biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
Αυτος είναι ο ορισμός της ενημέρωσης!Θα γράψω και εγώ την γνώμη μου για την Στεφανία λέγοντας την εμπειρία μου ως noob και για να βοηθήσω τους άλλους πρωτάρηδες αλλά και γιατί είναι υποχρέωση μου μετά την πολύ καλή ενημέρωση που βρήκα εδώ στο forum. Οι έμπειροι μύστες μπορεί να βαρεθούν με το μεγάλο review οπότε κάντε skip. Για μένα προσωπικά ήταν ότι ακριβώς ήθελα και συγκεκριμένα:
- Επικοινωνία για ραντεβού: Πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε αμέσως η κοπέλα αλλά έστειλα viber (όπως είχε προτείνει ένας συναγωνιστής εδώ) με το τι ψάχνω. Μετά από λίγο απάντησε στο Viber και κατόπιν λίγου chat με πήρε και τηλέφωνο για να συννενοηθούμε. 2 τιμές έδωσε ξεκάθαρες (60 για μασάζ 60', 100 για full 90'). Εγώ δεν ενδιαφερόμουν για full πρόγραμμα οπότε επέλεξα το πρώτο, αλλά γενικά καμία δυσκολία στη συνεννόηση.
- Χώρος: Άψογος. Ένα πολύ περιποιημένο και προπαντός καθαρό airbnb. H καθαριότητα σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη καθώς είναι ένδειξη ότι η ίδια η κοπέλα είναι καθαρή και προσεκτική. Πάνω στο κρεβάτι μασάζ υπήρχε χαρτί σαν αυτά που βλέπουμε στους γιατρούς, ενώ στο τέλος (μετά το μασάζ και το ντους) πρόσεξα ότι καθάριζε η κοπέλα το μέρος που μπαίνει το κεφάλι (το πάνω ) με Dettol. To σπίτι ήταν ζεστό (απαραίτητο) καθώς είχαν πιάσει τα κρύα. Το μπάνιο επίσης καθαρό και η πετσέτα που μου δόθηκε ήταν σίγουρα καθαρή και ζεστή. Επίσης υπήρχαν παντόφλες ξενοδοχείου μίας χρήσης σφραγισμένες (μεγάλο συν για εμένα!).
- Μασάζ: Πραγματικά έδωσε ρέστα. Έχω πάει πάρα πολλές φορές για μασάζ κανονικό και η Στεφανία μου έκανε καλύτερο μασάζ από πολλά legit μασατζίδικα που υποτίθεται ότι εξειδικεύονται σε αυτό. Έλιωσα μιλάμε στο κρεβάτι και ξεπιάστηκα σε πολλά σημεία στην πλάτη.
- Δεύτερο μέρος: Εδώ επειδή είμαι πρωτάρης δεν θα πω πολλά. Όταν ήρθε η ώρα και γύρισα, τα έμπειρα χέρια με το λαδάκι έκαναν άριστα την δουλειά και πολύ γρήγορα κατάλαβα γιατί πήγα εκεί. Οι κινήσεις όλες ήταν σωστές και όπως πρέπει! Έπιασα μπουτάκια, οπίσθια και στήθος, πολύ απαλό δέρμα, όπως ακριβώς χρειάζεται να έχει η γυναίκα. Πολύ σημαντικό για μένα καθώς αυτό φοβόμουν πριν πάω: Δεν ένιωσα καθόλου ότι είναι διεκπεραιωτική και ότι τα κάνει μηχανικά. Καμία βιασύνη στον χρόνο, φάνηκε ότι της αρέσει αυτό που κάνει και σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα το πολύ άβολο "άντε τελείωνε να φύγουμε". Το αντίθετο.
- Εμφάνιση: Εδώ τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Άλλος θέλει την γυναίκα να είναι υποψήφια για πρωτιά στο GNTM, άλλοι μας αρέσουν πιο νορμάλ κορίτσια γιατί αυτό μας φτιάχνει και περισσότερο. Επειδή δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ όλοι θα αναφέρω απλώς ότι φορούσε πολύ σέξυ εσώρουχα και από καθαριότητα/μυρωδιά/αποτρίχωση ήταν όλα στην εντέλεια.
- Εν κατακλείδι: Πέρασα πολύ καλά, όλα προσεγμένα και με το καλό όταν ξαναέρθει Θεσσαλονίκη θα πάω ξανά σίγουρα! Για όποιον τον ενδιαφέρει και η ποιότητα στο massage θα έλεγα ότι πας χωρίς δεύτερη σκέψη!
Συγχαρητήρια για την άριστη κ ειλικρινή διατύπωση!
Ευχαριστώ που μέσα από την περιγραφή σου με κάνεις ν θέλω ν προσφέρω ξανά αυτή την ποιότητα στην εμπειρία κ ν σας έρθω πολύ σύντομα!