Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη κρυσταλ.
Παρούσες Ρουμπίνη,νεφέλη,αρτεμις,Ανδριάνα κ κασσανδρα!
Επιλέχθηκε η Ρουμπίνη η οποία είναι αξιόλογη επιλογή.
Ομορφούλα,γύρω στα 25,με βυζαρες κ κωλαρα!
Πρώτο μέρος χάιδεμα με προσπάθεια να σε ικανοποιήσει!
Δεύτερο μέρος απόλαυση!η μικρή γουστάρει πολύ κ το δείχνει!παιχνιδιαρα κ με βλέμμα όλο Καυλα!θα ξαναπροτιμηθει οπωσδηποτε!
Έχει δοκιμάσει κανένας Κασσανδρα να μας πει εντυπώσεις;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Δεύτερο μέρος απόλαυση!η μικρή γουστάρει πολύ κ το δείχνει!παιχνιδιαρα κ με βλέμμα όλο Καυλα!θα ξαναπροτιμηθει οπωσδηποτε!
Θελω μια να μην μιλάει πολυ στην συνεδρίες εχουμε καποια προταση ;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.205
Πόντοι
7.195
Κάλεσα σπίτι για δοκιμή αυτή εδώ θεραπευτική χειρομάλαξη θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75768-7) FreeList.gr
Κέλλυ στο όνομα, petite σωματακι γυμνασμένο, περίπου 28 με 30 την έκοψα, στήθος μεγάλο έμοιαζε σιλικονάτο....
Γενικά δεν έχω διαβάσει κάτι γι αυτή, οπότε η συνάντηση ήταν βολιδοσκόπησης!
Αφήνω λοιπόν το εσώρουχο χωρίς να το βγάλω και ξεκινάει το μασάζ το οποίο ήταν πααααρα πολύ ωραίο....με ανακούφισε πραγματικά.... αφού λοιπόν τελείωσε την ρωτάω αν κάνει εκτόνωση, μου λέει ναι αλλά έχει έξτρα χρέωση....οκ δλδ της λέω; 70 σύνολο μου απαντάει.....και τι περιλαμβάνει της λέω; παίξιμο μόνο λέει!!!!! (ΕΛΕΟΣ) Ρούχα βγάζεις της λέω; Μου λέει με έξτρα χρέωση! χαχαχαχαχαχαχα.....καλά της λέω πάρε τα 30 και τα λέμε!!!

Δλδ για να σου κάνει μια μαλακία θα πλησιάσεις τα 100....τι να πω!!!
Δυστυχώς, βρίσκουν και τα κάνουν...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Stef68

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.205
Πόντοι
7.195

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.205
Πόντοι
7.195
  • Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.205
Πόντοι
7.195
Γίνε περισσότερο αναλυτικός! Γράφεις που γράφεις...Το 2ο μέρος, τι περιλάμβανε; Καθόλου επαφή; Γλωσσόφιλα; Γλείψιμο στη κοπέλα, 69; Ή μόνο χειρομαλακία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονωτική ταινία

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Την Ρουμπίνα δεν την βάζω να μου τη παίξει ως δείγμα σεβασμού στο αποθανών σκυλάκι μιας γειτόνισσάς μου που είχε το ίδιο όνομα!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
παλια ετσι ηταν η νεφελη με το τσιγκελι της τα εβγαζες... τωρα δεν ξερω εχω καιρο να παω και αν δεν της ελεγες οτι θες και το εξτρα δεν στο εκανε απο μονη της.

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
514
Πόντοι
81
καλή Κυριακή!κοντα σας σε έναν μήνα από 15 Νοεμβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο, περιοχή Νεάπολη :*
Καλησπέρα καλώς να μας έρθεις. Η Νεάπολη είναι λίγο μακριά για αυτούς που μένουν ανατολικά.

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.

Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα νούμερο με pm, θα το εκτιμήσω!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Ξερει κανεις το προγραμα της βανας αυτη τη βδομαδα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Άλλαξε τηλέφωνο το Elegance (στην Β. Όλγας) ? Λείπω κανά 2μηνο και το τηλέφωνο που είχα (είχε και λογαριασμό στο viber για ραντεβού μέσω μηνυμάτων), λέει οτι δεν υπάρχει πια.

Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα νούμερο με pm, θα το εκτιμήσω!

Περιγραφή​

Απόλαυση και χαλάρωση
Viber - +30 6949631244

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.648
Πόντοι
201
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
Κι εμεις μπελα παλια που ησουν καλη σε παίρναμε. Τωρα που εγινες τριαξονικο παρε ταρχιδια μας. Οταν ηταν στο βενους ολο μλκς εκανε. Γιατι ηταν μονη της. Ουστ. Οι μπαρμπαδες και οι κοιλαραδες σε καναν μαγκα. (Μονο για την υγιεινή το δεχομαι).

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
κατι επρεπε να πει το κοριτσι. αλλα και εσυ καλος ρουφιανος!!!! εδωσες και ονοματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom