Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Επαυξάνω για την Αγάπη που λέει ο φίλος από πάνω, επίσης προ ημερών δοκιμάσθει κ η Αθηνά, μιλφακι καλουτσικο.. βυζαρες - καυλωνει όταν την γλύφεις, καλουτσικο μασάζ όμως στο φραπέ έχει ντοκτορά η κυρία, εύγε!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πήγα στο κρύσταλ εκείνη την ώρα διαθέσιμες 5 κοπέλες. Δε συγκράτησα ονόματα αλλά μια που καθόταν στο γραφείο σαν γραμματέας ήταν η πιο ωραία. Μπαίνει αυτή σε δωμάτιο η είναι μόνο για τα διαδικαστικά;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πήγα στο κρύσταλ εκείνη την ώρα διαθέσιμες 5 κοπέλες. Δε συγκράτησα ονόματα αλλά μια που καθόταν στο γραφείο σαν γραμματέας ήταν η πιο ωραία. Μπαίνει αυτή σε δωμάτιο η είναι μόνο για τα διαδικαστικά;
Δυστυχώς δεν μπαίνει

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Δυστυχώς δεν μπαίνει
Για τη Νάντιας λέτε παίδες! Μουναρος όντως, βυζαρες… μου χει κάνει κάτι ισπανικά, απίστευτα! Καυλιαρα, & την πουτσα την έπιανε με σκέρτσο.. κρίμα που σταμάτησε, θα κάνει και καλές πίπες σίγουρα! Μαααζακι καλό έκανε…
Ναντια γυρνα.. θελουμε να μας τον παίζεις μανάρι μου, είσαι καλύτερη εκει από το να κλείνεις ραντεβού!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Για τη Νάντιας λέτε παίδες! Μουναρος όντως, βυζαρες… μου χει κάνει κάτι ισπανικά, απίστευτα! Καυλιαρα, & την πουτσα την έπιανε με σκέρτσο.. κρίμα που σταμάτησε, θα κάνει και καλές πίπες σίγουρα! Μαααζακι καλό έκανε…
Ναντια γυρνα.. θελουμε να μας τον παίζεις μανάρι μου, είσαι καλύτερη εκει από το να κλείνεις ραντεβού!
Α την έκανε τη δουλειά και σταμάτησε; Η αλήθεια είναι πήγα εκεί και με κοιτούσαν όλες σαν ξερολούκουμο, με ρωτούσε αυτή και τι κάνω από δουλειές κτλ. Ίσως την επόμενη της ρίξω την πρόταση μήπως μπει

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Α την έκανε τη δουλειά και σταμάτησε; Η αλήθεια είναι πήγα εκεί και με κοιτούσαν όλες σαν ξερολούκουμο, με ρωτούσε αυτή και τι κάνω από δουλειές κτλ. Ίσως την επόμενη της ρίξω την πρόταση μήπως μπει
Μόλις της κάνεις την πρόταση, θα αφήσει στυλό κάτω και θα μπει...
Σε όλους τα ίδια ρωτάνε, φίλε μου. Μην σε απογοητεύω κιόλας. Μαγαζί εχουν οι κοπέλες, ευγένεια δείχνουν, τι περίμενες, να έχουν μούτρα μέχρι κάτω;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Δεν θα μπει νομίζω, της είπα και γω! Δοκίμασε όμως.. αυτές έτσι μας κοιτάνε όλους, είναι επίτηδες για να ψηθεις! Μη μασάς, τα φράγκα θέλουν.. πουτανακια πολυτελείας είναι, προ ημερών στο κρυσταλ ήμουν κ γω και πέρασα με ίριδα και με κοιτούσαν σαν ξερολούκουμο, και δεν με λες και ωραίο αντικειμενικά!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δεν θα μπει νομίζω, της είπα και γω! Δοκίμασε όμως.. αυτές έτσι μας κοιτάνε όλους, είναι επίτηδες για να ψηθεις! Μη μασάς, τα φράγκα θέλουν.. πουτανακια πολυτελείας είναι, προ ημερών στο κρυσταλ ήμουν κ γω και πέρασα με ίριδα και με κοιτούσαν σαν ξερολούκουμο, και δεν με λες και ωραίο αντικειμενικά!
Ναι οκ αλλά επειδή εγώ είμαι 38 και αντικειμενικά εμφανίσιμος φαντάζομαι από κάτι περίεργους που πάνε θα με προτιμούσαν. Ίσως γι αυτό παιρνω και κάποια έξτραδακια από τέτοιες κοπέλες τύπου γλωσσόφιλα, έχω βγει έξω με 2-3 γνωστές στριπερ της πόλης κτλ

Δε το λέω να περηφανευτώ, ότι μπορεί ο καθένας να περάσει καλύτερα

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Δίκασες τον εαυτό σου δικέ μου;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Ναι οκ αλλά επειδή εγώ είμαι 38 και αντικειμενικά εμφανίσιμος φαντάζομαι από κάτι περίεργους που πάνε θα με προτιμούσαν. Ίσως γι αυτό παιρνω και κάποια έξτραδακια από τέτοιες κοπέλες τύπου γλωσσόφιλα, έχω βγει έξω με 2-3 γνωστές στριπερ της πόλης κτλ

Δε το λέω να περηφανευτώ, ότι μπορεί ο καθένας να περάσει καλύτερα
Δεν μπαίνει σου λέω, δοκίμασε .. μακάρι να κάνω λάθος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δίκασες τον εαυτό σου δικέ μου;
Άστο, δεν πάει το μυαλό σου!

