Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Καλημέρα σας κύριοι....
Τεράστιο το νήμα...
Ξεκινάω να διαβάσω και δεν βγάζω άκρη μιας και φαίνεται απ τις συνομιλίες ότι οι πληροφορίες είναι για τους ήδη γνωστές.
Θα ήθελα λοιπόν αν μπορει κάποιος έστω και με προσωπικό μήνυμα να μου προτείνει να πάω σε ένα μασατζιδικο (γράφοντας μου διεύθυνση κι όχι μόνο ονομα) για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κάποιος κάτι άλλο?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456
Κάποιος κάτι άλλο?
Ανέβασα μία φώτο το μεσημέρι στην προηγούμενη σελίδα. Είναι από το spa body free αν το γκουγκλαρεις σου βγάζει αναλυτικά διεύθυνση τηλέφωνο μέχρι και σελίδα στο fb. Εκεί μπορείς να πάρεις μέχρι και φουλ πρόγραμμα.

Και το άλλο είναι το elegance που αν το ψάξεις στον μεγενθυντικό φακό του bou σου βγάζει το νήμα που έχουν εδώ μέσα. Είναι νήμα λίγων σελίδων και στις πρώτες έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνα και την διεύθυνση. Εκεί φτάνουν μέχρι κλαρίνο και αυτή την περίοδο έχει την Φένια που είναι πολύ όμορφο και καυλιάρικο κοριτσάκι.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
705
Πόντοι
7.135
Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456
Για τον τύπο που έλεγε προχθές οτι δεν θα κάνει κανείς κίνηση για την Εύα (Jumbo) να του πω ότι το κινητό τηλέφωνο που κυκλοφορεί έχει φραγή εισερχομένων. Αν έχει κάποιος άλλος τρόπο επικοινωνίας είναι ευπρόσδεκτος ή αν χρειάζεται κάποιο μέσον αν έχει κάποιος την διάθεση να μεσολαβήσει επίσης ευπρόσδεκτος.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
308
Πόντοι
21
Κάποιος κάτι άλλο?
Ξεκινά με crystal φίλε. Είναι πολύ τίμιο ακόμη και προχώ ακόμη και για σένα που είσαι αρχάριος στον χώρο.

Τίμιες σε εμφάνιση, και νορμάλ κατάστημα. Βάνα μακριά κατεμε με τις χοντρές και την άνοδο τιμών. Τα άλλα με τα φουλ κλπ εμένα δεν είναι του γούστου μου προσωπικά...Αν είναι για γαμησι εσκορτ αξίζει παραπάνω για μενα

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
196
Πόντοι
0
Ξεκινά με crystal φίλε. Είναι πολύ τίμιο ακόμη και προχώ ακόμη και για σένα που είσαι αρχάριος στον χώρο.

Τίμιες σε εμφάνιση, και νορμάλ κατάστημα. Βάνα μακριά κατεμε με τις χοντρές και την άνοδο τιμών. Τα άλλα με τα φουλ κλπ εμένα δεν είναι του γούστου μου προσωπικά...Αν είναι για γαμησι εσκορτ αξίζει παραπάνω για μενα
Σωστός

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
220
Πόντοι
21

Οι χοντρές έχουν τη χάρη. Επανέρχονται πάλι στη μόδα για αυτό ανέβηκαν και οι τιμές!!!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Για ποια Στεφανία μιλάς; Για τη ξανθιά που ήταν στη υποδοχή στο body free επί εποχής Νικόλα; Θυμάμαι, δεν έκανε full (σεξ) αλλά το μασάζ της και η πίπα ήταν πολύ καλή. Ξαναγύρισε στο "άθλημα"; Αν ναι, ενδιαφέρον...
Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
308
Πόντοι
21
Δεν ξέρω άμα ήταν εκεί είμαι καινούργιος σε όλο αυτό..!!Στεφανία από Αθήνα έρχεται αρεα και που Θεσσαλονίκη..!!έχει και νήμα εδώ μέσα ..!!
Στεφάνια την καστανή μασέρ που εμφανίστηκε σε ριάλιτι γνωριμιών και μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια και ζούσαμε εδώ μέσα ριάλιτι κωμικοτραγωδίας όταν αυτοκαρφωνοταν...

Μέτρια γλυκιά φατσούλα, κοπέλα της διπλανής πόρτας, αματουρι με καλές κριτικές αποτι έχω δει ως τωρα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.540
Πόντοι
216
Το Crystal είναι σε άλλο χώρο τώρα? Σκέφτομαι να πάω μετά απο πολύ καιρό...

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
196
Πόντοι
0

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.244
Πόντοι
2.046
Fa
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είμαι*
Shame Facepalm GIF by MOODMAN

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ανέβασα μία φώτο το μεσημέρι στην προηγούμενη σελίδα. Είναι από το spa body free αν το γκουγκλαρεις σου βγάζει αναλυτικά διεύθυνση τηλέφωνο μέχρι και σελίδα στο fb. Εκεί μπορείς να πάρεις μέχρι και φουλ πρόγραμμα.

Και το άλλο είναι το elegance που αν το ψάξεις στον μεγενθυντικό φακό του bou σου βγάζει το νήμα που έχουν εδώ μέσα. Είναι νήμα λίγων σελίδων και στις πρώτες έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνα και την διεύθυνση. Εκεί φτάνουν μέχρι κλαρίνο και αυτή την περίοδο έχει την Φένια που είναι πολύ όμορφο και καυλιάρικο κοριτσάκι.
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα

Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα.
Που βρίσκεσαι το Crystal;
Τα προγράμματα στα λένε εκεί τα κορίτσια;;,
Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456

Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16

Και τι τιμές παιζουν;
Ευχαριστώ πολύ και παλι
Το βρήκα στο ινστα....
Χρειάζεται ραντεβού σε αυτά η χτυπάς και μπαινεις;

Μη πας χύμα και ρωτάς για προγράμματα, θυμίσου οτι πηγαίνεις για μασάζ. Όταν μπείς στο δωμάτιο ρώτα ότι θέλεις.
Σωστός....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456
Το βρήκα στο ινστα....
Χρειάζεται ραντεβού σε αυτά η χτυπάς και μπαινεις;