε καταβαλει ψυχικα κατι τέτοιο.

Ανα διαστήματα αναβλύζουν κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα , ερχονται και παρερχονται, δεν στερεύει η θαλασσα απο ψαρια οταν τα κύματα του ευρω παφλάζουν!!!

Να μην ακουσω βεβαια για αηδίες για μπατσους και βαλτούς απο την ασφαλεια και αλλους τέτοιους αστικους μύθους , εκτος αν εισαι εφηβος η πρωτοβγαλτος και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον χωρο, ουτε το νομικό πλαίσιο που παιζει σε αυτον.

Συγνώμη για το μακροσκελές της παράθεσης αλλα με κούρασε τα ασημαντα να θεωρούνται σοβαρα και να επιχειρηματολογουμε γιαυτό κιολας,
Περι ''όνου σκιας'' το ελεγαν οι αρχαίοι ολο τουτο!
Επιτέλους ένας λογικός γιατί σε 1-2 που έστειλα για σύσταση ή τηλ για Μαριαννα κάναν λες και είμαι λιτης ή είναι επτασφράγιστο μυστικό ασουμε…Κάπως πρέπει να διαιωνίζεται η πληροφορία και ο κύκλος ακόμα και στα πριβέ …

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom