Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Vana Spa, αυταρχικα Μόνο Έλσα κόστος 150 ευρώ και η υπεύθυνη η Βάνα ζητάει 200 ευρώ διότι έχει πολλά έξοδα το κομμωτήριο της Έλσας και το εξοχικό της Βανας Ωραιόκαστρο και το μαγαζί στη Λάρισα....
Κατά τα άλλα δηλώνουν υπεύθυνες μο νο προσωπκου
Καποιος κακοπροαίρετος θα νομιζει οτι κανεις διαφήμιση.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
112
Πόντοι
1
συγγνωμη ρε παιδια, η ευα απ την ποσειδώνος είναι αυτη;

261734776_2475140769284155_6385280565549781507_n.jpg

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Κατα καιρους παρατηρειται το φαινομενο, μολις ακουστει για το ενα μαγαζι οτι το προσωπικο κανει υπερωριες εκτος, μετα απο λιγο ερχονται τα αντιποινα για το άλλο. Οπως και να εχει, η αρνητικη διαφημιση αυξάνει τους επισκεπτες

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21

Όντως; Αν είναι όντως αυτή, αξίζει η δοκιμή! Τόσο καιρό διαβαζω μια γεμάτη, μια περιεργη κλπ! Αν επιβεβαιώσει κάποιος ότι ειναι αυτή, τότε θα δοκιμάσω!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

Αν βγάλεις καμία δεκαριά φίλτρα κ βάλεις καμία 15αρια χρόνια έτσι περίπου
Γύρω στα 50 είναι τώρα αν δε κάνω λάθος

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
112
Πόντοι
1
Και ειναι δεδομενο οτι την πρωτη φορα εχει πετσετα ε;

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Δεν μου κανει για προμοτορας. Περισσότερο κόμπλεξ κόντρα στην Ελισαβετ μου φαίνεται να βγάζει, αλλά οκ δεν πρόκειται να τον κράξουμε για αυτό. Όλοι κάποτε έχουμε σπαστεί με κάποια εργαζόμενη στα ιδρύματα

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Όντως; Αν είναι όντως αυτή, αξίζει η δοκιμή! Τόσο καιρό διαβαζω μια γεμάτη, μια περιεργη κλπ! Αν επιβεβαιώσει κάποιος ότι ειναι αυτή, τότε θα δοκιμάσω!
Γεμάτη δεν είχε γραφτεί ποτε. Πάντα γράφουν ότι είναι στα όρια του ανορεξικου. Απλά μην τρώτε όλοι τον παπά και νομίζετε ότι θα πηδήξετε εύκολα. Θέλει και αυτό τον τρόπο του και σίγουρα να την πετύχατε μόνη της στο μαγαζί

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
89
Πόντοι
1
Εμένα μου αρέσει σαν γυναίκα. Ειναι περιποιημένη

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
112
Πόντοι
1
Γεμάτη δεν είχε γραφτεί ποτε. Πάντα γράφουν ότι είναι στα όρια του ανορεξικου. Απλά μην τρώτε όλοι τον παπά και νομίζετε ότι θα πηδήξετε εύκολα. Θέλει και αυτό τον τρόπο του και σίγουρα να την πετύχατε μόνη της στο μαγαζί
Έχεις να προτείνεις κάτι να κάνουμε η να αποφύγουμε για να περάσουμε πιο εύκολα στο παρασύνθημα?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.340
Πόντοι
736

Κράτα ένα πολύ μικρό καλάθι όμως. Αυτή Θα μπορούσε να είναι η Εύα όταν την γνώρισα το 2003 που τραγουδούσε στις μούσες. Η σημερινή Εύα είναι χωρίς τα 35 φίλτρα της φωτογραφίας.
Τη βλέπω αρκετά συχνά δια ζώσης και στο insta Είναι σα να βλέπω άλλον άνθρωπο
Έχω να πάω μαζί της πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να το κάνω ξανά

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
περασμα προ ημερων με κριστυ απο βανα. διαβαζοντας καποια καλα σχολια απο εδω λεω θα ειναι καλη φαση. Προσωπο δεν ειναι πολυ καλο για τα δικα μου γουστα, σωμα οκ δεν ειναι οτι θα γυρισεις να την κοιταξεις στον δρομο. στα του αγωνα το ολο σκηνικο κρατησε 30 λεπτα μαζι με το ντουζ πριν και μετα.... ανυπαρκτο μασαζ δεν προσπαθησε καν, στο δευτερο μερος τι να πω ρε παιδια με το ζορι αφηνε χουφτωμα λεω με κοροιδευει τωρα δεν υπαρχει περιπτωση, απλα σηκωσε το φορεμα δεν το εβγαλε και γενικα κρατουσε μια αποσταση. πολυ μεγαλο μαυρο στο δεν παιζει να ξανπατησω