Lamda1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Studiobodyfree χρειάζεται κάποιος ραντεβού η πας μέσα κατευθείαν;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Massagio. Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολλά κορίτσια δράκοι επί το πλείστον. Δε κλίκαρα κάπου. Αποχώρησα ησύχως. Κρίμα. Τόσος κόσμος και ούτε ένα καυλάκι να σε κάνει κλικ να περάσεις Νέος χώρος Εγνατία και Συνδίκα περίπου.
Τι εννοείς " δράκοι "

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
αγάπες μου, το βανεσακι σας επέστρεψε, έπρεπε να αλλάξω το ε μειλ καθώς και το λογαριασμό μου εδω, διότι το κινητό μου χρειάστηκε φορματ και δυστυχώς για μένα δε θυμάμαι τους κωδικούς... τώρα με βρίσκετε εδω, θα φτιάξω νήμα φυσικά όλα όπως πριν, απλά αν μπορείτε και θέλετε, κάντε μια αναφορά να κλείσει το παλιό προφίλ μου, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει! Έχω επιστρέψει στη δουλειά, ίσως αύριο θα έχω και τηλέφωνο ώστε να συνεννοουμαστε πιο εύκολα!! περιμένω στο καινούριο νήμα πιο χαμο απ το παλιό!! φιλάκια μωρά μου και με συγχωρείτε για τη διαδικασία που σας έβαλα!!!

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Α και όχι καντήλια πάλι από μερικους, από κάπου έπρεπε να αρχίσω παλι

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Νταξει φτάνει σας έκανα χαμο πάντως από αύριο θα έχω και τηλέφωνο, οπότε θα μπορούμε να τα λέμε και τηλεφωνικά!!! πάρτε και καμιά φωτογραφία για να μη λέτε!!!

Συνημμένα

• received_1237462433712208.jpeg
    received_1237462433712208.jpeg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Polish_20230116_233521056.jpg
    Polish_20230116_233521056.jpg
    608,8 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Polish_20230117_010129713.jpg
    Polish_20230117_010129713.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 74

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Χθες ολοκληρώθηκε η «καριέρα» μου στην Βάσια. Μετά από ένα φανταστικό sex με μια νέα ρωσσίδα που έχει για μια βδομάδα, εξ Αθηνών ορμώμενη, σκόνταψα θεαματικά πηγαίνοντας να πάρω το κινητό μου που είχα βάλει να φορτίζει. Έπεσα θεαματικά πάνω στο εναμισάρι κρεβάτι που βρίσκεται στο πρώτο δωμάτιο μπαίνοντας στον χώρο δεξιά με τα μούτρα. Η κοπέλα κατατρόμαξε, εγώ ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα γιατί έπεσα πολύ μαλακά, αλλά έσπασα το κρεβάτι (Είμαι και 1,98 m & 135 kg). Η Βάσια μου έβαλε τις φωνές και εγώ τα πήρα στο κρανίο και την «πιστόλιασα» , αφού όμως πλήρωσα τα έξτρα της κοπέλας πριν την πτώση ! Όσο για το γαμίσι. το sex ήταν φανταστικό, και το χύσιμο της Τζίνας απίστευτο (Είμαι και εγώ βέβαια έμπιερος καθότι το κοντέρ μου έχει γράψει 30 χρόνια σε τέτοια μαγαζιά). Έδωσε και την πίσω είσοδο, σε ιεραποστολιική στάση όπως γουστάρω και με τέλειωσαε με πίπα αλλά δεν τα πήρε στο στόμα - το μόνο μου παράπονο. Εμφάνιση : Γεμάτη αλλά σφικτή, 1,70 m & 70 kg με φανταστικές φυσικές βυζάρες 37 χρονών. Διατίθεται και το κινητό της !

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.271
Πόντοι
7.195
εδω οι δικες μας νομιζουν εχουν το χρυσο μουνι....και πας κατω και βλεπεις τα υπερμενουνα...Επισκεψη Τεα (αθηνα) μου εφυγε η μαγκια ,καθαριοτητα στο φουλ,μουναρος,κορμαρα τα παντα ολα...αστο
Όποτε πηγαίνω στην Αθήνα, ευχαριστιέμαι μουνί, φευ΄γω ικανοποιημένος, "άδειος" (από ξαλάφρωμα αρχιδιών) και "γεμάτος" από τη συνα΄ντηση! Εν αντιθέσει, με τα εδώ "ελαιοτριβεία" της Θεσσαλονίκης, που δυστυχώς , ζητούνε περισσότερα χρήματα αλλά προσφέρουν όλο και λιγότερα! Στο χε΄ρι μας, φυσικά, είναι να τους κόψουμε το βήχα, σταματώντας να τα επισκεφτόμαστε...ότι ισχύει κάτω, θα πρέπει να ισχύει και εδώ πάνω...Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, απλά πράγματα...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.271
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Έπρεπε να την ρωτήσεις έτσι και αλλοιώς εφόσον ήσουν εκεί kritik … το πολύ πολύ θα σου έλεγε όχι ή και πιθανώς να της άρεσε που την προτιμησες από τις άλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom