Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
Κύριοι καλημερα !!μην ασχοληστε με τον εν λόγω ,κάντε τον μια αναφορά να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει στην παρακάτω παράλια!!!!
Πάρε ένα Freddo pipeto και βουλώνε στοκεΚύριοι καλημερα !!μην ασχοληστε με τον εν λόγω ,κάντε τον μια αναφορά να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει στην παρακάτω παράλια!!!!
Κολπίτιδα…Αυτό με την ψαρίλα το επιβεβαιώνω κι εγώ
αντε μαλακα φαε και συ καμια 10ρια αναφορες μας ζαλησες το παπαρι ,καραγκιοζακο μετα καντιλια ολη μερα...παπατζηΑκουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
Άντε μωρη λουγκρα.....Κάντε όσες αναφορες θέλετε. Μέχρι στιγμής παίρνεται τα τέτοια μου και σας αρέσει...αντε μαλακα φαε και συ καμια 10ρια αναφορες μας ζαλησες το παπαρι ,καραγκιοζακο μετα καντιλια ολη μερα...παπατζη
ρε μπαγλαμα τι μου στελνεις ινμποξ?να φοβηθω??χαχαχα,σε τσακωσω εξω σου σπασω τα κοκκαλαΆντε μωρη λουγκρα.....Κάντε όσες αναφορες θέλετε. Μέχρι στιγμής παίρνεται τα τέτοια μου και σας αρέσει...
Συγνώμη που διακόπτω το ξεκατίνιασμα, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να απαντήσει;Καλησπέρα λαέ. Ερώτηση. Το μπάνιο, στο Κρίσταλ τουλάχιστον, είναι απαραίτητο; Αν μπανιαριστώ πριν πάω, πάλι θα με βάλουν να κάνω; Δεν υπάρχει θέμα υγιεινής, ειδικά με τις πετσέτες;
Επίσης να ρωτήσω αν στο Massagio, που βολεύει περισσότερο ως προς τη τοποθεσία, αν έχει καμία αξιόλογη περίπτωση κορασιδας αυτό το διάστημα.
Θα μου κλάσεις τα @@ μικροτσουτσουνε... Από δω το παίζω και εγώ νταης. Έλα Αμπελοκήπους να τα πούμε από κοντά@antisthenis τι φαση με τον τραχανα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε μπαγλαμα τι μου στελνεις ινμποξ?να φοβηθω??χαχαχα,σε τσακωσω εξω σου σπασω τα κοκκαλα
Λεβεντη την εχεις δει του αδερφού κ τον λες μικροτσουτσουνο;;;;;Θα μου κλάσεις τα @@ μικροτσουτσουνε... Από δω το παίζω και εγώ νταης. Έλα Αμπελοκήπους να τα πούμε από κοντά
Ξέρω τη δικιά μου μαλακισμενο οπότε δε παίζει να την έχει 23 εκ...ειδικά με τέτοιο nicknameΛεβεντη την εχεις δει του αδερφού κ τον λες μικροτσουτσουνο;;;;;
Αν τη δικιά σου την έχεις μετρημένη τότε πάσο αδερφε!!!!!λεω μηπως τις βάλατε δίπλα δίπλα!!!Ξέρω τη δικιά μου μαλακισμενο οπότε δε παίζει να την έχει 23 εκ...ειδικά με τέτοιο nickname
Ας σταματήσουν να μου κολλάνε να σταματήσω και εγώ...έτσι παειΡε παιδιά φτάνει. Κάντε ένα άλλο νήμα να μαλώνετε.
Τόσο μεγάλο είναι το λιλί σου Γιάννη μου;Ξέρω τη δικιά μου μαλακισμενο οπότε δε παίζει να την έχει 23 εκ...ειδικά με τέτοιο nickname
Ναι φλωρακο μου....Τόσο μεγάλο είναι το λιλί σου Γιάννη μου;
Και άλλος που πετάγεται σα τη πορδήΠλακώσανε οι μακρυψωλάκηδες να κάνουν το νήμα πουτάνα. Βρε αι στο διάλο οκτάχρονα. Αφήστε μια ενημέρωση της προκοπής πρώτα και μετά ασχοληθείτε με τις μεζούρες.
άσε κ κάτι να πέσει κάτω, μην τρελαίνεσαι. Έλεος και αρκετάΑς σταματήσουν να μου κολλάνε να σταματήσω και εγώ...έτσι παει
Καλησπέρα φίλε. Λίγο βρισίδι και σε μένα παρακαλώ.Ακουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
Από που μετράς;Ξέρω τη δικιά μου μαλακισμενο οπότε δε παίζει να την έχει 23 εκ...ειδικά με τέτοιο nickname