Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Αθηνα μιλφ ήθελα να γράψω

EiriniTil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Θα ανοίξει ένα καινούργιο σε λίγο καιρό

nikos9890

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
97
Πόντοι
0
Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .
Θεωρώ ότι αν δεν ήταν η Νεφέλη θα είχε κλείσει το κατάστημα. Πλέον για μένα είναι σταθερή αξία.

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Γεια χαρά έχουμε κάνα τέτοιο μαγαζί στα Σκόπια;;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Περασμα σημερα απο Dames με μια Λινα ....με ειπε πως ειναι απο Αθηνα και εχει 15 μερες που ειναι εδω...απο εμφανιση πολυ καλη ετσι πως ειναι τα γουστα μου ξανθια με βυζια μεγαλα....τα προγραματα που ειχε ηταν 60 80 100.....60 απλο 80 με μασαζ 100 με 2 μαζι..εγω την ειπα πως εχω 70 ευρω και με εκανε κανενα 10 λεπτο μασαζ και μετα στον αγωνα καλη περιπτωση για τα γουστα μου...

XXX6

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
85
Πόντοι
0
Τις προάλλες πάντως είχε κάτι σαύρες,στο dames

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Περασμα σημερα απο Dames με μια Λινα ....με ειπε πως ειναι απο Αθηνα και εχει 15 μερες που ειναι εδω...απο εμφανιση πολυ καλη ετσι πως ειναι τα γουστα μου ξανθια με βυζια μεγαλα....τα προγραματα που ειχε ηταν 60 80 100.....60 απλο 80 με μασαζ 100 με 2 μαζι..εγω την ειπα πως εχω 70 ευρω και με εκανε κανενα 10 λεπτο μασαζ και μετα στον αγωνα καλη περιπτωση για τα γουστα μου...
Ηλικία περίπου κ από σώμα πως είναι

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Ηλικία περίπου κ από σώμα πως είναι
Ηλικια κοντα στα 40 και σωμα δεν μπορεις να την πεις χοντρη αλλα ουτε αδυνατη....εγω ετσι την θελω την γυναικα το πολυ το αδυνατο δεν με αρεσει.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα πήγα στο crystal αλλά και σε ένα άλλο μασατζιδικο (από τα νορμάλ που κάνουν μόνο μασάζ)
Στο crystal το δωμάτιο ήταν σαν κοτέτσι, η πετσέτα δεν ήταν πλυμένη αλλά απλά στεγνομενη ( είχε λάδια πάνω) και αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές. Το μασάζ ήταν γελοίο ένα χάδι φάση και το δεύτερο κομμάτι ήταν καλό ένας καλός φραπές. Στο άλλο μαγαζί το δωμάτιο πολύ πιο άνετο, 2 καθαρές πετσέτες και το μασάζ πολύ καλό (και 1 ωρα καθαρος χρόνος ) κόστος στο crystal 50 κόστος στο άλλο 20 όνομα δεν λέω μην με πείτε κάτι προμοτορα απλά έχω και εγώ να πω ότι είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται, καλύτερα αυτά τα μαγαζία που κανουν και φραπε να ειχαν και πρόγραμμα 15 λεπτα μόνο το 2ο μερος με ενα 30αρι να πηγινουμε να κανουμε κανονικό μασαζ και μετα εκει για τον χτερεπε

Τελευταία τροποποίηση:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες στο ελεγκανς!Μοναδική κοπέλα μια νταρια Ρωσίδα ,ψηλή με ωραίο σώμα αλλά λίγο άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο!Ελληνικα μηδέν,αγγλικά επίσης μηδέν άρα επικοινωνία δεν υπήρχε.Επέλεξα πρόγραμμα των 70 € με στοματικό.Συνολική διάρκεια 35 λεπτά με το ζόρι με το ντουζ μαζί.Μασάζ χάδι με δυο λεπτά ερωτικά χαδακια πριν τον ρουφήξει!Πιπα επίσης κάτω του μετρίου με πολυ χέρι και δόντι!Το μόνο που ξαλαφρώσε όταν έφυγα ήταν η τσέπη μου!Πολυ κάτω του μετρίου που δεν αξίζει σε τίποτα ούτε τα μισά λεφτά!Ελπιζω να το δουν και να το αλλάξουν!

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Που βρίσκεται το golden ?? Και αν είχε άλλες επιλογές εκτός από Βικτορια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες στο ελεγκανς!Μοναδική κοπέλα μια νταρια Ρωσίδα ,ψηλή με ωραίο σώμα αλλά λίγο άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο!Ελληνικα μηδέν,αγγλικά επίσης μηδέν άρα επικοινωνία δεν υπήρχε.Επέλεξα πρόγραμμα των 70 € με στοματικό.Συνολική διάρκεια 35 λεπτά με το ζόρι με το ντουζ μαζί.Μασάζ χάδι με δυο λεπτά ερωτικά χαδακια πριν τον ρουφήξει!Πιπα επίσης κάτω του μετρίου με πολυ χέρι και δόντι!Το μόνο που ξαλαφρώσε όταν έφυγα ήταν η τσέπη μου!Πολυ κάτω του μετρίου που δεν αξίζει σε τίποτα ούτε τα μισά λεφτά!Ελπιζω να το δουν και να το αλλάξουν!
Χωρίς επικοινωνία είναι χάλια η υπόθεση !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom