Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανένας κασσανδρα από κρυσταλ να με ενημερώσει;
60 80 100Ξέρουμε τιμές πανω κάτω για το golden spa?
Και 70 αν θες εκτόνωση και να είναι γυμνή η κοπέλα60 80 100
To 60 και το 70 δεν μας ενδιαφερουνΚαι 70 αν θες εκτόνωση και να είναι γυμνή η κοπέλα
Μόνο φραπέ. Όχι αυτές είναι και καλά ινφλουενσερς του τικ τοκΚαλημέρα αυτό είναι τό luxury; Πολύ διαφήμιση παίζει!! Εκτός από τον φραπέ έχει κάτι άλλο;
Αυτές πού είναι στο βίντεο κάνουν και μασάζ;
Τι πρόβλημα δηλαδή....? Μήπως τον ρωτήσουν τα cg ή τα μασατζίδικα αν είναι φαντάρος ή μήπως τον ρωτήσουν οι αξιωματικοί στο κέντρο νεοσυλλέκτων αν πηγαίνει σε cg ή μασάζ....? Κυριακάτικη ερώτηση ε....?Παιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστώ
Αυτά που γράφεις είναι δυστυχώς, η ωμή και σκληρή αλήθεια...Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Παρτουζα 120 + πρωκτικο 20 εξτρα.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .
Τα ανωτερω με καθε καλη διαθεση.
Επειδή μ' ενδιαφέρει το 2ο μέρος, γιατί το μασάζ αυτών των κοριτσιών δεν είναι μασάζ, αλλά κάτι σαν μασάζ, υποψία μασάζ, θέλω να είσαι περισσότερο αναλυτικός και να πεις τι ακριβώς περιελάμβανε αυτό το μέρος (εκτόνωση, χάδια, γλύψιμο κοπέλας, 69 , πιθανό σεξ, κλπ)...Αυτό θα βοηθήσει και τους επόμενους να καταλάβουν τι παίζει με αυτά τα ιδρύματα και τι προσφέρει το κάθε μαγαζί στο κόσμο που το επισκέφτεται...Χθεσινή επίσκεψη κρυσταλ.
Παρούσες Ρουμπίνη,νεφέλη,αρτεμις,Ανδριάνα κ κασσανδρα!
Επιλέχθηκε η Ρουμπίνη η οποία είναι αξιόλογη επιλογή.
Ομορφούλα,γύρω στα 25,με βυζαρες κ κωλαρα!
Πρώτο μέρος χάιδεμα με προσπάθεια να σε ικανοποιήσει!
Δεύτερο μέρος απόλαυση!η μικρή γουστάρει πολύ κ το δείχνει!παιχνιδιαρα κ με βλέμμα όλο Καυλα!θα ξαναπροτιμηθει οπωσδηποτε!
Έχει δοκιμάσει κανένας Κασσανδρα να μας πει εντυπώσεις;
Φίλε, δεν θα του πάρουν αναφορά ή ταυτότητα. Το πολύ πολύ, καμία πίπα στην καλύτερη.Παιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστώ
"Ιδιαίτερες προτιμήσεις"...Όπως; Τι ιδιαίτερο έκανες και στο ικανοποίησε;Γενικά έχει διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη παρ' όλο που είμαι πάνω από 40 και κοιλαράς. Επίσης δεν μου ζήτησε έξτρα και ικανοποίησε τις "ιδιαίτερες προτιμήσεις μου". Γενικά θα έλεγα δεν εκμεταλεύεται τον πελάτη.
Αλλαγή διεύθυνσης, να υποθέσω...μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο FB οτι το Βάνα σπα άλλαξε ονομα σε Ανίτα σπα
Μοναστηριου 163 λεει ....στη....καρδια της Θεσσαλονικης.Καλημέρα αυτό είναι τό luxury; Πολύ διαφήμιση παίζει!! Εκτός από τον φραπέ έχει κάτι άλλο;
Αυτές πού είναι στο βίντεο κάνουν και μασάζ;
Τι εννοείς; Πως μπορεί κα΄ποιος να πάει εκεί να τη γνωρίσει;οχι ειναι prive
καλα αυτο ναι λαλακιες λεει--εχει κανα καλο μωρο εκει ; Βασικα ψαχνω μικρη μεχρι 28 το πολυ,λεπτη μεση και κ@λαρα -αν παιζει κατι πειτε μου για σημερα θελω.Μοναστηριου 163 λεει ....στη....καρδια της Θεσσαλονικης.
Πιο καρδια πεθαινεις λεμε.
Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο: Επισκέφτηκα πρόσφατα το Golden Spa στη Β. Όλγας και από μία τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με τη διεύθυνση του μαγαζιού, είδα ότι είχε το ίδιο νούμερο επικοινωνίας με το παλιό χώρο του Body Free. Δεν ξέρω εάν αυτός ο χώρος στη Καραμανλή έχει κλείσει, ε΄χει πολύ καιρό να πάω από εκεί, κάποιοι ανέφεραν (δεν ξέρω εάν ισχύει) ότι ο Νίκος τα παράτησε και άφησε το μαγαζί...Μπορεί να ενοποιήθηκαν αυτά τα δύο μαγαζιά και να έγινε το Body Free, Golden Spa...Το εκανα αναζητηση στο Google και με έβγαλε πάνω πάνω το elxis spa. Αν και υποψιάζομαι ότι είναι καμια μετανομασια studio body free ή το άλλο απέναντι και απλά άλλαξαν το όνομα στην αγγελία για να πάει κάποιος
Ναι εγινε ενοποίηση τα 2 μαγαζιά μαζιΕγώ παρατήρησα κάτι άλλο: Επισκέφτηκα πρόσφατα το Golden Spa στη Β. Όλγας και από μία τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με τη διεύθυνση του μαγαζιού, είδα ότι είχε το ίδιο νούμερο επικοινωνίας με το παλιό χώρο του Body Free. Δεν ξέρω εάν αυτός ο χώρος στη Καραμανλή έχει κλείσει, ε΄χει πολύ καιρό να πάω από εκεί, κάποιοι ανέφεραν (δεν ξέρω εάν ισχύει) ότι ο Νίκος τα παράτησε και άφησε το μαγαζί...Μπορεί να ενοποιήθηκαν αυτά τα δύο μαγαζιά και να έγινε το Body Free, Golden Spa...