Εγώ πάντως δε ζήτησα ούτε κονέ ούτε τίποτα. Δημόσια δήλωσα ότι είχα χάσει το τηλέφωνο της Μαρίας μου έστειλαν πέντε άνθρωποι το τηλέφωνο της και ο συγκεκριμένος μου έστειλε το μήνυμα που δημοσιοποίησα χωρίς να φαίνεται το όνομα του φυσικά. Έπισης θεωρώ ότι να κάνουμε κονέ ειδικά σε μαγαζιά πριβέ σε αγνώστους άσχετα αν έχουμε εδώ μέσα επικοινωνία συχνή δεν είναι ό,τι πιο σωστό
Με πολλούς γνωριζόμαστε δια ζώσης και όλα με βάση τον σεβασμό γίνονται εύκολα σε αυτήν την περίπτωση.
Υπαρχει και το ένστικτο φιλε μου, οπως και η εμπειρία των ετων εδώ μεσα να αντιλαμβανεσαι τον παπατζή απο τον σοβαρό.
Προσωπικά εχω δωσει τηλεφωνα και εχω κανει κονε σε παρααααπολλα ατομα που δεν τα ξερω, χωρίς να το εχω μετανοιωσει διόλου.
(αντε έστω μια φορά τωρα που το θυμηθηκα)
Αλλα επειδή το έχετε αναγαγει μερικοί, το κονε σε μείζον θέμα , ας κανουμε μια υποθεση εργασίας να το λύσουμε μια και καλή, τουλαχιστον με τη δική μου λογική.
Ας υποθέσουμε οτι ατομο-αγνωστο μελος που συστήσατε σε οποιοδήποτε μαγαζί-κοπελλα αποδειχθεί μαλάκας, τι θα γινει δηλαδή;
Πως μπορείς να εγγυηθείς πως συμπεριφέρεται ο καθενας σε τόσο προσωπική στιγμή;
Και ποια θα είναι η επίπτωση σε σενα ;
Θα σου κανει μήνυση η πουτάνα η δεν θα ξαναπαρει τα λεφτα σου;
Δεν θα σε ξαναδεχτεί στο μαγαζί ;
Θα χασεις τα ''προνόμια'' σου;
Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ και θα σε δεχτει ξανα και ξανα .
Και ας υποθέσουμε οτι τα χανεις , πρεπει να εισαι εντελώς ναυαγιο της ζωής για να σε καταβαλει ψυχικα κατι τέτοιο.
Ανα διαστήματα αναβλύζουν κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα , ερχονται και παρερχονται, δεν στερεύει η θαλασσα απο ψαρια οταν τα κύματα του ευρω παφλάζουν!!!
Να μην ακουσω βεβαια για αηδίες για μπατσους και βαλτούς απο την ασφαλεια και αλλους τέτοιους αστικους μύθους , εκτος αν εισαι εφηβος η πρωτοβγαλτος και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον χωρο, ουτε το νομικό πλαίσιο που παιζει σε αυτον.
Συγνώμη για το μακροσκελές της παράθεσης αλλα με κούρασε τα ασημαντα να θεωρούνται σοβαρα και να επιχειρηματολογουμε γιαυτό κιολας,
Περι ''όνου σκιας'' το ελεγαν οι αρχαίοι ολο τουτο!