ΜΕ 59 μηνύματα πολλά λες...Εδώ όλοι εξυπνακιδες το παίζουνε ένας άνθρωπος να μας πει κάπου να αξίζει να ακουμπήσουμε τα λεφτά μας δεν βρέθηκε ακόμα λες και θα του φάμε τη γκομενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Oldschool83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Κάλεσα σπίτι για δοκιμή αυτή εδώ θεραπευτική χειρομάλαξη θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75768-7) FreeList.gr
Κέλλυ στο όνομα, petite σωματακι γυμνασμένο, περίπου 28 με 30 την έκοψα, στήθος μεγάλο έμοιαζε σιλικονάτο....
Γενικά δεν έχω διαβάσει κάτι γι αυτή, οπότε η συνάντηση ήταν βολιδοσκόπησης!
Αφήνω λοιπόν το εσώρουχο χωρίς να το βγάλω και ξεκινάει το μασάζ το οποίο ήταν πααααρα πολύ ωραίο....με ανακούφισε πραγματικά.... αφού λοιπόν τελείωσε την ρωτάω αν κάνει εκτόνωση, μου λέει ναι αλλά έχει έξτρα χρέωση....οκ δλδ της λέω; 70 σύνολο μου απαντάει.....και τι περιλαμβάνει της λέω; παίξιμο μόνο λέει!!!!! (ΕΛΕΟΣ) Ρούχα βγάζεις της λέω; Μου λέει με έξτρα χρέωση! χαχαχαχαχαχαχα.....καλά της λέω πάρε τα 30 και τα λέμε!!!
Δλδ για να σου κάνει μια μαλακία θα πλησιάσεις τα 100....τι να πω!!!
Κέλλυ στο όνομα, petite σωματακι γυμνασμένο, περίπου 28 με 30 την έκοψα, στήθος μεγάλο έμοιαζε σιλικονάτο....
Αφήνω λοιπόν το εσώρουχο χωρίς να το βγάλω και ξεκινάει το μασάζ το οποίο ήταν πααααρα πολύ ωραίο....με ανακούφισε πραγματικά.... αφού λοιπόν τελείωσε την ρωτάω αν κάνει εκτόνωση, μου λέει ναι αλλά έχει έξτρα χρέωση....οκ δλδ της λέω; 70 σύνολο μου απαντάει.....και τι περιλαμβάνει της λέω; παίξιμο μόνο λέει!!!!! (ΕΛΕΟΣ) Ρούχα βγάζεις της λέω; Μου λέει με έξτρα χρέωση! χαχαχαχαχαχαχα.....καλά της λέω πάρε τα 30 και τα λέμε!!!
αν δεν κουραζω... ποσο χρονων ειναι?Καλησπέρα. Πέρασμα προ οληγων ημερών με την Μαρία από το freelist(με τον 50αρη έρωτα που έχει) ξεκίνησε με μασαζ χαλαρό όχι χάιδεμα. Επιμέρους έβαζε από μόνη της δύναμη και ρωτούσε αν με πονάει. Μασαζ στο μισάωρο και κάτι και πέρασμα στο δεύτερο μέρος ξεκινώντας με ένα μικρό μασαζ στο ένα πόδι και στην εκτόνωση. Καλή μεν σίγουρα πολύ διαφορετική όμως. Δεν ξέρω αν θα την προτιμούσα πάλι. 45€ όλα μαζί
Ετσι !!!Κάλεσα σπίτι για δοκιμή αυτή εδώ θεραπευτική χειρομάλαξη θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75768-7) FreeList.gr
Η ζητηση αυτα κανει !!!
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Μέχρι 30. Δεν την έκοψα για παραπάνωαν δεν κουραζω... ποσο χρονων ειναι?
Makis_Tsetseroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Εκεί πρώτη φορά που πήγα μου ζήτησαν ταυτότητα...δεν ξαναπήγα, όχι για αυτό αλλά λόγω υπηρεσιών...Άμα δεν έχεις κοπέλες έτσι είναι.Μια Φαίη το κρατούσε το μαγαζί.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Μαs βγαλατε τα ματια ρε με τis μαλακιεs .......Αν δεν ξερειs ελληνικα να γραφειs γραψτω στα ρωσικα η στα αλβανικαMe afhse file na sou pw kati murwdia petakse pisteveis den pisteveis gia glupsimo me.eipe kao den..tis nefelis ontws mosxovolaei
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
τι ακριβός ψάχνεις ?Εδώ όλοι εξυπνακιδες το παίζουνε ένας άνθρωπος να μας πει κάπου να αξίζει να ακουμπήσουμε τα λεφτά μας δεν βρέθηκε ακόμα λες και θα του φάμε τη γκομενα
με τα 100 τι επαιρνες?Καλώς. Απορώ γιατι δεν με ενημέρωσαν μεχρι τωρα .. ήξερα για 30 - 50 - 100 , αλλα για 70 δεν μου είπε καμία ….
Θα ρωτήσω .
Ευχαριστώ οπως και νά´χει
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Διπλο.με τα 100 τι επαιρνες?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κορμάρα αλλά άσε καλύτερα.Παιδιά να ρωτησω Μαριαννα luxury τι φάση ;
Δηλαδή?Κορμάρα αλλά άσε καλύτερα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έχεις pm, για να μην κουράζουμε το νήμαΔηλαδή?
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
πες και εμας βρε να μαθουμε τα αρνητικα-Μαριαννα τι φαση ;Έχεις pm, για να μην κουράζουμε το νήμα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η συγκεκριμένη έχει κορμάρα, αλλά είναι λίγο αντι-κουκου για εμένα η όλη συμπεριφορά της. Έχει χιούμορ και πετάει ατάκες, αλλά δεν πάμε εκεί για καφέ, για να περάσουμε καλά πάμε.πες και εμας βρε να μαθουμε τα αρνητικα-Μαριαννα τι φαση ;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.421
καλή Κυριακή!κοντα σας σε έναν μήνα από 15 Νοεμβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο, περιοχή Νεάπολη
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Μια σε μασατζιδικα να αξίζει η κάνα βιζιτακι σε σπίτι χωρίς γραφείο να αξιζειτι ακριβός ψάχνεις ?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αδερφέ γιατί τον βρίζεις; εσύ που δεν είσαι μαλάκας...Ναι συγνώμη βρε βλάκα που δεν είμαι όλη μέρα εδώ και μιλάω με λόγο έχω και ζωή έξω δεν το παίζω εδώ παλιός κατάλαβα από αυτό που έγραψες τι σόι μαλακας είσαι σιγά μην σε πω και μπράβο που έχεις πολλά μηνύματα το θέμα είναι λίγα και σωστά πάνε τώρα ακουμπάτε για να στον παίξει καμία ντρουλα και πες πόσα μυνήματα έχω στο μπου είμαι στρατηγός