Μην κάνετε διαγωνισμό ποιος τον έχει μεγαλύτερο , ήρεμα πράγματα για τον χαβαλέ μας μπαίνουμε εδώ και για να χαλαρώσουμε απο την κούραση της καθημερινότητας.
Χαλαρώστε και δώστε τα τσιμπουκάκια σας.
Καλές Γιορτές να έχουμε.
Και κάτι ακόμα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια στην επαρχία. Ο πατέρας μου υπάλληλος εργοστασίου. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Έχω 2 εταιρείες και ασχολούμαι αποκλειστικά με δημόσια έργα.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολυκατοικίες papatzh ούτε τιποτα. Προερχομαι από πάμφτωχη οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος απολύτως και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα.σας εσένα να μιλάς έτσι για την μάνα μου που χτενίζοντας κεφάλια με σπούδασε. Και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα μου μιλάει για το αν ξοδεύω λεφτά. Ξοδεύω γιατί πατάω στα πόδια που έχτισαν οι γονείς μου μαλακισμένα.
Και μην τολμήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί μου γιατί έχω την δύναμη να σας βρω και να μάθουν οι οικογένειές σας ποιοι είστε.
Μαλακισμένα. Ε μαλακισμένα.
Δεν πάω ποιο πίσω να διαβάσω τι σου έχουν γράψει τι σου είπε ποιος το είπε και όλα αυτα , μόνο και μόνο που γράφεις ότι γράφεις χάνεις το δίκιο σου(άμα έχεις).Εσύ να δεις τι θα έχεις. Ζητά συγνώμη για να μην σε καταστρέψω.
Χαλαρώστε και δώστε τα τσιμπουκάκια σας.
Καλές Γιορτές να έχουμε.