Γενικα δεν ξερω που να παω εχω βαρεθει κρυσταλ, απο λουξουρι λιζα λυδια εχουν σταματησει, μασσατζιο ξενερωτα να θες να αφησεις λεφτα και να μην ξερεις που ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Αν εχει κανεις να προτείνει κατι ειτε εδω ειτε πμ θα το εκτιμουσα

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
περασμα προ ημερων με κριστυ απο βανα. διαβαζοντας καποια καλα σχολια απο εδω λεω θα ειναι καλη φαση. Προσωπο δεν ειναι πολυ καλο για τα δικα μου γουστα, σωμα οκ δεν ειναι οτι θα γυρισεις να την κοιταξεις στον δρομο. στα του αγωνα το ολο σκηνικο κρατησε 30 λεπτα μαζι με το ντουζ πριν και μετα.... ανυπαρκτο μασαζ δεν προσπαθησε καν, στο δευτερο μερος τι να πω ρε παιδια με το ζορι αφηνε χουφτωμα λεω με κοροιδευει τωρα δεν υπαρχει περιπτωση, απλα σηκωσε το φορεμα δεν το εβγαλε και γενικα κρατουσε μια αποσταση. πολυ μεγαλο μαυρο στο δεν παιζει να ξανπατησω

Γενικα δεν ξερω που να παω εχω βαρεθει κρυσταλ, απο λουξουρι λιζα λυδια εχουν σταματησει, μασσατζιο ξενερωτα να θες να αφησεις λεφτα και να μην ξερεις που ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Αν εχει κανεις να προτείνει κατι ειτε εδω ειτε πμ θα το εκτιμουσα
Και εγώ πριν λίγες μέρες περίπου τα ίδια. Το δεύτερο μέρος καλουτσικο αλλά πολύ βιαστικό

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Μια από τα ίδια παίδες… Δεν υπάρχει φως πουθενά! Εγώ δεν πάω ούτε κρυσταλ, ούτε λουξουρι, ούτε Βάνα, ούτε μασατζιο και για Γκόλντεν ούτε το συζητάμε! Παντού περσινά ξινά σταφύλια.. σαύρες κ ψηλομύτες..
αν εντοπίσει κανείς κανα νεο μπουμπούκι μικρό fuckalbe θα ακουμπήσω και γω φράγκο εκει.. Ας ενημερώσει

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Επίσης για όσους λένε για έξτρα εντός και εκτός μαγαζιού, φυσικά και όταν δώσεις το αντίστοιχο τίμημα μπορείς να καταφέρεις πολλά. Πρώτα όμως θα πρέπει η κάθε κοπέλα να καταλάβει ότι δεν θα την κανεις βούκινο στις υπόλοιπες, στην εκάστοτε εργοδοσία και φυσικά στο φόρουμ που όλοι και όλες το διαβάζουν. Αναλωνόμαστε σε ανούσιες κουβέντες περί έξτρα σε μαγαζιά που οποίος το καταφέρει είναι συνάρτηση γούστου της κοπέλας και διάθεσης να ξοδέψει!

ΥΓ Βάνα αν με ακους πείσε την Ελισαβετ να μπει και πάλι στο προγραμμα

ΥΓ μάθαμε τελικά εάν το λουξουρι στην Μοναστηριου θα ανοίξει πριν το μέτρο ή όχι

Καλησπέρα σας κύριοι ! Η μελαχρινή κοπέλα που κάθεται συνήθως στο γραφείο στο κρυσταλ ποια είναι γνωρίζουμε ; Και αν κάνει προγραμμα ;; Είναι λίγο ψηλή !! Την πέτυχα δυο τρεις φορές στο γραφείο να κάθεται !!
H Nαντια πολυ ωραιο γυναικακι με πολυ καλο πρωτο δευτερο μεροs Aπιστευτα δοτικη σε ολο το Project πολυ ωραια κολαρα εβγαζε πολυ ωραιο προγραμμα χωριs μα και μου .....Καθεται στο γραφειο kριμα που δεν κανει προγραμμα .......η μαλον κανει αλλα μονο τιs Κυριακεs σε οποιον θελει αυτη .......Αν η ΤΖΟΥΛΙΑ την ξαναβαλει στο προγραμμα θα δωσει αναβαθμιση στο καθισμενο πλεον Κρυσταλ

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom