Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Δέχονται δηλαδή και τις αργίες;Έχω ακούσει ότι από Δευτέρα έως Παρασκευή.Άλλαξαν πολιτική για τα Σ/Κ ή πήγες τη Δευτέρα 28/10;
Ας απαντησει καποιος ειδικος...Καποιος με πειρα...τα καινουργια βυζια της Νταριας...ποσο μεγαλα ειναι τελικα...;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.368
Πόντοι
1.436

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
170
Πόντοι
0
Ας απαντησει καποιος ειδικος...Καποιος με πειρα...τα καινουργια βυζια της Νταριας...ποσο μεγαλα ειναι τελικα...;
Όσο πρέπει για να τα γλειφεις και να μην λιώνουν ποτέ!!!

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21
Όχι πως παίζει ρόλο, αλλά Άρτεμις 3 γεμάτο, Ντάρια 4 πλαστικό, αλλά με καλή αφη

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Το elegance εχει αλλάξει όνομα ?
Κατι είδα αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι διαβασα σωστά .
Ειναι ακόμα Β. Ολγας ?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα. Το elegance εχει αλλάξει όνομα ?
Κατι είδα αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι διαβασα σωστά .
Ειναι ακόμα Β. Ολγας ?
Αν τους προσθέσεις στο Viberς τον αριθμό του κινητού τους,εμφανίζεται το λογότυπο Imperial.Οπότε μάλλον έτσι τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται.Δεν έχω πάει γιατί δεν λειτουργεί τα Σ/Κ

• Like
Αντιδράσεις: luca

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
εισαι σιγουρος ; 1
Άρτεμις 3 επιβεβαιώνω. Κορυφαίο βυζί. Σχήμα, ρώγα, υφή, σκληρότητα. Κοντά στο 10ρι (εκτός αν από το πολύ χούφτωμα χάλασε το τελευταίο περίπου δίμηνο που δεν το είδα).

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει
Ρε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Άρτεμις 3 επιβεβαιώνω. Κορυφαίο βυζί. Σχήμα, ρώγα, υφή, σκληρότητα. Κοντά στο 10ρι (εκτός αν από το πολύ χούφτωμα χάλασε το τελευταίο περίπου δίμηνο που δεν το είδα).
ποια αρτεμις ρε ...για την Νταρια λεω....

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Καλημερα στους απανταχου χυστες και εξαρτημενους στο μουνι....Χθεσινο περασμα με Μπελλα απο Κρυσταλ...Να μην τα ξανα λεμε...Τα βυζια ετοιμα να σκασουν στο φορεμα....Μασαζ μετριο σχετικα....Και τωρα στο ζουμι....απο τις καλυτερες εκτονωσεις που μπορει να βρει κανεις...με πολλα ουσιαστικα εξτραδακια ...καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα σκετη....Μπελλα εμεις σε ευχαριστουμε (ορθια)

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
114
Πόντοι
280
ποιο ειναι το καλυτερο ανατολικα? λεω να παω body free τι λετε?

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
580
Πόντοι
81

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Ρε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.
Από πότε η αρνητική αξιολόγηση χωρίς βωμολοχίες και χαρακτηρισμούς αποτελεί προσβολή; Ο φίλος την αλήθεια είπε. Αν είναι να γράφουμε εδώ πέρα μόνο θετικά τότε να αλλάξει όνομα το site και να λέγεται promotoras.com

Η συγκεκριμένη είναι πολύ κάτω του μετρίου σε όλους τους τομείς. Εμφάνιση – μασάζ – extra.

Και όντως αν στην Αθήνα μια κοπέλα έχει σταθερά καλή δουλειά δεν κουβαλιέται εδώ πάνω.

Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν αλλά το να εκφέρουμε αρνητική άποψη για κάποια δεν αποτελεί προσβολή

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Καλημέρα στους μπουρδελιάρηδες συναδέλφους!
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και "κριτικών", και έχοντας ξεκινήσει να κάνω το χρέος μου στην κοινότητα τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να μου δώσετε 2-3 επιλογές για να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση σε ελαιοτριβείο.
Τι ψάχνω:
  1. Καθαριότητα
  2. Διακριτικότητα
  3. Εμφανίσιμες (όχι φάλαινες)
  4. Το μασαζ αν θα είναι χάδι ή δυνατό δε με απασχολεί
  5. Πίπα ή και μπριζόλα
  6. Να μη χρειαστεί να πάω 30 φορές για να με μάθουν
Δέχομαι προτάσεις και σε Π.Μ.
Εννοείται πως αν κάποιος έχει τη βούληση να με συστήσει σε κάποιο prive, θα του ήμουν ευγνώμων!
Την καλημέρα μου παντού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom