Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
109
Πόντοι
0
40 χρέωνε τον κώλο από όσο θυμάμαι. Επίσης δεν έδινε μομως

40 μαζί μ μασάζ
Αν δεν ήθελες μασάζ 30
400 την ώρα :headbang::headbang:
Εδώ με 30 έπαιρνες κωλαρακι
Ναι αλλά γαμας διακεκριμένη επιστήμονα....παρτάλι,ποιος φουκαρας θα την πατήσει.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€
οταν λες προκαταρτικα οχι στοματικο αλλα 80 ευρω. Τι περιλαμβανουν τα προκαταρκτικά που κανει δηλαδη;

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Ξέρετε καμιά που να κάνει κανονικό μασάζ αλλά να σε καυλώνει να παίζει λίγο μπάλα? Πήγα τελευταία σε δύο τρεις αλλά δεν...η μια γεμάτουλα ακουμπούσε βυζιά αλλά δεν με έψηνε οι άλλες δύο πολύ τυπικά

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.
Φίλε μπράβο που την έδωσες την Νεφέλη. Συγχαρητήρια

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Μην τρελαίνεσαι, γιατί δεν είπα κάποιο κρυφό μυστικό, είπα τα αυτονόητα και αυτά που επιτρέπει το ίδρυμα εδώ και χρόνια. Και για τους πιο κακοπροαίρετους πρόλαβα και διευκρίνισα το όχι στοματικό.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Το ξερει ολη η Θεσσαλονικη και τωρα ξαφνικα την εδωσε ; τι λες ρε φιλε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εγω λεω οτι κανει και στοματικο και οι περισσοτερες κανουν και σεξ κρυφα-γιατι δεν θελουν να τα λεμε εδω ολα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μιας που πήγαινες στης Μάγκυς, πήγαινες καθόλου με Λίζα; Σε γυρνάω πίσω, στο 2006 με 2007, αν θυμάμαι καλά...Ήταν ωραίο τυπάκι και περνούσα πολύ καλά! Η μόνιμη επιλογή μου! Γνωρίζεις που βρίσκεται τώρα;
Εχω παει 2-3 φορες μαζι της και περνουσα πολυ καλα.Αλλα απο τοτε που σταματησε απο την Μαγκυ δεν εχω μαθει ξανα νεα της.

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις εαν παιζει τπτ Βεροια?? Μην ξενιτευομαστε συνεχεια Θεσσαλονικη. Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα μνμ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πέρασμα από Κρυσταλ με Νεφέλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία σώματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο καλοστεκουμενο βυζί με τέτοιο σώμα. Μου αρέσει που την κάνω και χύνει γιατί η καύλα της επιστρέφει πίσω σε μένα. Κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προκαταρκτικά (όχι στοματικό), και πιστεύω ότι αν πετύχει μπορεί να σε ικανοποιήσει σαν να έχεις κάνει σεξ. 80€ η όλη συνάντηση.
Οταν λεε ολοκληρωμενο προγραμμα δεν πιστευω να εννοεις και μπριζολα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Ξέρετε καμιά που να κάνει κανονικό μασάζ αλλά να σε καυλώνει να παίζει λίγο μπάλα? Πήγα τελευταία σε δύο τρεις αλλά δεν...η μια γεμάτουλα ακουμπούσε βυζιά αλλά δεν με έψηνε οι άλλες δύο πολύ τυπικά
Σε ποιες αναφέρεσαι απο ποιά ιδρυματα?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Το ξερει ολη η Θεσσαλονικη και τωρα ξαφνικα την εδωσε ; τι λες ρε φιλε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εγω λεω οτι κανει και στοματικο και οι περισσοτερες κανουν και σεξ κρυφα-γιατι δεν θελουν να τα λεμε εδω ολα.
Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν αρχίσουν και σου λένε στο τηλέφωνο ότι η Νεφέλη απουσιάζει σε "άδεια" μία - δύο φορές τότε ναι την έκαψε ο φίλος...όπως απουσιάζουν αρκετές κοπέλες πλέον από εκεί με "άδεια" ..αρκετό καιρό τώρα.

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
601
Πόντοι
81
Ολες τις υπολοιπες μπορει να τις ξεκανει μια μια η Νεφελη, αλλα τελευταια θα φυγει απο εκει μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom