Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.219
Πόντοι
1.056

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
366
Πόντοι
21
Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!
Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...

Μέτρια γλυκιά φατσούλα, κοπέλα της διπλανής πόρτας, αματουρι με καλές κριτικές αποτι έχω δει ως τωρα

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
496
Πόντοι
21

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.795
Πόντοι
4.646
Fa
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είμαι*
Shame Facepalm GIF by MOODMAN

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ανέβασα μία φώτο το μεσημέρι στην προηγούμενη σελίδα. Είναι από το spa body free αν το γκουγκλαρεις σου βγάζει αναλυτικά διεύθυνση τηλέφωνο μέχρι και σελίδα στο fb. Εκεί μπορείς να πάρεις μέχρι και φουλ πρόγραμμα.

Και το άλλο είναι το elegance που αν το ψάξεις στον μεγενθυντικό φακό του bou σου βγάζει το νήμα που έχουν εδώ μέσα. Είναι νήμα λίγων σελίδων και στις πρώτες έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνα και την διεύθυνση. Εκεί φτάνουν μέχρι κλαρίνο και αυτή την περίοδο έχει την Φένια που είναι πολύ όμορφο και καυλιάρικο κοριτσάκι.
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα

Ξεκινά με crystal φίλε. Είναι πολύ τίμιο ακόμη και προχώ ακόμη και για σένα που είσαι αρχάριος στον χώρο.

Τίμιες σε εμφάνιση, και νορμάλ κατάστημα. Βάνα μακριά κατεμε με τις χοντρές και την άνοδο τιμών. Τα άλλα με τα φουλ κλπ εμένα δεν είναι του γούστου μου προσωπικά...Αν είναι για γαμησι εσκορτ αξίζει παραπάνω για μενα
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα.
Που βρίσκεσαι το Crystal;
Τα προγράμματα στα λένε εκεί τα κορίτσια;;,
Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.219
Πόντοι
1.056

Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16

Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Το βρήκα στο ινστα....
Χρειάζεται ραντεβού σε αυτά η χτυπάς και μπαινεις;

Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.
Σωστός....

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.219
Πόντοι
1.056
Το βρήκα στο ινστα....
Χρειάζεται ραντεβού σε αυτά η χτυπάς και μπαινεις;

Σωστός....
Μόνο με ραντεβού, τουλάχιστον ένα δίωρο πριν παίρνεις για να βρεις κενό

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Το πολυ πολυ να σε πει βγαλε την πετσετα και να κοιταει απλα... Δυσκολα να κανει κατι..

Dimkol13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Oσο της τιν έπιασες στο δημοτικό άλλο τόσο και τώρα.....πεταμένα χρήματα μακρυά....

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...

Μέτρια γλυκιά φατσούλα, κοπέλα της διπλανής πόρτας, αματουρι με καλές κριτικές αποτι έχω δει ως τωρα
αυτη ειναι..!

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
14
Like
4.430
Πόντοι
1.436
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Για μένα από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από μασάζ στην Θεσσαλονίκη! Έχει φύγει οριστικά από το χώρο. Έχει παντρευτεί έναν γιατρό. Δεν έκανε σεξ. Είχα την χαρά και την τιμή να ολοκληρώσω μαζί της επειδή το γούσταρε Αλλά μέχρι να γίνει αυτό δύο φορές μπήκε δήθεν καταλάθος ο Νικόλας στο δωμάτιο. Με το νου του τα είχανε τότε. Την τρίτη φορά που πέρασα μαζί της και αφού του είχα πει από πριν ότι κάνει μαλακία Κατάφερα για μία και μοναδική φορά να ολοκληρώσω μαζί της. Δεκέμβριος 2014
Πολύ ωραία αριστοκρατική γυναίκα.

Και είχα και ακόμα μία παρόμοια εμπειρία με μαλάκα ιδιοκτήτη μαγαζιού που τα είχε με εργαζόμενη
2003 στον Κυριακίδη στην αναλήψεως. Τότε είχε μόνο μαλακία ο συγκεκριμένος. Δούλευε η Μαρία η νοσηλεύτρια που μετά σε άλλο μαγαζί έκανε και φουλ

Και ήταν γκόμενα του αλλά ο τύπος ζήλευε και μια φορά μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που κάναμε σεξ στη μούγγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom