Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.523
- Πόντοι
- 2.046
Σένα τι σε νοιαζ;Ας απαντησει καποιος ειδικος...Καποιος με πειρα...τα καινουργια βυζια της Νταριας...ποσο μεγαλα ειναι τελικα...;
Σένα τι σε νοιαζ;Ας απαντησει καποιος ειδικος...Καποιος με πειρα...τα καινουργια βυζια της Νταριας...ποσο μεγαλα ειναι τελικα...;
α γαμηςΣένα τι σε νοιαζ;
Όσο πρέπει για να τα γλειφεις και να μην λιώνουν ποτέ!!!Ας απαντησει καποιος ειδικος...Καποιος με πειρα...τα καινουργια βυζια της Νταριας...ποσο μεγαλα ειναι τελικα...;
εισαι σιγουρος ; 1Όχι πως παίζει ρόλο, αλλά Άρτεμις 3 γεμάτο, Ντάρια 4 πλαστικό, αλλά με καλή αφη
εισαι σιγουρος ; 1
Δεν αγοράζουν σουτιέν από εμέναεισαι σιγουρος ; 1
Αν τους προσθέσεις στο Viberς τον αριθμό του κινητού τους,εμφανίζεται το λογότυπο Imperial.Οπότε μάλλον έτσι τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται.Δεν έχω πάει γιατί δεν λειτουργεί τα Σ/ΚΚαλησπέρα. Το elegance εχει αλλάξει όνομα ?
Κατι είδα αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι διαβασα σωστά .
Ειναι ακόμα Β. Ολγας ?
Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισειΚαλωσήρθες !!
Άρτεμις 3 επιβεβαιώνω. Κορυφαίο βυζί. Σχήμα, ρώγα, υφή, σκληρότητα. Κοντά στο 10ρι (εκτός αν από το πολύ χούφτωμα χάλασε το τελευταίο περίπου δίμηνο που δεν το είδα).εισαι σιγουρος ; 1
Ρε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει
ποια αρτεμις ρε ...για την Νταρια λεω....Άρτεμις 3 επιβεβαιώνω. Κορυφαίο βυζί. Σχήμα, ρώγα, υφή, σκληρότητα. Κοντά στο 10ρι (εκτός αν από το πολύ χούφτωμα χάλασε το τελευταίο περίπου δίμηνο που δεν το είδα).
Ανάλογα πω το βλέπεις , από δεξιά προς τα αριστερά ή το αντίστροφοΜια χαρά 2 προς 3 έχει
Kaτέρινα μπαζο ολικής και χαμηλό isΚαλησπερα!!!!!μια κοπελα που προσφερε μασαζ και κωλο πως την λεγανε;;;ανατολικα ηταν και ηταν βιολογος κατη τετοιο
Από πότε η αρνητική αξιολόγηση χωρίς βωμολοχίες και χαρακτηρισμούς αποτελεί προσβολή; Ο φίλος την αλήθεια είπε. Αν είναι να γράφουμε εδώ πέρα μόνο θετικά τότε να αλλάξει όνομα το site και να λέγεται promotoras.comΡε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.
EleganceΚαλημέρα στους μπουρδελιάρηδες συναδέλφους!
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και "κριτικών", και έχοντας ξεκινήσει να κάνω το χρέος μου στην κοινότητα τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να μου δώσετε 2-3 επιλογές για να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση σε ελαιοτριβείο.
Τι ψάχνω:
Δέχομαι προτάσεις και σε Π.Μ.
- Καθαριότητα
- Διακριτικότητα
- Εμφανίσιμες (όχι φάλαινες)
- Το μασαζ αν θα είναι χάδι ή δυνατό δε με απασχολεί
- Πίπα ή και μπριζόλα
- Να μη χρειαστεί να πάω 30 φορές για να με μάθουν
Εννοείται πως αν κάποιος έχει τη βούληση να με συστήσει σε κάποιο prive, θα του ήμουν ευγνώμων!
Την καλημέρα μου παντού!
Το να λέγεται η αλήθεια δεν είναι καθόλου προσβολή δε την έβρισε απλά είπε ότι η κοπέλα είναι κάτω του μετρίου κ Για μένα παίρνει 2/10 κ τα 2 είναι Για το μασάζ γιατί στα υπόλοιπα δεν αξίζειΡε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.