You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ναι καλά σκουπίσουΣαν την Bella δεν έχει ….
Μλκ έχεις κάποιο πρόβλημα; το βάζεις με όλους... Κοιτάξε το λίγο...Ναι καλά σκουπίσου
nikos9890
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Θεωρώ ότι αν δεν ήταν η Νεφέλη θα είχε κλείσει το κατάστημα. Πλέον για μένα είναι σταθερή αξία.Πέρασμα απο Crystal την προηγούμενη βδομάδα η μόνη διαθέσιμη η νεφέλη με την οποία και πέρασα. Στο πρώτο μέρος πολύ καλή, πολύ πάνω απο τον μέσο ορο αλλά σχεδόν καθόλου social το οποίο με χάλασε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος αγρίεψε αρκετα και άρχισε να χαλαρωνει και αυτή και να μιλάει . αμέσως μετα που με τελείωσε μου έκανε 5-6 λεπτα ακόμα μασάζ με λίγη κουβεντούλα .
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Όχι με όλους ..αλλά με κάτι ψεύτες σα και σαςΜλκ έχεις κάποιο πρόβλημα; το βάζεις με όλους... Κοιτάξε το λίγο...
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Γεια χαρά έχουμε κάνα τέτοιο μαγαζί στα Σκόπια;;
Περασμα σημερα απο Dames με μια Λινα ....με ειπε πως ειναι απο Αθηνα και εχει 15 μερες που ειναι εδω...απο εμφανιση πολυ καλη ετσι πως ειναι τα γουστα μου ξανθια με βυζια μεγαλα....τα προγραματα που ειχε ηταν 60 80 100.....60 απλο 80 με μασαζ 100 με 2 μαζι..εγω την ειπα πως εχω 70 ευρω και με εκανε κανενα 10 λεπτο μασαζ και μετα στον αγωνα καλη περιπτωση για τα γουστα μου...
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
To Dames που βρίσκεται?Τις προάλλες πάντως είχε κάτι σαύρες,στο dames
Αλλαζει συνεχεια.....τωρα ειναι στη Γουναρη στο Ναυαρινο...To Dames που βρίσκεται?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Ηλικία περίπου κ από σώμα πως είναιΠερασμα σημερα απο Dames με μια Λινα ....με ειπε πως ειναι απο Αθηνα και εχει 15 μερες που ειναι εδω...απο εμφανιση πολυ καλη ετσι πως ειναι τα γουστα μου ξανθια με βυζια μεγαλα....τα προγραματα που ειχε ηταν 60 80 100.....60 απλο 80 με μασαζ 100 με 2 μαζι..εγω την ειπα πως εχω 70 ευρω και με εκανε κανενα 10 λεπτο μασαζ και μετα στον αγωνα καλη περιπτωση για τα γουστα μου...
Ηλικια κοντα στα 40 και σωμα δεν μπορεις να την πεις χοντρη αλλα ουτε αδυνατη....εγω ετσι την θελω την γυναικα το πολυ το αδυνατο δεν με αρεσει.Ηλικία περίπου κ από σώμα πως είναι
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Θα είναι κάτι καλύτερο τουλάχιστον από θέμα συμπεριφοράς;Θα ανοίξει ένα καινούργιο σε λίγο καιρό
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα πήγα στο crystal αλλά και σε ένα άλλο μασατζιδικο (από τα νορμάλ που κάνουν μόνο μασάζ)
Στο crystal το δωμάτιο ήταν σαν κοτέτσι, η πετσέτα δεν ήταν πλυμένη αλλά απλά στεγνομενη ( είχε λάδια πάνω) και αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές. Το μασάζ ήταν γελοίο ένα χάδι φάση και το δεύτερο κομμάτι ήταν καλό ένας καλός φραπές. Στο άλλο μαγαζί το δωμάτιο πολύ πιο άνετο, 2 καθαρές πετσέτες και το μασάζ πολύ καλό (και 1 ωρα καθαρος χρόνος ) κόστος στο crystal 50 κόστος στο άλλο 20 όνομα δεν λέω μην με πείτε κάτι προμοτορα απλά έχω και εγώ να πω ότι είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται, καλύτερα αυτά τα μαγαζία που κανουν και φραπε να ειχαν και πρόγραμμα 15 λεπτα μόνο το 2ο μερος με ενα 30αρι να πηγινουμε να κανουμε κανονικό μασαζ και μετα εκει για τον χτερεπε
Στο crystal το δωμάτιο ήταν σαν κοτέτσι, η πετσέτα δεν ήταν πλυμένη αλλά απλά στεγνομενη ( είχε λάδια πάνω) και αυτό έχει συμβεί και άλλες φορές. Το μασάζ ήταν γελοίο ένα χάδι φάση και το δεύτερο κομμάτι ήταν καλό ένας καλός φραπές. Στο άλλο μαγαζί το δωμάτιο πολύ πιο άνετο, 2 καθαρές πετσέτες και το μασάζ πολύ καλό (και 1 ωρα καθαρος χρόνος ) κόστος στο crystal 50 κόστος στο άλλο 20 όνομα δεν λέω μην με πείτε κάτι προμοτορα απλά έχω και εγώ να πω ότι είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται, καλύτερα αυτά τα μαγαζία που κανουν και φραπε να ειχαν και πρόγραμμα 15 λεπτα μόνο το 2ο μερος με ενα 30αρι να πηγινουμε να κανουμε κανονικό μασαζ και μετα εκει για τον χτερεπε
Τελευταία τροποποίηση:
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες στο ελεγκανς!Μοναδική κοπέλα μια νταρια Ρωσίδα ,ψηλή με ωραίο σώμα αλλά λίγο άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο!Ελληνικα μηδέν,αγγλικά επίσης μηδέν άρα επικοινωνία δεν υπήρχε.Επέλεξα πρόγραμμα των 70 € με στοματικό.Συνολική διάρκεια 35 λεπτά με το ζόρι με το ντουζ μαζί.Μασάζ χάδι με δυο λεπτά ερωτικά χαδακια πριν τον ρουφήξει!Πιπα επίσης κάτω του μετρίου με πολυ χέρι και δόντι!Το μόνο που ξαλαφρώσε όταν έφυγα ήταν η τσέπη μου!Πολυ κάτω του μετρίου που δεν αξίζει σε τίποτα ούτε τα μισά λεφτά!Ελπιζω να το δουν και να το αλλάξουν!
Πέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
Νέα στον χώρο, γύρω στα 23 με ωραίο σωματακι. Μέτρια πίπα και ύστερα από αγώνα για να μην γίνει με προφυλακτικό. Στο τέλος κατάφερα κ έβαλα δαχτυλακι και ένιωσα και κερδισμένος από την όλη φάση. Αν χαλαρώσει και βελτιωθεί θα αξίζει μια επίσκεψη!
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Που βρίσκεται το golden ?? Και αν είχε άλλες επιλογές εκτός από ΒικτοριαΠέρασμα με Βικτώρια στο golden!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρίς επικοινωνία είναι χάλια η υπόθεση !!Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες στο ελεγκανς!Μοναδική κοπέλα μια νταρια Ρωσίδα ,ψηλή με ωραίο σώμα αλλά λίγο άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο!Ελληνικα μηδέν,αγγλικά επίσης μηδέν άρα επικοινωνία δεν υπήρχε.Επέλεξα πρόγραμμα των 70 € με στοματικό.Συνολική διάρκεια 35 λεπτά με το ζόρι με το ντουζ μαζί.Μασάζ χάδι με δυο λεπτά ερωτικά χαδακια πριν τον ρουφήξει!Πιπα επίσης κάτω του μετρίου με πολυ χέρι και δόντι!Το μόνο που ξαλαφρώσε όταν έφυγα ήταν η τσέπη μου!Πολυ κάτω του μετρίου που δεν αξίζει σε τίποτα ούτε τα μισά λεφτά!Ελπιζω να το δουν και να το αλλάξουν!