Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

p777

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
168
Πόντοι
0
Η κουραδα η ιδιοκτήτρια στο Relief massage center το παίζει life coaching και σύμβουλος σχέσεων υγείας..ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ!
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΥΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ..ΚΟΥΡΑΔΑ..
ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Η κουραδα η ιδιοκτήτρια στο Relief massage center το παίζει life coaching και σύμβουλος σχέσεων υγείας..ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ!
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΥΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ..ΚΟΥΡΑΔΑ..
ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ!
Κουρασατε ρε παιδια με τη Μαρία. Αν εχει καποιος προσωπικα και αποθημενα μαζι της αν συζητησει στα πριβε. Φτανει και απο αυτην και από εσας

Black japan

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
28
Πόντοι
0
Μαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..
Γεια σου Μαρακι

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
ρε παιδια δεν την ξερω αυτήν από το Relief massage μιας και δεν εχω παει αλλά από την στιγμη που μπαίνει εδώ και γραφει οτι δεν κανει κατι περισσότερο από μασαζ γιατι ασχολείστε ακόμα με αυτό, ποιος ο λόγος το αν και τι μπορεί να εκανε παλιοτερα δεν είναι θέμα, γραφει οτι δεν κανει εξτραδάκια οπότε γιατί να διαβαζουμε τοσα σχολια για αυτό. (με αυτόν τον τρόπο χανεται πληροφορία για άλλες κοπέλες και μαγαζιά)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Από ότι είδα η γνωστή Τόκιο στο μασσατζιο.....λέτε να έχει κάτι παραπάνω από φραπεδακι??......
Εντομεταξυ στην Αθήνα έδινε ροδέλα με τον 100 και δω μας το παίζει μιξοπαρθενα

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Περασμα με Αλισα απο Luxury... Ξανθια ομορδη Ουκρανεζα, γυρω στα 40-45 την εκανα! Πολυ καλη γενικα εμπειρια! Αν κ με χαλαει η ηλικια, μπορει να ξαναπροτιμηθει καποια στιγμη...

Galerios23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να επικοινωνήσω με Ροζίτα , μασάζ , Ξηροκρήνη?

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Είχα μια επικοινωνία με το εν λόγο μαγαζί και με απάντησε αυτά εδώ…. Εννοείτε ότι στις τιμές δεν είναι το ξενοδοχείο

Συνημμένα

• IMG_0971.jpeg
    IMG_0971.jpeg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 81
  • IMG_0970.png
    IMG_0970.png
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 79

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Να μοιραστώ 2 πρόσφατες εμπειρίες μου στο Κρίσταλ πριν λίγες ημέρες.
Συνήθως επιλέγω Νεφέλη που ξέρω ότι δεν θα κλάψω το πενηντάρικό μου, όμως τις τελευταίες δύο φορές έπεσα στο ρεπό της.
Την πρώτη φορά επέλεξα την Κλειώ:
κοντούλα με κόκκινα μαλλιά. Όχι μεγαλύτερη από 25.
Πρώτο μέρος κυριολεκτικά χάδι, 6/10.
Σόσιαλ 1/10.
Δεύτερο μέρος 5/10. Με ενόχλησε το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος εγώ την ρώτησα αν μπορεί να κατεβάσει το από πάνω μέρος και μου είπε ναι. Δηλαδή αν δεν ρωτούσα;
Στα θετικά το υπέροχο στητό στήθος της.
Την δεύτερη φορά επέλεξα Μπέλα.
Πρώτη φορά και της το είπα. Δεν ξέρω αν ήταν τόσο καλή γιατί την επέλεξα πρώτη φορά ή γιατί είναι πάντα έτσι.
Ευχαριστήθηκα απόλυτα το μασάζ, 9/10
Δεύτερο μέρος άριστο, έμεινε με το στριγκάκι από μόνη της, επιβεβαιώνω την ατάκα ενός συναγωνιστή: "μου τον έπαιξε καλύτερα από εμένα" . 9/10.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχα μια επικοινωνία με το εν λόγο μαγαζί και με απάντησε αυτά εδώ…. Εννοείτε ότι στις τιμές δεν είναι το ξενοδοχείο
Επιβεβαιώνω, τα ίδια και σε μενα.
Η πρώτη έχει δικό της χώρο.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Να ρωτήσω κάτι χωρίς να με κράξετε?

Πάω σε ένα μασατζίδικο. Ωραία.
Επιλέγω κοπέλα. Ωραία.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραία.
Βγάζω όλα τα ρούχα? Δεν φοράω ούτε εσώρουχο?
Μου κάνει η άλλη μασάζ.
Μόλις τελειώσει το μασαζ ξεκινάει να μου τον παίζει? Της λέω εγώ κάτι για να ξεκινήσει?
Όσο μου κάνει μασάζ εγώ μπορώ να χουφτώνω?
Τα ρωτάω γιατί αν και είμαι λάτρης του καλού επαγγελματικού μασάζ δεν έχω πάει ποτέ σε "μασατζίδικο" και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Αλλά κολλάω μη κάνω καμιά μαλακία απο την απειρία μου και γίνω ρεζίλι...

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0

Επιλέγω κοπέλα. Ωραία.
Μου κάνει η άλλη μασάζ.
Μόλις τελειώσει το μασαζ ξεκινάει να μου τον παίζει? Της λέω εγώ κάτι για να ξεκινήσει?
Τα ρωτάω γιατί αν και είμαι λάτρης του καλού επαγγελματικού μασάζ δεν έχω πάει ποτέ σε "μασατζίδικο" και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Αλλά κολλάω μη κάνω καμιά μαλακία απο την απειρία μου και γίνω ρεζίλι...
Βγάζω όλα τα ρούχα? Δεν φοράω ούτε εσώρουχο? Ναι
Πριν τελιεώσει την πλάτη σε ρωτάει αν θα κάνετε μασαζ σε όλο το σώμα.
Σου λέει να γυρίσεις Αν δεν σε έχει ρωτήσει πιο πριν σε ρωταέι εκείνη το στιγμή αν θα κάνετε μασαζ σε όλο το σώμα.
αν πεις ναι μπορείς να ξεκινήσεις να χουφτώνεις αλλά να έχεις υποψη σου τα όρια της κάθε κοπέλας.

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21

Επιλέγω κοπέλα. Ωραία.
Μου κάνει η άλλη μασάζ.
Θέλω να σχολιάσω όλους
τους προβληματισμούς σου,αλλά δεν το κάνω γτ θα λες ότι σε κραζω.Οι υπόλοιποι που είστε έτοιμοι για λαικ η γελάκια μηνννν έξω έχει 40αρια

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.932
Πόντοι
491

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Παιδιά εχει δοκιμάσει κανείς Ρία από royal massage , ξερει αν προχωράει ή αν ειναι μονο μασαζ?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Την Αλίσα στο λουξουρι την έχουν και στις Σέρρες και Θεσσαλονίκη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom