Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
IMG_7276.jpeg
IMG_7276.jpeg

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ενημερώσω όλους όσοι ενδιαφέρονται σκέφτονται να πάνε στο Ανδρομέδα στην συγκεκριμένη κυρία που δουλεύει μέσω facebook και ίνσταγκραμ. Πήγε φίλος μου την Παρασκευή. Μου έδειξε τις φωτογραφίες που του έστειλε και μου έδειξε και μια φωτογραφία που Έβγαλε αυτός. Μία χοντρή κοπέλα είναι χωρίς τίποτα το ερωτικό πάνω της. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες που στέλνει. Έπειδή η φωτογραφία τραβήχτηκε παρά την θέλησή της μάλλον κρυφά όχι παρα τη θέληση της δεν θα την πάρω να τη δημοσιεύσω. Πάντως λίγο προσοχή παιδιά. Επίσης όποιος πάει Και θέλει να φύγει να μην ντραπεί να φύγει…
Τα χρήματα δεν μας πέφτουν από τον ουρανό, τα δουλεύουμε.
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου!Η συγκεκριμένη παλαιότερα δούλευε στην Εβίτα ως Νανση και τον επερνε κανονικότατα!

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076

Η κοπέλες των φωτο είναι?

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Παιδιά τώρα διάβασα πιαω μηνύματα οκ δεν είναι των φωτογραφιων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχετε να μου πρότεινετε μασατζιδικο με καμια φιτ γκομενα η με νταρτανουλες με σφιχτό κωλο όχι χοντρες η με ωραία αναλογία η γυμνασμενες

Markos18_07

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Η Ξένια η ανεξάρτητη που δούλευε με δικο της χώρο πότε στο ρεξ και πότε ανατολικά, ξέρετε που βρίσκετε;

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Καλώς τον…
Γράφτηκε την Κυριακή και θέλει απόψεις. Κάνε ένα κόπο ρε φίλε και διάβασε τι έχουμε γράψει όλοι εμείς οι μαλάκες που πάμε και πληρώνουμε για να έχετε εσείς μασημένη τροφή
Προφανούς είναι κράχτης του μαγαζιου

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96

σιγα να μην

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81

στο κανεσεξ την συγκεκριμένη δημοσίευση την κανει λογαριασμός που κάνει και το Ζεσι ......... καμια βρομοδουλειά του Μιχάλη θα ειναι πάλι ?????

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Crystal επίσκεψη με Ίριδα έχουν γραφτεί και τα αρνητικά και τα θετικά για την κοπέλα επίσκεψη με θετικό πρόσημο για εμένα
Και εγω συμφωνω και αναφερω ....πωs η κοπελα ειναι πολυ καλη επιλογη Νο-1 Κρυσταλ ,για εμενα τουλαχιστον. Διατηρει πολυ προσεγμενη εμφανιση εχει την ποιο ωραια κορμαρα στο Κρυσταλ .....δεν μηλαει πολυ ....εχει καλο social ,εχει φατσουλα πολυ ναζιαρικη ΚΑΙ μετα γιαλακια που εχει φορεσει τωρα ειδικα ''ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ'' Επισηs κανει πολυ ωραιο μασαζ με σωστη πιεση κατα μεροs του σωματοs ....oσο για το δευτερο μεροs θα το αφεισω ασχολειαστο και οποιοs εχει αποψη αs την καταθεσει στο νημα .

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Γενικώς υπάρχει καμία όπου να έρχεται στο δικό μας χώρο;; Ευχαριστώ!!!

Μαρια1q1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..

Συνημμένα

• IMG_20240605_144215_041.jpg
    IMG_20240605_144215_041.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 96

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Μαρία από relief εδώ.μια και τελευταία ακόμα ..φυσικά έχει πλάκα να διαβάζουμε τις μαλακίες.. anyway..Είστε γλυκές μωρέ όλοι ..άντε..Να πω για μια φορά ακόμα ότι στο χώρο μου γίνεται αισθητική και μασάζ..πόσες φορές να το πω?δεν είναι πίπες και τσιμπούκια..φυσικά το μασάζ με τα πόδια π μας αρέσει πολύ είναι πιο αισθησιακό αλλά όχι σεξ και μαλακίες..και το κανονικό μασάζ γίνεται και σε προσαγωγούς σε κάποια άτομα..το λέω φυσικά όχι απολογητικά γιατι και άλλα να έπαιζαν εγώ δε ντρέπομαι για καμία δουλειά...οπότε μη περνετε για να πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας με την προοπτική εκτόνωσης ,φραπεδακια και μπλα μπλα..Γιατί βαριέμαι..Λοιπόν σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ ..αλλά λίγα ...και σε δικά Μ άτομα...οπότε μη στείλετε κάνα να δοκιμάσει όπως κάνετε σαν τις κατινες εδώ που παραμονευουν..να μπου ν εδώ και σα τα βλαμμενα να λες τις κατινιες...αν θα τους τον παίξω
..οκ?μη τα πετάτε τσάμπα τα λεφτάκια σας..αφήστε που για ένα απλό μασάζ είμαι πιο ακριβή..άντε φιλιά παίδες..άντε να βάλω και μια φωτό ...έτσι για το καλό..από χθες..
Άσε μας κουκλίτσα μου που μας έγινες και απαξιωτική, πολύ σνομπ αλλά η φωτό με τούρλα τον κώλοι μπήκε αμέσως.
Όντως τα χρήματα μας , τα κρατάμε για αλλού, εσύ να δούμε μέχρι πότε θα αντέξεις χωρίς τα χρήματα που απαξιώνεις.
Μαύρο στην αναγωγή Κατίνα!

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
βλέπω την τόκιο στο fb του alter ego. Μάλλον άφησε τις πούτσες στην αθήνα και τα μασατζίδικα και έγινε κωλομπαρού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom