tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο FB οτι το Βάνα σπα άλλαξε ονομα σε Ανίτα σπα
μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο FB οτι το Βάνα σπα άλλαξε ονομα σε Ανίτα σπα
Ποια είναι η κυρία;Τελικά τη Κέλλυ την ανεξάρτητη τη δοκίμασε κανένας στο χώρο του;
Ειδεs κουταβι .....πωs εστρωσεs και γραφειs ελληνικα ......δεν μαs ειπεs oμωs εισαι ρωσακι η αλβανοs ?......και οσο για την ηλικια μου ,,,,και για το μλκ@ ....να ευχεσε μην σκαλωσειs ποτε επανω μου ......θρασυδειλε.Άντε βρε μλκ φύγε απο δω το παίζεις 50 χρόνων δον ζουαν
Κανείς!!!Έχει πάει κανείς με Ρουμπίνι? Στο crystal?
Πολλή καλη επιλογή !!!μικρο αλλά όλο καυλα με ωραίο κωλαρακι κ στήθος 2 με 3Έχει πάει κανείς με Ρουμπίνι? Στο crystal?
Μάπα το καρπουζι δεν λεειs
σε μένα το λες ή σε άλλο πάειΜάπα το καρπουζι δεν λεει
Αυτές που ανέβασε στα στορυ το golden spa ξέρουμε ποιες ειναι
Οι 2 τελευταιες ειναι Νικολ και βικτωρια..η πρωτη δεν ξερω,η δευτερη πρεπει ναναι ενα μικρο που κανει guest κλαιρη ή χλοη ..κατι τετοιο.Αυτές που ανέβασε στα στορυ το golden spa ξέρουμε ποιες ειναι
αυτο ειναι το παλιο ρελαξ σπα εγνατια.?? στο ισογειοεδώ ρε μαγκες εχει παει κανεις EGNATIA SPA
μαλλον οχι γιατι εκεινο εγινε κανονικο μασατζιδικο που δεν κανει εξτρα (αν ενοεις το 112)αυτο ειναι το παλιο ρελαξ σπα εγνατια.?? στο ισογειο
Το εκανα αναζητηση στο Google και με έβγαλε πάνω πάνω το elxis spa. Αν και υποψιάζομαι ότι είναι καμια μετανομασια studio body free ή το άλλο απέναντι και απλά άλλαξαν το όνομα στην αγγελία για να πάει κάποιοςεδώ ρε μαγκες εχει παει κανεις EGNATIA SPA