Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Γνώμες για Νικολέτα κουκουγιαννη;κάποιος που έχει πάει πρόσφατα;

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
παιδιά στον Εύοσμο έχει λίγο καιρό που άνοιξε ένα μασατζιδικο... λέγεται healing art
μπήκα σήμερα ρώτησα μου είπα το χαλαρωτικό 26 ευρώ.. ήταν μια ωραία πιτσιρικα.. ξέρει κάνει τι παίζει;; φαίνεται για πετσεταδικο αλλά στο sait τους γράφει για ένα μασάζ γονιμοτητας στα 50 ευρώ.. λέτε αυτό να είναι φραπες;;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.444
Πόντοι
446
παιδιά στον Εύοσμο έχει λίγο καιρό που άνοιξε ένα μασατζιδικο... λέγεται healing art
μπήκα σήμερα ρώτησα μου είπα το χαλαρωτικό 26 ευρώ.. ήταν μια ωραία πιτσιρικα.. ξέρει κάνει τι παίζει;; φαίνεται για πετσεταδικο αλλά στο sait τους γράφει για ένα μασάζ γονιμοτητας στα 50 ευρώ.. λέτε αυτό να είναι φραπες;;
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ...
ενα χρονο λογαριασμο ...με δεκα ερωτησεις μονο!
ουστ παρασιτο!

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: tefras
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ...
ενα χρονο λογαριασμο ...με δεκα ερωτησεις μονο!
ουστ παρασιτο!
και εσυ αν ξανα ασχοληθείς με το ποιον του καθενός εδω μέσα ενος μηνός σκατό θα φας απανωτές αναφορές απο καμιά 20 και θα φας μπαν απο εδω μεσα ........... επιτέλους κοφτώ δες τα δικα σου χαλια και μετα των αλλωνων ..... σπιτι σου καθρεφτι δεν εχεις ?????

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.444
Πόντοι
446
και εσυ αν ξανα ασχοληθείς με το ποιον του καθενός εδω μέσα ενος μηνός σκατό θα φας απανωτές αναφορές απο καμιά 20 και θα φας μπαν απο εδω μεσα ........... επιτέλους κοφτώ δες τα δικα σου χαλια και μετα των αλλωνων ..... σπιτι σου καθρεφτι δεν εχεις ?????
εγινε μαγκα

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.444
Πόντοι
446
Χάλι μαύρο!δεν ξέρει τι της γίνεται !πάνε αλλού καλύτερα
παντως για το τυπικο ...οταν ειχα απο κοντα ειχα ζητησει αν κανει ακαποτο σεξακι... δεν ειπε ουτε ναι ουτε οχι
δεν ξερω αν ηταν λογω μαλακιας που κουβαλαει... η λογω επικινδυνοτητας...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Golden το καβλοδρεπανο ειναι η Ναταλια..Μια καινουργια ψιλομιλφονι που κανει και φοβερο μασαζ ονοματι Ευα..με τη Βικτωρια τελευταια φορα εκανα καλοκαιρι αλλα η Φενια ειιναι πιο πανω σ αυτο που ζητας..ολες προχωρανε μετα τη δευτερη τριτη φορα,αν οχι μενεις στη μλκια..επισης Στελλα και Μαριαν golden καλες καβλες αλλα μεχρι φραπε.
Καλησπέρα σας.
Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι η ναταλία του golden είναι η Δανάη του aqua ? Συνεχίζει?

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας.
Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι η ναταλία του golden είναι η Δανάη του aqua ? Συνεχίζει?
Μέχρι πριν 8 μήνες που είχα πάει τελευταία φορά έτσι ήταν!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο BodyFree!Παρούσα η Αλεξάνδρα,ξανθούλα , γύρω στα 35 ωραίο σωματακι με ωραία βυζια 2ρακια προς 3!Στο μασάζ για τα δεδομένα του μαγαζιού αρκετα καλό στο δεύτερο μέρος η κοπέλα ήταν αποκάλυψη,πολύ καλή πίπα !Κόστος 70€!Ξέρει κάνεις και για τις άλλες κοπέλες που υποτίθεται έχει το ίδρυμα???

Spo123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
12
Πόντοι
0
Να πω κ εγώ την εμπειρία μ αν κ θα το πιάσω λίγο απ' τα παλιά πέρασμα με σιλια crystal Σόμα τέλειο φάτσα 7/10 κωλος 8/10 μασάς ανύπαρκτο αν κ έχει σταματήσει πλέον δεν υπάρχουν ίχνη
Πέρασμα με Ολίβια καλό Τυπακι παλιά μιλούσε πολύ κ καλό μασάζ πλέον 180 μοίρες έκανε στροφή μασάζ 7/10 σώμα 6/10
Πέρασμα με Αναστασία πλέον έχει σταματήσει τυμιο μασάζ το προσπαθούσε κ δευτρρο μέρος ικανοποιητικό
Πέρασμα με μπελά καλά σούπερ αεροποπα σώμα καλό αλλά εάν δεν. Είχε τόσες πλαστικές θα ήταν ποιο κομπλέ
Πέρασμα με ίριδα το τιμάει το κορίτσι κ στο μασάς κ στο δεύτερο κομμάτι
Κρυστι πλέον δεν είναι δεν υπήρχαν λόγια το κορίτσι σε όλα ήταν 10στα 10

Πέρασμα από ελεγκανσ 1μερος με σοφία μασάζ 9/10 υπερβολικά καλό στο δεύτερο μέρος τα ξέρετε..
Πέρασμα από λουξουρι με Ναταλία πλέον δεν την βρίσκω μασάς τίμιο καλό δεύτερο μέρος μπορώ να πω πως αρκετά καλό
Κ άλλα δύο κορίτσι που δεν της θυμάμαι κ στο μασάς κ στο δεύτερο μέρος ανύπαρκτες
Πέρασμα από Βάνα με Νικόλ καλό σοσιαλ το παλεύει το κορίτσι κ στο Πρότο μέρος κ στο δεύτερο πέρασμα με κρυστι τέλειο εξυπηρέτηση κ στο πρωτο μέρος κ στο δεύτερο αν κ νομίζω πλέον έχει σταματήσει από εκεί ..είμαι κ άλλα συναγωνιστές που δεν τα θυμάμαι τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα κ δεν μ φαινόταν δίκαιο

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
https://healingart.gr/therapies-masaz/masaz-gonimotitas/ Νομιζω τα γραφει ολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom