Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!γνωριζει κανεις μια Στέλλα στο κρυσταλ;
ψάξε μερικές σελίδες πισω θα βρεις αναφορέςΚαλημέρα συναγωνιστές! Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία στο Massagio Spa στη Καραμανλή? Αξίζει? Ψάχνω κάτι σχετικά στα ανατολικά!
Καλημέρα παίδες, προηγούμενες μέρες επίσκεψη massagio, επιλογή Αγάπη.. καλουτσικο είναι, μικρό με καλό κωλακι και αρκετά καλό βυζακι.. μελαχροινο! Μάσαζ καλό όχι πολύ πάτημα όπως μου αρέσει και στο 2ο μέρος αρκετά καλή μάλαξη με τα στήθη και τον πωπό γυμνά! Ξανά προτιμήθηκε λόγω τον παραπάνω και άψογης συμπεριφοράς! Νομίζω αξίζει μια δοκιμή να κάνει κάποιος.. εγώ έχω πάει 2 φορές και ήταν v
Που είν'το μαγαζί;;Καλημέρα παίδες, προηγούμενες μέρες επίσκεψη massagio, επιλογή Αγάπη.. καλουτσικο είναι, μικρό με καλό κωλακι και αρκετά καλό βυζακι.. μελαχροινο! Μάσαζ καλό όχι πολύ πάτημα όπως μου αρέσει και στο 2ο μέρος αρκετά καλή μάλαξη με τα στήθη και τον πωπό γυμνά! Ξανά προτιμήθηκε λόγω τον παραπάνω και άψογης συμπεριφοράς! Νομίζω αξίζει μια δοκιμή να κάνει κάποιος.. εγώ έχω πάει 2 φορές και ήταν vfm
Τόσο καιρό και εν έχει έρθει άλλο κορίτσι. Και έχει μείνει η πλαστικα που δε κάνει καλό κρεβάτι μόνη τηςBody free είναι πολύ μαλακας ο Νικόλας ο καρατεκα αν και κατά καιρούς έχει κομμάτια μπιμπελό το elit spa είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με κορίτσια απλά πρέπει να σε ξέρει το αφεντικό αλλιώς δεν έχει τίποτα μπορεί ούτε και μασάζ το Venus μας κούρασε με τίς σαύρες και την πλαστική Νατάσατ
Αλήθεια τώρα φίλε άλλαξε πολιτική τό κρυσταλ καί ζητάνε εξτραδακια???? τελευταία φορά που πήγα πριν 3 βδομάδες τό πρόγραμμα κανονικά ΣΤα 50 και τίποτα παραπάνω αν παίζει κάτι τέτοιο μαύρο ολοσχερώςΠέρασμα από crystal... επιβεβαιώνω ότι έχει ξεφτυλιστει το θέμα εκεί.Πολλα φράγκα για έξτρα,πώς την είδανε???
Μη δίνεται γαμωτο ότι ζητάνε ,έχουν καλομαθει
Πέρασμα από crystal... επιβεβαιώνω ότι έχει ξεφτυλιστει το θέμα εκεί.Πολλα φράγκα για έξτρα,πώς την είδανε???
Μη δίνεται γαμωτο ότι ζητάνε ,έχουν καλομάθει υφάκι
Το υφάκι που το πας…. Σκότωσε τες όλες εκεί μέσα… αλλιώς ξεκίνησε … ανέβηκε… κ έφτασε η ώρα της κατηφοραςΠέρασμα από crystal... επιβεβαιώνω ότι έχει ξεφτυλιστει το θέμα εκεί.Πολλα φράγκα για έξτρα,πώς την είδανε???
Μη δίνεται γαμωτο ότι ζητάνε ,έχουν καλομαθει
Θες να αναλύσεις λιγο αυτό που λες; Με ποιες περασες στην Βάνα, υπηρεσίες κτλ;Ότι μασατζιδικο πήγα τελευταία επιβεβαιώνω ότι η Βάνα έχει τα πιο vfm πέρα απ' τη Νεφέλη και την Αριάνα στο Κρίσταλ που είναι καλές αλλά ζητάνε έξτρα!!!!! Επίσης το λιγότερο άβολο η Βάνα και το πιο μπουρδελε
Βόλτα στην Ξηροκρήνη πάλι για ένα εξειδικευμένο μασάζ πεους στον φιλόξενο χώρο της ροζιτας. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, στο τέλος χύνεις με φοβερό οργασμό. Ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται το πέος. Στα αρνητικά τα πάρα πολλά παραπανισια κιλά, μόνο για λάτρεις του είδους.
Βάζει αγγελίες στο kanesexΠου την βρίσκουμε ;;;
re ειστε τρελοι αυτη ειναι 200 κιλα χλαρωστε εδω μεσα με τα μπαζα<<<<<<<>>>>>Βάζει αγγελίες στο kanesex
Ένα δίκιο το έχεις να λέμε την αλήθειαre ειστε τρελοι αυτη ειναι 200 κιλα χλαρωστε εδω μεσα με τα μπαζα<<<<<<<>>>>>
Επίσης φτανει με αυτην την Στέφανια δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο ουτε απο εμφάνιση ουτε απο ανεση !!!!
Καλησπερα φιλος μηπως πηγες στην κοπελα να μου πεις;Ξερεις κανεις για αυτην κατι ειναι να κανω επιδρομή ;;;
Αισθησιακό μασάζ
Είμαι 30 ετών εμφανίσιμη Ελληνίδα αθλήτρια απόφοιτος του βιολογικού τμήματος του ΑΠΘ και προσφέρω μασάζ σε κυρίους μόνο με δωράκι. Όχι προτάσεις με ναρκωτικά και άτομα που καταχράζονται χρόνους. Περιοχή Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ.kanesex.com