έχει μετακομίσει το κορίτσι στο τέλος της κων. καραμανλήΕίναι η ίδια με αγγελία στο fb σαν tami με χώρο κοντά στο σταθμό?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
stavros1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να με στείλεις κι εμένα info? ΕυχαριστώΣου έχω στείλει προσωπικό μνμ
Antovas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Δεν φαίνεται να απαντάει στο site έχεις καποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;Ειχα πάει εγώ συνάδελφε πριν κάνα 20 μέρες … έχει πολύ ωραίο πάτο και πολύ οικονομικά χώνεις κωλο.. μασάζ και πίπα αδιάφορα … επίσης έχει και βυζαρες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50€ για μασάζ+ κωλο και έκατσα εκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά… είναι ωραία κοπέλα πάντως για τα γούστα μου…
Δυστυχώς όχι αν και έγινε προσπάθεια. Έμεινε όμως γυμνή με δαχτυλωμα και στις 2 τρυπούλεςη άννυ προχωράει σε πίπα ή μόνο χέρι;
Άμα μπορείς μαν στείλε ένα τηλ της κοπέλας να την τιμήσουμε..... ΕυχαριστώΕιχα πάει εγώ συνάδελφε πριν κάνα 20 μέρες … έχει πολύ ωραίο πάτο και πολύ οικονομικά χώνεις κωλο.. μασάζ και πίπα αδιάφορα … επίσης έχει και βυζαρες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50€ για μασάζ+ κωλο και έκατσα εκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά… είναι ωραία κοπέλα πάντως για τα γούστα μου…
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Αγγελία ή τηλέφωνο;Περασμα απο την Ταμιλα κοντα στην Βουλγαρη.. Ρωσιδα 50 + χρονων πηγα αρχικα γιατι ακουσα οτι ειναι πολυ καλη στο μασαζ ... και οντος δειχνει να το κατεχει πολυ.. μιλησαμε τηλεφωνικα μου ειπε 25 ευρω μια ωρα... σιγουρα εκατσα μιαμιση ωρα... και δε μου ειπε το παραμικρο... ενταξει απο εμφανιση ειναι μεγαλη και δε λεει και πολλα σε εμενα τουλαχιστον ... μιλαει και αρκετα... στα συν επισης οτι εχει παρκινγκ δικο της σε εκεινη την περιοχη που δε βρισκεις ευκολα... αρνητικο το οτι δεν εχει κρεβατι και εχει στρωμενες κουβερτες στο πατωμα... αφου φταναμε στο τελος του μασαζ με ρωτησε αν θελω εκτονωση... + 10 ευρω ... το εκανα πιο πολυ για το χαβαλε και επειδη ειχα καυλες απο το πρωι....
θα ξανα πηγαινα σιγουρα για το μασαζ... 35ε συνολο...
μόνο χέρι.η άννυ προχωράει σε πίπα ή μόνο χέρι;
Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Είναι τίποτα ανοιχτό σήμερα;
Συνάδελφε έχεις τηλ από την 30 Χρόνη που είναι κοντά στο γαλλικό ινστιτούτοΗ Ταμίλα δεν βλέπεται ρε παιδιά ελεος
priestx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα υπάρχει τηλ?Ειχα πάει εγώ συνάδελφε πριν κάνα 20 μέρες … έχει πολύ ωραίο πάτο και πολύ οικονομικά χώνεις κωλο.. μασάζ και πίπα αδιάφορα … επίσης έχει και βυζαρες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50€ για μασάζ+ κωλο και έκατσα εκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά… είναι ωραία κοπέλα πάντως για τα γούστα μου…
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Που την βρίσκουμε αυτήν ρε παλουκαρι;; (Χρόνια πολλά)αλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα…
priestx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Η Γιατρεσα!!! ΕVA*** Eαν σε ξερει περναs πολυ καλα ......Ειναι πολυ καλη πολυ δοτικη αλλα μονο για δευτερο μεροs στο πρωτο μεροs ψευτομασαζακι 10 ΛΕΠΤΩΝ το πολυ για να χαμε να λεγαμε .......αλλα στο δευερο μεροs η πιπα τηs ειναι ολα τα λευτα........οι χειλαρεs τηs επισηs ολα τα λευτα ο κολοs τηs αψεγαδιαστοs Το στιθοs τηs λιγο με χαλαει παλια που ειχε μικροτερο ηταν καλυερο . 30-40 λεπτα κραταει ολο το εργο 60ευρο στομα -80
αυτο στο jumbo φοινικα?Η Γιατρεσα!!! ΕVA*** Eαν σε ξερει περναs πολυ καλα ......Ειναι πολυ καλη πολυ δοτικη αλλα μονο για δευτερο μεροs στο πρωτο μεροs ψευτομασαζακι 10 ΛΕΠΤΩΝ το πολυ για να χαμε να λεγαμε .......αλλα στο δευερο μεροs η πιπα τηs ειναι ολα τα λευτα........οι χειλαρεs τηs επισηs ολα τα λευτα ο κολοs τηs αψεγαδιαστοs Το στιθοs τηs λιγο με χαλαει παλια που ειχε μικροτερο ηταν καλυερο . 30-40 λεπτα κραταει ολο το εργο 60ευρο στομα -80 ευρο φουλ
Καπνογαμοσαυρος
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει pro CovidΑδέλφια relief αξίζει ;να πάω ;
Δεν είχε κορίτσια για μασαζ και προσωπικά από άντρα δε γουστάρω όποτε έφυγα .
Αυτά το 2020
Ίσως έχουν αλλάξει τα κοζια
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Οχι φιλε δεν εχω αν εχεις κανενας συνάδελφος να μας στείλει γιατι θελω να παω κ εγωΣυνάδελφε έχεις τηλ από την 30 Χρόνη που είναι κοντά στο γαλλικό ινστιτούτο
Οποίος το έχει και το δώσει θα είναι πολύ αλάνιΟχι φιλε δεν εχω αν εχεις κανενας συνάδελφος να μας στείλει γιατι θελω να παω κ εγω
Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά! Νομίζω γράφω πρώτη φορά σε αυτό το thread! Πελάτης του crystal! Οι περισσότερες κοπέλες είναι ωραίες εκεί πέρα! Η τελευταία μου επίσκεψη απλά με Ολίβια ήταν τραγική! Έκανα το λάθος και πήγα στις 10 η ώρα και κοιτούσε το ρολόι! Και ξεφυσούσε!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Guys είναι σίγουρο πως η Κριστυ σταμάτησε; Ή είναι ράδιο αρβύλα όπως κάποτε που ένας την είδε σε κανονικό μασάζ και μας έλεγε πως δουλεύει εκεί; Παράξενο μου φαίνεται, γι αυτό ρωτάω.
Όσο για τα υπόλοιπα, νέα ονόματα βλέπω στο luxury; Απόψεις;
Όπως επίσης και για νέες κοπέλες στην Μαριάννα.
Ευχαριστώ
Όσο για τα υπόλοιπα, νέα ονόματα βλέπω στο luxury; Απόψεις;
Όπως επίσης και για νέες κοπέλες στην Μαριάννα.
Ευχαριστώ