Χθες ολοκληρώθηκε η «καριέρα» μου στην Βάσια. Μετά από ένα φανταστικό sex με μια νέα ρωσσίδα που έχει για μια βδομάδα, εξ Αθηνών ορμώμενη, σκόνταψα θεαματικά πηγαίνοντας να πάρω το κινητό μου που είχα βάλει να φορτίζει. Έπεσα θεαματικά πάνω στο εναμισάρι κρεβάτι που βρίσκεται στο πρώτο δωμάτιο μπαίνοντας στον χώρο δεξιά με τα μούτρα. Η κοπέλα κατατρόμαξε, εγώ ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα γιατί έπεσα πολύ μαλακά, αλλά έσπασα το κρεβάτι (Είμαι και 1,98 m & 135 kg). Η Βάσια μου έβαλε τις φωνές και εγώ τα πήρα στο κρανίο και την «πιστόλιασα» , αφού όμως πλήρωσα τα έξτρα της κοπέλας πριν την πτώση ! Όσο για το γαμίσι. το sex ήταν φανταστικό, και το χύσιμο της Τζίνας απίστευτο (Είμαι και εγώ βέβαια έμπιερος καθότι το κοντέρ μου έχει γράψει 30 χρόνια σε τέτοια μαγαζιά). Έδωσε και την πίσω είσοδο, σε ιεραποστολιική στάση όπως γουστάρω και με τέλειωσαε με πίπα αλλά δεν τα πήρε στο στόμα - το μόνο μου παράπονο. Εμφάνιση : Γεμάτη αλλά σφικτή, 1,70 m & 70 kg με φανταστικές φυσικές βυζάρες 37 χρονών. Διατίθεται και το κινητό της !