Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
128
Πόντοι
1
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....
Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Πάνω που ήμουν σε δίλημμα να αρχίσω το μόντελινγκ ή όχι, αν είναι να αποδώσει η Μπέλα και η κάθε Μπέλα δεν το καθυστερώ άλλο. Μιλάμε ο αγοραίος στην πόλη είναι πλέον Β' τοπικό και κάτω.

DELTA(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
0
Δηλαδή το κορίτσι θέλει κοιλιακούς αλλά Κριστιάνο για να αποδώσει;;;
Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Παρτουζα 120 + πρωκτικο 20 εξτρα.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .

Τα ανωτερω με καθε καλη διαθεση.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.980
Πόντοι
1.056
Πέρασμα με Μπέλλα,το κορίτσι είναι κορυφή σε όλους τους τομείς ....και μασάζ και εκτόνωση ...μου ξεκαθάρισε σε ερώτηση που της έκανα γιατί κάποιοι λένε ότι δε περνάνε καλά μαζί της ...μου εξήγησε ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση ( άντρες 40+ που είναι σαν μπαρμπαδες με κοιλίες και τα σχετικά ) και η υγιεινή....

Ευτυχώς ξεκίνησα γυμναστήριο και θα μπορώ επιτέλους να περάσω καλά με κοπέλα ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.914
Πόντοι
491
Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .

Γενικός δεν υπάρχει σύγκριση Αθήνας με Θεσσαλονίκη σε όλους τους τομείς.
Οπως τα λες είναι φίλε.

Firestop46

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη κρυσταλ.
Παρούσες Ρουμπίνη,νεφέλη,αρτεμις,Ανδριάνα κ κασσανδρα!
Επιλέχθηκε η Ρουμπίνη η οποία είναι αξιόλογη επιλογή.
Ομορφούλα,γύρω στα 25,με βυζαρες κ κωλαρα!
Πρώτο μέρος χάιδεμα με προσπάθεια να σε ικανοποιήσει!
Δεύτερο μέρος απόλαυση!η μικρή γουστάρει πολύ κ το δείχνει!παιχνιδιαρα κ με βλέμμα όλο Καυλα!θα ξαναπροτιμηθει οπωσδηποτε!
Έχει δοκιμάσει κανένας Κασσανδρα να μας πει εντυπώσεις;
Καλημέρα, είμαι παλαιός στο πεδίο αλλά τώρα έκανα εγγραφή στο forum. Πριν κάνα δύο εβδομάδες προτιμήθηκε η Κασσάνδρα και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της. Πρώτο μέρος καλό και δεύτερο άψογο. Η κοπέλα είναι αρκετά εντυπωσιακή ευγενική...! Θα προτιμηθεί ξανά.

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
242
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους, δεν έχω επισκεφθεί ποτέ μασατζίδικο, σε ποιο προτείνετε να πάω? Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει όμορφες κοπέλες και να προσφέρει φραπέ.

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
242
Πόντοι
20
Επίσης, μου είπαν ότι υπάρχει ένα μασατζίδικο κάπου προς Μοναστηρίου στο οποίο δουλεύουν κυρίως Ελληνίδες, εκ των οποίων η μία είναι με ένα μάτι, αλλά είναι πολύ όμορφη. Ξέρει κανείς κάτι?

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Τι ακριβώς έκανε για να πεις πως ήταν πολύ καλή; θες να δώσεις λεπτομέρειες;
Γενικά έχει διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη παρ' όλο που είμαι πάνω από 40 και κοιλαράς. Επίσης δεν μου ζήτησε έξτρα και ικανοποίησε τις "ιδιαίτερες προτιμήσεις μου". Γενικά θα έλεγα δεν εκμεταλεύεται τον πελάτη.

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
Γενικά έχει διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη παρ' όλο που είμαι πάνω από 40 και κοιλαράς. Επίσης δεν μου ζήτησε έξτρα και ικανοποίησε τις "ιδιαίτερες προτιμήσεις μου". Γενικά θα έλεγα δεν εκμεταλεύεται τον πελάτη.
Στο νέο στην Μοναστηρίου είναι?

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο FB οτι το Βάνα σπα άλλαξε ονομα σε Ανίτα σπα

Screenshot 2023-10-17 at 16-40-56 Facebook.png

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
729
Πόντοι
96
εχει παει κανεις μαρια λαδαδικα?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480

Πες τα ρε φιλε μπας και ξυπνήσουν οι αγαπουληδες. Πες τα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom