Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.312
Πόντοι
446
Μαs γυρισεs πολυ καιρο φιλε πισω μιαs και αναφαιρθηκεs για Sιlια Kρυσταλ οντωs πολυ ωραιο σωμα , πολυ ωραιο μωρο περιπου 20 χρονων ηταν τοτε με πολλα εξτρα στο μενου του προγραμματοs τηs ....ειχε ιδιωτευση σε δικο τηs χωρο για λιγο καιρο μετα απο το Κρισταλ .....Κριμα ομωs την πηρα κουρσα πριν απο λιγο καιρο απο καμαρα για κτελ.....και ηταν χαλια επεσε στην πρεζα ποιο χαλια δεν γινεται αποστεομενη ετοιμη για αλλου .......Οσο για την Θε@ Kristi του κρυσταλ .... Εκανε πολυ ωραιο προγραμμα τοτε {10'/10''εκανε ΠΑΠΑΔΕΣ''μεσα στο δωματειο} ,Ομωs ξαφνικα Αποτραβηχτηκε εντελωs απο τον χωρο .Την σκαλωσα τωρα σε χωρο Εστιασηs δουλευει .....και πλεον εχει χαλασει εμφανησιακα πολυ ειναι πολυ απεριποιητη συνεχωs και δεν ειναι η θε@ που ξεραμε ολοι .
Οταν λες χαλασε? παχυνε κτλπ ?

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.312
Πόντοι
446
Να πω κ εγώ την εμπειρία μ αν κ θα το πιάσω λίγο απ' τα παλιά πέρασμα με σιλια crystal Σόμα τέλειο φάτσα 7/10 κωλος 8/10 μασάς ανύπαρκτο αν κ έχει σταματήσει πλέον δεν υπάρχουν ίχνη
Πέρασμα με Ολίβια καλό Τυπακι παλιά μιλούσε πολύ κ καλό μασάζ πλέον 180 μοίρες έκανε στροφή μασάζ 7/10 σώμα 6/10
Πέρασμα με Αναστασία πλέον έχει σταματήσει τυμιο μασάζ το προσπαθούσε κ δευτρρο μέρος ικανοποιητικό
Πέρασμα με μπελά καλά σούπερ αεροποπα σώμα καλό αλλά εάν δεν. Είχε τόσες πλαστικές θα ήταν ποιο κομπλέ
Πέρασμα με ίριδα το τιμάει το κορίτσι κ στο μασάς κ στο δεύτερο κομμάτι
Κρυστι πλέον δεν είναι δεν υπήρχαν λόγια το κορίτσι σε όλα ήταν 10στα 10

Πέρασμα από ελεγκανσ 1μερος με σοφία μασάζ 9/10 υπερβολικά καλό στο δεύτερο μέρος τα ξέρετε..
Πέρασμα από λουξουρι με Ναταλία πλέον δεν την βρίσκω μασάς τίμιο καλό δεύτερο μέρος μπορώ να πω πως αρκετά καλό
Κ άλλα δύο κορίτσι που δεν της θυμάμαι κ στο μασάς κ στο δεύτερο μέρος ανύπαρκτες
Πέρασμα από Βάνα με Νικόλ καλό σοσιαλ το παλεύει το κορίτσι κ στο Πρότο μέρος κ στο δεύτερο πέρασμα με κρυστι τέλειο εξυπηρέτηση κ στο πρωτο μέρος κ στο δεύτερο αν κ νομίζω πλέον έχει σταματήσει από εκεί ..είμαι κ άλλα συναγωνιστές που δεν τα θυμάμαι τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα κ δεν μ φαινόταν δίκαιο
Σιλια επειδη την βλεπω στο instagram! προχθες εφαγε ξυλο απο τον δικο της ! και τα ανεβασε στα σοσιαλ!
Απο επιδοση στο κρεβατι ηταν φολα!!!!!! ξεπετα ολκης! Ενα παλιοπρεζονι της σειρας ηταν ανεκαθεν!
Γενικα κατι ολιβιες και κατι ιριδες δεν κανουν στο χωορ... ξεπετες !
Μπελλα πλαστικοποιημενη τελειως! με τα καλα και τα κακα της! εξτραδακια πολλα πλεον!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Παιδιά πέρασα έξω από το absolute massage και έτυχε να βγαίνει μια κοπέλα από το προσωπικό ξανθιά πετιτ αδυνατούλα μιλάμε για υπέροχο πλάσμα ξέρει κανείς αν υπάρχει Πειραιά για κάτι έξτρα πέραν του μασάζ?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Αυτή η νικολινα από του λουξουρι προχωράει τελικά την πήρε κανένας αλλος

manolo4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πέρασα έξω από το absolute massage και έτυχε να βγαίνει μια κοπέλα από το προσωπικό ξανθιά πετιτ αδυνατούλα μιλάμε για υπέροχο πλάσμα ξέρει κανείς αν υπάρχει Πειραιά για κάτι έξτρα πέραν του μασάζ?
Μασαζ μόνο. Αξιοπρεπές έως αρκετά καλό, αλλά μόνο αυτό.

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
IMG_2024.png

Για luxury άκουσα κάτι

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Και εγώ για τον ερυθρό κορμοράνο.Αν κάτι έτρεχε με το luxury,δεν θα ανέβαζαν story με το πρόγραμμα της ημέρας.
Καλά ας μας πει κάποιος που έκλεισε το απόγευμα και αν πήγε και τους βρήκε εκεί

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλά ας μας πει κάποιος που έκλεισε το απόγευμα και αν πήγε και τους βρήκε εκεί
Το Luxury δεν προσφέρει σεξ.Πιο πιθανό σενάριο θα μου φαινόταν για το Zesi.Θα φανεί σε μια ώρα. Καθημερινά το Lux ανεβάζει story με το πρόγραμμα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Χμμ.Ενώ ανέβαζε κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι,σήμερα ακόμα να το κάνει.Και αφαίρεσε το χτεσινό story.Ρε λες;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Χμμ.Ενώ ανέβαζε κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι,σήμερα ακόμα να το κάνει.Και αφαίρεσε το χτεσινό story.Ρε λες;
Εγώ είπα να μας πει κάποιος που έκλεισε ραντεβού απόγευμα να μας πει εάν τις βρηκε εκεί τις κοπέλες ή όχι

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Ας κάνουμε και εδώ μια ενημέρωση μιας και θέλουμε να φτάσουμε τα μηνύματα για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με την @Nicole .

Χθές μεσημεράκι είχα απίστευτες καύλες και αν και έχω σχεδόν 10 μήνες να πάω στο Kristal ήταν πιο βολικό από κάποια άλλα και είπα να πάρω τηλέφωνο. Είχα επιθυμήσει και κάποια μουνάκια που ήθελα να μου την παίξουν. Σε θέση τηλεφωνήτριας η Ολίβια. Η αλήθεια είναι οτι κόμπιασα λίγο γιατί σκεφτόμουν αν θα διαλέξω την Μπέλλα ή την Άρτεμις που τις είχα πληρώσει στο παρελθόν. Φτάνω στο ίδρυμα και στο ασανσέρ πετυχαίνω έναν μπάρμπα κοντά στα 60 και έναν ντελιβερα που κατέβηκαν στον 2ο. Λέω κάτσε να πάω μια βόλτα με το ασανσέρ για να μην πέσουμε όλοι μαζί. Τέλος πάντων χτυπάω και εισέρχομαι στο σαλόνι και βλέπω σε θέση αφεντικού την Ολίβια και σε αναμονή την Κασσάνδρα, την Ίριδα και την Άρτεμις. Μου λέει η Ολίβια εσύ είσαι που κόμπιασες στο τηλέφωνο; Ναι λέω γιατί σκεφτόμουν ποια θα πάρω. "Ποια θα δαγκώσεις" μου λέει πάλι η Ολίβια. Ποια να δαγκώσω μήπως με μπερδεύεις; Εσύ μου λέει δεν είσαι που δαγκώνεις τα κορίτσια; Γνέφει καταφατικά και η Κασσάνδρα που δεν την έχω πάρει ποτέ. Όχι απαντώ. Εγώ έχω να έρθω σχεδόν έναν χρόνο λέω. Και απαντάει η Ολίβια μήπως επειδή δαγκώνεις τα κορίτσια. Φυσικά δεν θα καθήσω να εξηγήσω στο κάθε κοριτσάκι που παίζει την πούτσα μου, ότι παίρνω υπηρεσίες από την Αλεξία, την Φένια, την Λάρα, την Αλεξάνδρα , την Βέτα ( body free)και τόσες άλλες επιλογές. Εν τέλει μου λέει δεν θα μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε. Αυτό που με πείραξε ότι μου έφαγαν τον χρόνο και δεν μπόρεσα να εκτονώσω την καύλα μου και οτι ξόδεψα την βενζίνη μου . Δεν πειράζει Ολίβια μου μόλις έσωσα τουλάχιστον 50€ (προσωρινά)γιατί είχα σκοπό να αφήσω χρήμα για διάφορα εξτραδάκια. Πρέπει να καταλάβετε οτι οι επιλογές στην Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί. Γλυκιά μου Ολίβια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τι γάλα βγάζουν και οι άλλες "στάνες".

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
83
Πόντοι
0
Και στην πατρα έκλεισε, λόγο ανακαίνισης λέει το χτεσινό στορυ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Για Ευοσμο,κεντρο και Σερρες λεει το ρεπορταζ.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456

Βλέπω δάκτυλο ανταγωνιστικού ιδρύματος . Αυτοί που έχουν βύσμα είναι στον αφρό.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Ουτε γιαγια ουτε τραβελος..45αρα με βυζομπαλαρες ειναι..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πιπα..
Δεν πιστεύω να είναι καμιά "ξεπετα"...Σε ποιον "οίκο" είναι; Στο Λ. Καραμανλή 75; Όνομα ξέρεις;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.312
Πόντοι
446

Τοτε ειναι το Λουξουρι 1000%!!!!!
Και ειμαι σιγουρος και ποιες μαζεψανε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom