ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.219
- Πόντοι
- 1.056
Τελικά οι μερακλήδες χαλάνε την πιάτσα και ανεβάζουν τις τιμέςΟι χοντρές έχουν τη χάρη. Επανέρχονται πάλι στη μόδα για αυτό ανέβηκαν και οι τιμές!!!
Τελικά οι μερακλήδες χαλάνε την πιάτσα και ανεβάζουν τις τιμέςΟι χοντρές έχουν τη χάρη. Επανέρχονται πάλι στη μόδα για αυτό ανέβηκαν και οι τιμές!!!
Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!
Μπατσόφατσα θα έχεις... ή μήπως είπες τίποτα περίεργο;Εμένα πετσέτα με είχαν κάνει της δυο πρώτες φορές
Ήρθε η ώρα να "υπηρετήσει";Στη μαμά πατρίδα
Ήρθε η ώρα να "υπηρετήσει";
Τους έκανα πλάκα ότι είναι μπάτσος ίσως γι'αυτόΜπατσόφατσα θα έχεις... ή μήπως είπες τίποτα περίεργο;
FaΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι*
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίναΑνέβασα μία φώτο το μεσημέρι στην προηγούμενη σελίδα. Είναι από το spa body free αν το γκουγκλαρεις σου βγάζει αναλυτικά διεύθυνση τηλέφωνο μέχρι και σελίδα στο fb. Εκεί μπορείς να πάρεις μέχρι και φουλ πρόγραμμα.
Και το άλλο είναι το elegance που αν το ψάξεις στον μεγενθυντικό φακό του bou σου βγάζει το νήμα που έχουν εδώ μέσα. Είναι νήμα λίγων σελίδων και στις πρώτες έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνα και την διεύθυνση. Εκεί φτάνουν μέχρι κλαρίνο και αυτή την περίοδο έχει την Φένια που είναι πολύ όμορφο και καυλιάρικο κοριτσάκι.
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα.Ξεκινά με crystal φίλε. Είναι πολύ τίμιο ακόμη και προχώ ακόμη και για σένα που είσαι αρχάριος στον χώρο.
Τίμιες σε εμφάνιση, και νορμάλ κατάστημα. Βάνα μακριά κατεμε με τις χοντρές και την άνοδο τιμών. Τα άλλα με τα φουλ κλπ εμένα δεν είναι του γούστου μου προσωπικά...Αν είναι για γαμησι εσκορτ αξίζει παραπάνω για μενα
Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα.
Που βρίσκεσαι το Crystal;
Τα προγράμματα στα λένε εκεί τα κορίτσια;;,
Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Το βρήκα στο ινστα....Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα.
Που βρίσκεσαι το Crystal;
Τα προγράμματα στα λένε εκεί τα κορίτσια;;,
Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Σωστός....Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.
Μόνο με ραντεβού, τουλάχιστον ένα δίωρο πριν παίρνεις για να βρεις κενόΤο βρήκα στο ινστα....
Χρειάζεται ραντεβού σε αυτά η χτυπάς και μπαινεις;
Σωστός....
Σε ευχαριστώ αγορίναΜόνο με ραντεβού, τουλάχιστον ένα δίωρο πριν παίρνεις για να βρεις κενό
Το πολυ πολυ να σε πει βγαλε την πετσετα και να κοιταει απλα... Δυσκολα να κανει κατι..Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
Oσο της τιν έπιασες στο δημοτικό άλλο τόσο και τώρα.....πεταμένα χρήματα μακρυά....Καλησπέρα τύποι.
Θέλω κάποιος να μου πει ξεκάθαρα αν ξέρει, αν πάω στο relief με τη Νικόλ , θα πιάσω κάνα κωλο έστω?
Την είχα συμμαθήτριά στο δημοτικό και δεν βλεποταν αλλά τώρα βλέπω άλλαξαν τα πράγματα.
αυτη ειναι..!Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...
Μέτρια γλυκιά φατσούλα, κοπέλα της διπλανής πόρτας, αματουρι με καλές κριτικές αποτι έχω δει ως τωρα
Καλά είναι εκεί π είναι συμφωνώΜην αρχίζετε πάλι με το μπαζο την στεφανια θα σηκωθώ να φύγω
Για μένα από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από μασάζ στην Θεσσαλονίκη! Έχει φύγει οριστικά από το χώρο. Έχει παντρευτεί έναν γιατρό. Δεν έκανε σεξ. Είχα την χαρά και την τιμή να ολοκληρώσω μαζί της επειδή το γούσταρε Αλλά μέχρι να γίνει αυτό δύο φορές μπήκε δήθεν καταλάθος ο Νικόλας στο δωμάτιο. Με το νου του τα είχανε τότε. Την τρίτη φορά που πέρασα μαζί της και αφού του είχα πει από πριν ότι κάνει μαλακία Κατάφερα για μία και μοναδική φορά να ολοκληρώσω μαζί της. Δεκέμβριος 2014Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...