Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Μην κάνετε διαγωνισμό ποιος τον έχει μεγαλύτερο , ήρεμα πράγματα για τον χαβαλέ μας μπαίνουμε εδώ και για να χαλαρώσουμε απο την κούραση της καθημερινότητας.
Και κάτι ακόμα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια στην επαρχία. Ο πατέρας μου υπάλληλος εργοστασίου. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Έχω 2 εταιρείες και ασχολούμαι αποκλειστικά με δημόσια έργα.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολυκατοικίες papatzh ούτε τιποτα. Προερχομαι από πάμφτωχη οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος απολύτως και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα.σας εσένα να μιλάς έτσι για την μάνα μου που χτενίζοντας κεφάλια με σπούδασε. Και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα μου μιλάει για το αν ξοδεύω λεφτά. Ξοδεύω γιατί πατάω στα πόδια που έχτισαν οι γονείς μου μαλακισμένα.
Και μην τολμήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί μου γιατί έχω την δύναμη να σας βρω και να μάθουν οι οικογένειές σας ποιοι είστε.
Μαλακισμένα. Ε μαλακισμένα.

Εσύ να δεις τι θα έχεις. Ζητά συγνώμη για να μην σε καταστρέψω.
Δεν πάω ποιο πίσω να διαβάσω τι σου έχουν γράψει τι σου είπε ποιος το είπε και όλα αυτα , μόνο και μόνο που γράφεις ότι γράφεις χάνεις το δίκιο σου(άμα έχεις).
Χαλαρώστε και δώστε τα τσιμπουκάκια σας.
Καλές Γιορτές να έχουμε.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.391
Πόντοι
446
Λοιπόν . Εγώ σαν κύριος ζητάω συγνώμη από όλους. Αποχωρώ οικειοθελώς από το bourdela. Δεν θα ήθελα καμιά συμμετοχή σε τίποτα πια.
Υπήρξα αγενής και αυτό με στεναχωρεί . Ο. Papatzhs είπε την μάνα μου πουτανα κι αυτό είναι που με τρέλανε. Γιατί η μάνα μου ήταν μια αγωνίστρια της ζωής.

Λοιπον, δεν είμαι εγώ για τέτοια, φέρθηκα άσχημα τα τελευταία 10 λεπτά. Ζητάω συγνώμη από όλους και αποχωρώ δια πάντως.

Ευχαριστώ για τα 15 χρονια που είμαι εδώ και να περνάτε όλοι καλά.
Συγνώμη Vlc, συγνώμη Papatzh. Συγνώμη σε όλους όσοι διαβάσατε μέχρι τωρα.
δεν χρειαζεται να φυγεις, απλα μην γινεσαι τοσο εριστικος και τοξικος...ολοι χωραμε εδω περα

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
158
Πόντοι
1
ΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕ, Σημερα πηρα να ρωτησω στο βανα ....και μου ειπαν στις 2 το μεσημερι οτι η Θεωνη ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ!
Η Θεωνη που ειναι σαν μπαλα πλεον!
Είναι όντως κλεισμένη μέχρι το βράδυ ή το λένε για να μας πείσουν ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα...

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.391
Πόντοι
446
Είναι όντως κλεισμένη μέχρι το βράδυ ή το λένε για να μας πείσουν ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα...
δεν νομιζω να λενε ψεματα για την συγκεκριμενη...γιατι το λογικο θα ηταν να ειναι ελευθερη

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.278
Πόντοι
3.786
Δεν είχε πολύ πελατεία το Massagio και κλείνει.Κατά τα άλλα παραπονιούνται πολλοί στα ανατολικά ότι δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές και το εκφράζουν και στο αντίστοιχο νήμα.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
272
Πόντοι
21
Όσο στενεύει το ολιγοπώλιο τόσο πιο δύσκολα θα πέσουν οι τιμές....άρα τώρα που είναι -1 τα ιδρύματα, μην περιμένετε θαύματα. Κι όσο για τις τιμές, εμείς τις διαμορφώνουμε συλλογικά -το έχουμε χιλιοαναλυσει, αν δεν υπάρξει συλλογική αποχή, δεν πέφτει τίποτα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.278
Πόντοι
3.786
Όσο στενεύει το ολιγοπώλιο τόσο πιο δύσκολα θα πέσουν οι τιμές....άρα τώρα που είναι -1 τα ιδρύματα, μην περιμένετε θαύματα. Κι όσο για τις τιμές, εμείς τις διαμορφώνουμε συλλογικά -το έχουμε χιλιοαναλυσει, αν δεν υπάρξει συλλογική αποχή, δεν πέφτει τίποτα.
Γενικά έχεις δίκιο αλλά αυτό ήταν παράρτημα του Crystal.Το πραγματικό πλήγμα ήταν το κλείσιμο του Luxury.Οπότε πλέον Crystal,Βάνα/Ανίτα και το Elegance που λειτουργεί περιορισμένες ώρες μόνο καθημερινές.Για το Golden Spa 9/10 γράφουν για φόλες και για το Ελίτ Σπα μετριότητες και κάτω.Δεν συμπεριλαμβάνω γαμησάδικα τύπου Ζέσι,Εβίτα και Ντάμες παρόλο που αυτοπροσδιορίζονται έτσι.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.278
Πόντοι
3.786
Βλεπεις πολλα ονειρα φιλε και τα θυμασαι κιολας?
Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φίλε!Δεν διάβασες τι μανούρα παίχτηκε;Ας το να πάει και να επανέλθει το νήμα σε κανονική ροή ενημέρωσης.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φίλε!Δεν διάβασες τι μανούρα παίχτηκε;Ας το να πάει και να επανέλθει το νήμα σε κανονική ροή ενημέρωσης.
Οκ θα το διαγραψω το μηνυμα..

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
126
Πόντοι
0
2 τού μηνός είναι κανένα λαδομαγαζο ανοιχτό;; έλειπα έναν χρόνο από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι φάση είδα έκλεισε λουξουρι. Κρίσταλ Βάνα είναι τίποτα ανοιχτά elegance; Επίσης είναι οι ίδιες η έχουν αλλάξει κοπέλες;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.698
Πόντοι
456
2 τού μηνός είναι κανένα λαδομαγαζο ανοιχτό;; έλειπα έναν χρόνο από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι φάση είδα έκλεισε λουξουρι. Κρίσταλ Βάνα είναι τίποτα ανοιχτά elegance; Επίσης είναι οι ίδιες η έχουν αλλάξει κοπέλες;
2 δύσκολα αλλά από 3 κάτι θα δουλέψει. Είδα από ένα μαγαζί ποστ αλλά λογικά όλες τις ίδιες μέρες θέλουν να καθίσουν. Με μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος. Καλή χρονιά μύστη!!!

nick thess

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Elegance δύσκολα, Εβίτα - Ντάμες ίσως

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
267
Πόντοι
20
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους¡¡¡¡¡¡❤️❤️❤️
Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτη…
Αυτή η γκάυλα και υγρασία της θεσσαλονίκης δεν θα με αφήσουν μα ηρεμήσω τελικά…
<Αυτοί που παρακαλάτε για δωρεάν συνάντηση και είναι αρκετά άτομα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ οπότε σταματήστε το εδώ°
1000000693.jpg

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.062
Πόντοι
206
2 δύσκολα αλλά από 3 κάτι θα δουλέψει. Είδα από ένα μαγαζί ποστ αλλά λογικά όλες τις ίδιες μέρες θέλουν να καθίσουν. Με μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος. Καλή χρονιά μύστη!!!
Από ότι είδα η Βάνα θα είναι ανοιχτή

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.698
Πόντοι
456
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους¡¡¡¡¡¡❤️❤️❤️
Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτη…
Αυτή η γκάυλα και υγρασία της θεσσαλονίκης δεν θα με αφήσουν μα ηρεμήσω τελικά…
<Αυτοί που παρακαλάτε για δωρεάν συνάντηση και είναι αρκετά άτομα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ οπότε σταματήστε το εδώ°
1000000693.jpg
Έλα μωρή καύλα, κάνε μας πέτρα τον πούτσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom