Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Της έχει βαρέσει η ζέστη εκεί αδερφέ μου. Εμένα πριν δύο εβδομάδες μου κλείσανε ραντεβού και όταν πήγα από εκεί μου είπαν ότι έχουν μόνο 4 δωμάτια και ήμουν ο πέμπτος που έκλεισε ραντεβού για την ίδια ώρα. Αναγκάστηκα να φύγω και δεν μού ζήτησαν ούτε συγνώμη πού με κουβάλησαν τζάμπα ως εκεί σπαταλώντας τον χρόνο μου. Η ψείρα όταν χορτάσει βγαίνει στον γιακά.
Θα συμφωνήσω 100% στην τελευταία φράση. Ξέρω και μία άλλη παροιμία που λέει παρακαλειτό μουνί ξινό γαμήσι. Να 'ναι καλά τα άλλα κορίτσια που έχουν αυξήσει τον ανταγωνισμό. Πλέον βρίσκουμε από καλαμάκι μέχρι φουλ πρόγραμμα, συν τα κορίτσια που σαν ανεξάρτητες έχουν προγράμματα vfm. Τις προάλλες η άλλη στην Καραμανλή είχε καύλες και λοκω έδωσε στο ογδοντάρι .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλημέρα και καλή εβδομάδα τελικά μάθατε ποιο μαγαζί έκλεισε;;;
Οι ενδείξεις λένε Luxury.Το ρεπορτάζ μιλάει για κλείσιμο υποκαταστημάτων σε κέντρο,Εύοσμο και Σέρρες.Επιπλέον δεν έχουν ανεβάσει story από εκείνη την ημέρα,ενώ το έκαναν καθημερινά για την ενημέρωση του προγράμματος.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Να δούμε πού θα πάρουν μεταγραφή τώρα οι κοπέλες του που έμειναν ξέμπαρκες.

Κσκκσν

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Αντζελινα ως Λια και Ευα ως κριστι για οποιους ενδιαφερονται Βανα Και Νανσυ επισης

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Οι ενδείξεις λένε Luxury.Το ρεπορτάζ μιλάει για κλείσιμο υποκαταστημάτων σε κέντρο,Εύοσμο και Σέρρες.Επιπλέον δεν έχουν ανεβάσει story από εκείνη την ημέρα,ενώ το έκαναν καθημερινά για την ενημέρωση του προγράμματος.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Να δούμε πού θα πάρουν μεταγραφή τώρα οι κοπέλες του που έμειναν ξέμπαρκες.
Λες να ήταν καρφωτή από ανταγωνιστικό τσαρδί;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Λέτε να βρουν και εμάς όπου κάναμε ότι κάναμε;;;
Εννοείται δεν νομίζω να πρόλαβαν να καταστρέψουν όλα τα στοιχεία. Θα καλέσουν για καταθέσεις. Θα κλείσουν πολλά σπίτια. Δεν ξέρω αν θα πάρει μπάλα και άλλα ιδρύματα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Εννοείται δεν νομίζω να πρόλαβαν να καταστρέψουν όλα τα στοιχεία. Θα καλέσουν για καταθέσεις. Θα κλείσουν πολλά σπίτια. Δεν ξέρω αν θα πάρει μπάλα και άλλα ιδρύματα.
Αν δεν ειστε σιγουροι οτι θα ψαξουν και τους πελάτες μη τρομοκρατειτε τον κοσμο

p777

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
168
Πόντοι
0
Η ψεύτρα συνεργάτης της κάνει και μασάζ με το σώμα.....κάνει και μαγια η κουραδα η ιδιοκτήτρια! Χαλκιδικιωτισσα βλαχαντερο που αρνείται!

Συνημμένα

• Screenshot_20240614-153634.png
    Screenshot_20240614-153634.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 94

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Σταματηστε να γραφετε μαλακιες..

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
601
Πόντοι
81
Μαλακιες. Οι τυποι πρεπει να ειχαν ξεφυγει. Για τοκογλυφιες και εκβιασμούς γραφουν τα ρεπορτάζ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Καλημέρα και καλή εβδομάδα τελικά μάθατε ποιο μαγαζί έκλεισε;;;
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, όλα δείχνουν το Luxury, αν και το υποκατάστημα Ευόσμου ήταν ήδη κλειστό. Τουλάχιστον για την ευρεία μάζα (δεν έχω πληροφορίες επί τούτου).

Όσο για το θέμα που ρώτησε κάποιος. Συνήθως δεν ψάχνουν για τους πελάτες, πρώτον είναι χρονοβόρο και δεν έχουν να αποκομίσουν οφέλη εκτός αν αποδειχθεί ότι μέλος του κυκλώματος έκανε τον πελάτη, αλλά οκ, σε σενάριο ταινίας το αναγάγαμε.

answer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους! Πρωταρης εδω δεν εχω ξαναδοκιμασει μασαζ και ψαχνω νεαρη σχετικα κοπελα με ωραιο σωμα για μασαζ και εκτονωση. Που θα προτεινατε να παω για πρωτη φορα και με ποια κοπελα? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Τελευταία τροποποίηση:

panos1918

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια καλησπέρα καινούργιος στο site μια ερώτηση… Αννίτα spa γαμάς ή μόνος του παίζουν..;

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες. Έχω μια απορία. Πριν χρόνια (καμία 10αρια περίπου δεν θυμάμαι ακριβώς) ήταν μια Εύα Κύπρια στο aqua στην Όλγας (σημερινό golden). Έχω να τη δω από τότε. Έχει κανείς νέα της?

Αντίστοιχα και η Μελίνα (μελινοτατη) που είχε προφίλ εδώ και δούλευε στον Σάκη πάλι πριν 10-15 χρόνια.

Άραγε αυτές υπάρχουν ακόμα? Ξέρει κανείς?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Έχει κανείς άποψη από κάποια κορίτσια στο body free; Τι λέει η Τόνια η μελαχρινή, η Γιούλια η Ρωσίδα και η ξανθιά (μάλλον Ελληνίδα)από το βίντεο διαφήμιση που κυκλοφορεί στα social. Για την απόδοση τους στο φουλ ρωτάω.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Λες να ήταν καρφωτή από ανταγωνιστικό τσαρδί;
Ίσως από πελάτη.Θα εκμυστηρεύτηκε μια από τις μασέζ που εκμεταλλεύονται την κατάσταση της και ο πελάτης θα έκανε την καταγγελία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom