ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.770
- Πόντοι
- 456
Αν έχεις όρεξη και τις δύοΠοια απο τις δυο;
Αν έχεις όρεξη και τις δύοΠοια απο τις δυο;
Ε δεν πιστεύω να ψήθηκε να «κάψει» πενηντάρικο εκτός και αν θέλει την περιγραφή για να την αποφύγειΠοια απο τις δυο;
2011 έφυγεΚαι πιο πολύ από δεκαετία.
Πάλι καλά που δεν ψάχνουν το μαγαζί της Εύας στο Πανόραμα
Λες να μην ξέρει;Ρε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα
Η Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;
Αυτός νομίζει ότι είναι γκανγκστερ απ' το Ντιτρόιτ του Κορδελιού που κάνει συναυλίες σε 15χρονα κ νομίζει ότι η γκόμενα του έχει τελειώσει Ιατρική,μιλάμε για καηλικιΡε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα
χασαμε και το κορμι την Αντριαννα ...πηγε να γεννησει ....Με το massagio τι γίνεται; Ούτε stories ούτε τίποτα.
Ισμήνη, Άννυ κτλ ; Καμία αλλαγή;
Ευχαριστώ αδερφούληΗ Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.
Elegance στο μεγενθυντικό φακό και θα βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Έχει δικό του νήμα.Το τηλέφωνο του elegance μπορεί να γράψει κάποιος ;
Μπα οι ίδιες, Χαρά, Ισμήνη, Άννυ και μια καινούργια Μυρτώ, είχα δει το όνομα της σε ιστορία, δεν την έχω δει από κοντά.Με το massagio τι γίνεται; Ούτε stories ούτε τίποτα.
Ισμήνη, Άννυ κτλ ; Καμία αλλαγή;
Εύα Jumbo, στο Jumbo.Ρε παιδια, ειπα μαλακια το κατάλαβα. Μήπως να πείτε και τελικά αν έχει κάτι πιο ανατολικά;
Εβίτα Αννα Μαριάννα Εύα jumbo κ αντίστρεςΡε παιδια, ειπα μαλακια το κατάλαβα. Μήπως να πείτε και τελικά αν έχει κάτι πιο ανατολικά;
Ο μπανε μπανε Ο μπανε μπανε.Nuru Ε; Αν αυτό είναι nuru, εγώ είμαι ο Μπάνε
Ξύνεις πληγές...Στην Εύα edelweiss πήγε κάνεις τελευταία