fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Γνώμες για Νικολέτα κουκουγιαννη;κάποιος που έχει πάει πρόσφατα;
ξεχνα το μακρια θα κλαις το λεφτα σου ............ μην ρωτας παραπάνωΓνώμες για Νικολέτα κουκουγιαννη;κάποιος που έχει πάει πρόσφατα;
Για πιο λογο ομως?Κανε μια αναλυσηξεχνα το μακρια θα κλαις το λεφτα σου ............ μην ρωτας παραπάνω
Καλά το λες ας κάνει μια ανάλυση λες και ρωτήσαμε αν γαμιεταιΓια πιο λογο ομως?Κανε μια αναλυση
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΗ...και τρελη για δεσιμο!Για πιο λογο ομως?Κανε μια αναλυση
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ...παιδιά στον Εύοσμο έχει λίγο καιρό που άνοιξε ένα μασατζιδικο... λέγεται healing art
μπήκα σήμερα ρώτησα μου είπα το χαλαρωτικό 26 ευρώ.. ήταν μια ωραία πιτσιρικα.. ξέρει κάνει τι παίζει;; φαίνεται για πετσεταδικο αλλά στο sait τους γράφει για ένα μασάζ γονιμοτητας στα 50 ευρώ.. λέτε αυτό να είναι φραπες;;
Καλα αυτο δεν πειραζει...Εχει παντως βυζαρες χαχα!ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΗ...και τρελη για δεσιμο!
Για πιο λογο ομως?Κανε μια αναλυση
οποίου δεν του φτάνει η απάντηση μου ιδού η Ροδος ιδου και το πήδημα .......Καλά το λες ας κάνει μια ανάλυση λες και ρωτήσαμε αν γαμιεται
και εσυ αν ξανα ασχοληθείς με το ποιον του καθενός εδω μέσα ενος μηνός σκατό θα φας απανωτές αναφορές απο καμιά 20 και θα φας μπαν απο εδω μεσα ........... επιτέλους κοφτώ δες τα δικα σου χαλια και μετα των αλλωνων ..... σπιτι σου καθρεφτι δεν εχεις ?????ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ...
ενα χρονο λογαριασμο ...με δεκα ερωτησεις μονο!
ουστ παρασιτο!
εγινε μαγκακαι εσυ αν ξανα ασχοληθείς με το ποιον του καθενός εδω μέσα ενος μηνός σκατό θα φας απανωτές αναφορές απο καμιά 20 και θα φας μπαν απο εδω μεσα ........... επιτέλους κοφτώ δες τα δικα σου χαλια και μετα των αλλωνων ..... σπιτι σου καθρεφτι δεν εχεις ?????
Χάλι μαύρο!δεν ξέρει τι της γίνεται !πάνε αλλού καλύτεραΓνώμες για Νικολέτα κουκουγιαννη;κάποιος που έχει πάει πρόσφατα;
παντως για το τυπικο ...οταν ειχα απο κοντα ειχα ζητησει αν κανει ακαποτο σεξακι... δεν ειπε ουτε ναι ουτε οχιΧάλι μαύρο!δεν ξέρει τι της γίνεται !πάνε αλλού καλύτερα
Καλησπέρα σας.Golden το καβλοδρεπανο ειναι η Ναταλια..Μια καινουργια ψιλομιλφονι που κανει και φοβερο μασαζ ονοματι Ευα..με τη Βικτωρια τελευταια φορα εκανα καλοκαιρι αλλα η Φενια ειιναι πιο πανω σ αυτο που ζητας..ολες προχωρανε μετα τη δευτερη τριτη φορα,αν οχι μενεις στη μλκια..επισης Στελλα και Μαριαν golden καλες καβλες αλλα μεχρι φραπε.
Μέχρι πριν 8 μήνες που είχα πάει τελευταία φορά έτσι ήταν!Καλησπέρα σας.
Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι η ναταλία του golden είναι η Δανάη του aqua ? Συνεχίζει?
https://healingart.gr/therapies-masaz/masaz-gonimotitas/ Νομιζω τα γραφει ολα...παιδιά στον Εύοσμο έχει λίγο καιρό που άνοιξε ένα μασατζιδικο... λέγεται healing art
μπήκα σήμερα ρώτησα μου είπα το χαλαρωτικό 26 ευρώ.. ήταν μια ωραία πιτσιρικα.. ξέρει κάνει τι παίζει;; φαίνεται για πετσεταδικο αλλά στο sait τους γράφει για ένα μασάζ γονιμοτητας στα 50 ευρώ.. λέτε αυτό να είναι φραπες;;
Δεν πολύ κατάλαβα τι λέει!!!https://healingart.gr/therapies-masaz/masaz-gonimotitas/ Νομιζω τα γραφει ολα...