Anisia τ φάση;αν ξέρω ποιος γράφει ναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ακαμα ερχεσαι εσυ απο τον δεκεμβριο? με τα ποδια θα ειχες φτασει νομιζωαν ξέρω ποιος γράφει ναι
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω τ φάσηAnisia τ φάση;
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
νομίζεις , αλλά δεν ξέρεις ότι ήμουν εκείακαμα ερχεσαι εσυ απο τον δεκεμβριο? με τα ποδια θα ειχες φτασει νομιζω
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
α ναι? και γιατι δεν ειπες τιποτα τοτε?νομίζεις , αλλά δεν ξέρεις ότι ήμουν εκεί
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
πώς δεν είπα,αλλά αν δεν πιστεύεις Τι μπορώ να κάνω;α ναι? και γιατι δεν ειπες τιποτα τοτε?
Σου χω στείλει μνμ φβ τωρανομίζεις , αλλά δεν ξέρεις ότι ήμουν εκεί
xristpanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη biky-stefania φυσιολογικό κορίτσι που απλά εμένα μου αρέσει. Φουλ στα 100€ εγώ απλά δεν ήθελα σεξ. Στα υπόλοιπα παιδιά πρωτόγνωρη εμπειρία δεν το έχω ξαναζήσει απλά εκπληκτικό πρόγραμμα.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Οκ αλλά πως θα σε βρω στο Facebookγράψτε μου μέσω facebook
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
πηγαινε στο προφιλ της , πατα το σχετικά, τα λεει ολα εκει.Οκ αλλά πως θα σε βρω στο Facebook
biky - stefania να μας ξανάρθεις και με τιμές Αθήνας αυτή την φορά θα σέ περιμένουμε να ανεβάσεις το επίπεδο μασάζ τίς πόλης μας καυλακι ΣτεφανίαΚαλημέρα καλημέρα τελευταία μέρα σήμερα και ελπίζω σύντομα κοντά σας !
Douross
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Μπορεις να τις περιγραψεις λιγο εμφανισιακά;Κλεάνθους εκτός από την αυτή την ρωσσιδα ήταν και μια Άννα. Με αυτήν πέρασα 80 ευρώ κόστος αρκετά καλές υπηρεσίες. Το μόνο που με χαλάει σε αυτό το μέρος είναι η γριά τσατσά υπεύθυνη, είναι λίγο αντιπαθητική.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Μα ίδιες είναι οι χρεώσεις για τα συγκεκριμένα προγράμματα,μην ανησυχείς.biky - stefania να μας ξανάρθεις και με τιμές Αθήνας αυτή την φορά θα σέ περιμένουμε να ανεβάσεις το επίπεδο μασάζ τίς πόλης μας καυλακι Στεφανία
Δεν νομίζω Αθήνα είσαι 30% κάτω στις τιμές στα ίδια προγράμματα και ώρες κ εκεί έχεις παραπάνω προγράμματα κ υπηρεσίεςΜα ίδιες είναι οι χρεώσεις για τα συγκεκριμένα προγράμματα,μην ανησυχείς.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Κάνεις λάθος.εχουν γίνει κάποιες αναπροσαρμογες κ Παντού τα ίδια ισχύουν πλέον.Δεν νομίζω Αθήνα είσαι 30% κάτω στις τιμές στα ίδια προγράμματα και ώρες κ εκεί έχεις παραπάνω προγράμματα κ υπηρεσίες
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Ρε μαστορια,αυτή η νικολ Καλαμαριά η ξανθιά,τι παίζει?απλά μασάζ γενικά η τα δικά μας?
Καλησπέρα σε όλους . Έχει περάσει κανείς τώρα τελευταία από Εβίτα να μας πει αν έχει αλλάξει το ρόστερ; Τελευταία φορά όπως είπα ήταν η Έλενα η Σύλβια και η Αλίκη. Η Έλενα και η Σύλβια ξεκάθαρα όχι άσχετα που εγώ πέρασα . Την Αλίκη δεν την είδα καθώς είχε ραντεβού με συνάδελφο
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 201
Μη δίνετε ρε εξτρα. Το εχουν παρα ξηλώσει. Αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλον.Επίσκεψη προ ημερών στο crystal συνέδρια με Ολίβια έκανε μασάζ πολύ καλό και πολύ καλό δεύτερο μέρος με πολύ πάθος και ένταση απλά ζητούσε πολλά έξτραδακια τά οποία δεν πήρε