Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 594
- Πόντοι
- 81
Που είναι το alter ego μαγκα?βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.
Που είναι το alter ego μαγκα?βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.
Σε ποιο μαγαζί φίλεαν θες βυζιά τέτοια που δεν έχεις ξαναδεί στην ζωή σου πέρνα με δημητρα
Πολυτεχνιτησα ειναι η κοπελα πιανει πουλια στον αερα ........βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.
Αχιλλεωs 31 Eυοσμοs θεσσ....κολο-μπαρο!!!Ροσο...μπλιατΠου είναι το alter ego μαγκα?
Τότε γιατι βρίσκεσαι σε αυτό εδω το σάιτ εξαρχής;;;;;;Μαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..
Αιντε χασου απο δω..... μαρι τρελογκα ......τι δεν καταλαβαινειs? Eισαι φουλ ψυχολογικα & μαs τα εκανεs τσουρεκια τοσο καιρο με τιs μλκ σουΜαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..
Κουράστηκα!Παιδια δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο κ ηθελα να ρωτησω τι παιζει; Επειδη γενικα θελω κ μασαζ κανουν καλο ή αρχιδια; Κ απο εξτρα κανα τσιμπουκι; Κ τιμες πανω κατω στην σαπιοπολη μας;
Ε πανε για κανα μασαζακι ρε αδερφε κλαινΚουράστηκα!
Πρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτόΒρήκα αυτό στο ινστα ξέρει κανείς κάτι;;;;
μιλησα μαζί τους 150 η ώρα φουλ όσες φορές μπορείς .
2 κοπέλες για να επιλέξετε . Ξεκινάει από 12 του μηνός
Μου το έβγαλε διαφημίση στο ινστα και έχει κουμπί που σε βάζει στο What's app το τηλ είναι μόνο σε what's app .... Μπες και ρώτα και εσύΠρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτό
τωρα που πηγα σπιτι και εκατσα στο pc το βρηκα και σας το δινω .........Πρώτη φορά το ακούω.Γιατι δεν έβαλες λινκ κι έβαλες μια φωτό
Νεαρούτσικα φαίνονται!τωρα που πηγα σπιτι και εκατσα στο pc το βρηκα και σας το δινω .........
μακαρι να ειναι κατι καλο για την πολη μας και οχι μια ακομα μουφα σαν τις αλλες φορες
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
και φώτο που μου έστειλαν κατα την επικοινωνία μας
Η γνωστη ΚουκουγιαννηΚαλησπερα παιδια..Μπορει να εχει απαντηθει αλλα αυτη εδω τι λεει?
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια | Thessaloníki
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια, Θεσσαλονίκη. 1,485 likes · 115 talking about this. Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946756467www.facebook.com
Ναι το ξερω οτι ειναι αυτη..Αλλα αξιζει?τι λεει απο τιμες και τι προγραμματα κανει?
την ειδα σημερα που πηγα δεν την εχω δοκιμασει ομως : αρκετά ομορφούλα με ωραιο χαμόγελο τζουποτη οχι ομως χοντρή .....Καλησπέρα παίδες. Γνωμη για δωρα απο λουξουρι? Αξίζει?