Για δώσε πληροφορίες man μουΝέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Περασα 2 φορες προηγουμενη βδομαδα..δεν μ ανοιξε κανεις..αλλα τωρα που λες για κοκουδες και μυτουδες ...καλυτερα!Νέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή μας λες ότι ψώνιζε μόνο κοκο Σανέλ??και εγώ που ήθελα να κλείσω ραντεβού για να τριψει
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Καλησπερα σε εσενα κ σε ολο το νημα. Αν εννοεις αυτο που νομιζω κ π μαλλον ολοι αυτο καταλαβαν κ το γραφω δημοσια οπως εσυ, θα ηθελα ν πεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα κ αν γνωριζεις οτι μετα απο νομιμη διαδικασια μπορω ν μαθω ποιος εισαι .. οπως κ εσυ βεβαια εχεις το καθε νομιμο δικαιωμα. Αν θυμαμαι καλα εχεις περασει απο το elegance κ εκανες μ εμενα προγραμμα παρολαυτα δν με σχολιασες - κατηγορησες ετσι δημοσια. Επιμενω σε παρακαλω ν μ πεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα δειχνοντας οτι με ξερεις παρα πολυ καλα τι κανω στην προσωπικη μου ζωη. Αν νομιζετε μερικοι οτι σχολιαζοντας ετσι τα κοριτσια και βαζοντας ταμπελες τετοιου ειδους (που βασιζονται σε εντυπωσεις του 45 λεπτου),κανετε καλο, τοτε δεν ειστε μονο γελασμενοι αλλα και απαραδεκτοι γιατι ξεφευγει απο τα ορια της κριτικης της δουλειας μας και το μονο που καταφερνετε ειναι να δειχνετε ασεβεια, προσβολη και μια ‘μαγκια’ για εντυπωσιασμο θαρρεις και μας ξερετε και απο χθες. Το λιγοτερο που μπορω ν κανω ειναι να σου κανω αναφορα κ ευχομαι ν ακολουθησουν κ αλλοι μπας κ γλιτωσουμε εμεις απο ατομα σαν εσενα. Σου μιλαω οπως μιλας. Λυπαμαι πολυ ειτε το σκαρφιστηκες απο μονος σου ειτε σε βαλαν αλλοι η η ηλιθιοτητα σου δεν σκεφτεται τις συνεπειες..Νέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
45 λεπτα.Ειχε μεινει μονο με το εσωρουχο και ναι μου ειπε οτι εχει περιοδο.Ποση διαρκεια φιλε;
Τι κοστος για να βγαλει ρουχα;
Ειχε περίοδο;;; γιατι συνηθως εχει αυτη.
Και εγώ με αυτήν την Μαρία έχω την χειρότερη μου εμπειρία ever. Ήταν η πρώτη φορά που σηκώθηκα , ντύθηκα και έφυγα!Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για το Golden αν γνωρίζετε, η Μαρία που είναι τώρα εκεί, είναι η ίδια η σαύρα που είχε πέρσι γιατί σαν να πήρε το μάτι μου νέο αίμα....
Αυτό είναι έξτρα... 20 ευρώ!Αλλάζει χέρι μάλλον αδερφέ ! ...
Αριστερό ,δεξί...
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 201
Ολο εκπλήξεις αυτο το κοριτσι.45 λεπτα.Ειχε μεινει μονο με το εσωρουχο και ναι μου ειπε οτι εχει περιοδο.
Να σαι καλα αδερφε.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Όλο εκπλήξεις έχεις δίκιο ! Αλλά με μεγάλο κοινό !!Ολο εκπλήξεις αυτο το κοριτσι.
Να σαι καλα αδερφε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσως και το ποιο μεγάλο !Όλο εκπλήξεις έχεις δίκιο ! Αλλά με μεγάλο κοινό !!
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 301
Θα είναι η επόμενη μου επιλογή τύπε. Ευχαριστώ για την πληροφορία.Μπες με Kristi να πάθεις ζημιά ! Φοβερή επικοινωνία και φοβερό δεύτερο μέρος !!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Δεν ξέρει γενικα.....Χαχαχαχα… η ίδια σαύρα είναι ναι! Το γέλιο είναι που είναι σα γαμω τη μάνα της και δεν ξέρει ούτε πως να την πιάσει την πουτσα! Ανεβοκατεβάζει το χέρι της και σε κοιτάει με βλέμμα άντε τελείωνε! Πιο Ντε καυλε πεθαίνεις ναουμε.. xaxaxaxa, την κιουσπα
Σε όλα της ντεκαβλε φουλ ηταν!
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Μπες με Kristi να πάθεις ζημιά ! Φοβερή επικοινωνία και φοβερό δεύτερο μέρος
Καλησπερα στο νημα .....περασμα εχθεs Δευτερα απο βανα με Κριστι γυρο στιs 2-3 το μεσημερι με πρωτο ραντεβου για εκεινη καθωs απο οτι μου ειπε η Ελσα πιανει δουλεια μονο μετα τιs 2 το μεσημερι.......Στα του αγωνα κλασικο πασαλημα με μπολικο λαδακι σε ποδια πλατη με καλη πιεση θα ελεγα ....Πριν αρχισει το δευτερο μεροs κανα 20-λεπτο αφου αρχισαμε αρχισε γκαβλοτικα περασματα με τα δαχτυλα των χεριων τηs γυρω απο την επιμαχη περιοχη του αρχιδοκολου....kαι αυτο ηταν ΔΕΝ αντεξα Γυρισα για δευτερο μεροs αφου με ειχει ειδη γκαβλωσει με την γκαβλοφατσα τηs και τιs χειλαρεs τηs.... Kαι απο οτι καταλαβα τελικα ...... 100/100 απο την πρωτη συνεδρεια θα γραφτουν επισοδεια επιμαχα με αυτο το κοριτσι . Υ.Γ Τινα πω ρε πουστη μου τελικα .....πωs τυχαινει να κολαω παντα με αυτο το ονομα ......Eλπιζω να μην εξαφανιστει ξαφνικα και αυτη οπωs η Κριστι του κρισταλ ....Mοναδικη Ανεπαναλυπτη Κριστ1Μπες με Kristi να πάθεις ζημιά ! Φοβερή επικοινωνία και φοβερό δεύτερο μέρος !!
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μπα πλέον δεν έχουν περίοδο πως αλλιώς θα τσιμπήσουν το +20!Ποση διαρκεια φιλε;
Τι κοστος για να βγαλει ρουχα;
Ειχε περίοδο;;; γιατι συνηθως εχει αυτη.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Πολύ καλό για να είναι αληθινό...Μασαζ εδώ εχει περάσει κανενας να μας πει γνώμη φαινεται πολύ δυνατό
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
δηλαδη οι φωτο ειναι πραγματικες?εχει το elegance τετοιο μωρο?Απο το elegance ειναι
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Η Nikol πάντως αστέρι στις πίπεςΑπο το elegance ειναι
Έχειδηλαδη οι φωτο ειναι πραγματικες?εχει το elegance τετοιο μωρο?