You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 201
Οσο γουσταρουν λενε. Σε μενα ειχε πει +30 για να τη γλυψεις και +20 για δαχτυλο. Δηλαδη 100 ευρω για να σε κανει 15 λεπτα μασαζ και να την βαζεις δαχτυλο και να την γλυφεις μιση ωρα. Ειμαστε σοβαροι;Πέρασμα από Κρίσταλ με Ίριδα. Δυνατό μασάζ,ωραιο(εμένα προσωπικά με άρεσε που δεν ήταν αυτό το ίσα ίσα) στο δεύτερο μέρος έκανε λες και είναι η κοπέλα σου. Δινόταν σε αυτό που έκανε. Στα έξτρα της έχει να της κανείς στοματικό(πάει +20, αλλά δυστυχώς δεν σε κάνει αυτή)
Και σε μένα . Και στο σύνολο κράτησε 35 λεπτά όλο το ραντεβού για 100 ευρώ !!!! Δεν ξανά επιλέχθηκε γιατί πουλάει πολύ παπά και εν τέλη δεν αξίζειΟσο γουσταρουν λενε. Σε μενα ειχε πει +30 για να τη γλυψεις και +20 για δαχτυλο. Δηλαδη 100 ευρω για να σε κανει 15 λεπτα μασαζ και να την βαζεις δαχτυλο και να την γλυφεις μιση ωρα. Ειμαστε σοβαροι;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Ξεκάθαρα. Η δουλειά τους είναι αυτή,να πουλάει. Εγώ θεωρώ οτι και το 50€ είναι ακριβό για κάποιεςΟσο γουσταρουν λενε. Σε μενα ειχε πει +30 για να τη γλυψεις και +20 για δαχτυλο. Δηλαδη 100 ευρω για να σε κανει 15 λεπτα μασαζ και να την βαζεις δαχτυλο και να την γλυφεις μιση ωρα. Ειμαστε σοβαροι;
Καλησπέρα φίλε με ενδιαφέρει και εμένα για ραντεβού με την κοπέλα υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή emailΕιχα πάει εγώ συνάδελφε πριν κάνα 20 μέρες … έχει πολύ ωραίο πάτο και πολύ οικονομικά χώνεις κωλο.. μασάζ και πίπα αδιάφορα … επίσης έχει και βυζαρες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50€ για μασάζ+ κωλο και έκατσα εκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά… είναι ωραία κοπέλα πάντως για τα γούστα μου…
Γεια την 30 Χρόνη αν έχεις κανένα τηλ στείλε πρωσοπικο ευχαριστώ εκ των προτέρωνΚαλησπέρα φίλε με ενδιαφέρει και εμένα για ραντεβού με την κοπέλα υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή email
αλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα…
Συνάδελφε έχεις τηλ η email θέλω να κάνω μια επιδρομή και εγωΞερεις κανεις για αυτην κατι ειναι να κανω επιδρομή ;;;
Αισθησιακό μασάζ
Είμαι 30 ετών εμφανίσιμη Ελληνίδα αθλήτρια απόφοιτος του βιολογικού τμήματος του ΑΠΘ και προσφέρω μασάζ σε κυρίους μόνο με δωράκι. Όχι προτάσεις με ναρκωτικά και άτομα που καταχράζονται χρόνους. Περιοχή Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ.kanesex.com
Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
αλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα
Σιλια τι έλεγε;ποσό η μια ώρα;αλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα…
Λες να έχουμε σε λίγο κ εμφάνιση της κριστυς;;;
Ωωω τι είπες τώρααλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα…
Που την βρίσκουμε την σιλια αδερφέ ;;
Τελικά το Κρίσταλ αποδυκνιεται σκαλοπάτι για την καριέρα των κοριτσιών
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Έχω στείλει σε αυτήν ακόμα απάντηση δεν πήρα. Υπάρχει κάποιο τηλεφωνο ;Ειχα πάει εγώ συνάδελφε πριν κάνα 20 μέρες … έχει πολύ ωραίο πάτο και πολύ οικονομικά χώνεις κωλο.. μασάζ και πίπα αδιάφορα … επίσης έχει και βυζαρες αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 50€ για μασάζ+ κωλο και έκατσα εκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά… είναι ωραία κοπέλα πάντως για τα γούστα μου…
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Πολύ βιαστικό σε βρίσκω μπορεί να κάνει ρεβεγιόν από βδομάδα τώραΈχω στείλει σε αυτήν ακόμα απάντηση δεν πήρα. Υπάρχει κάποιο τηλεφωνο ;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Έχει ένα 2-3ημερο που έχω στείλειΠολύ βιαστικό σε βρίσκω μπορεί να κάνει ρεβεγιόν από βδομάδα τώρα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τότε έχεις δίκιοΈχει ένα 2-3ημερο που έχω στείλει
Είναι η ίδια με αγγελία στο fb σαν tami με χώρο κοντά στο σταθμό?Περασμα απο την Ταμιλα κοντα στην Βουλγαρη.. Ρωσιδα 50 + χρονων πηγα αρχικα γιατι ακουσα οτι ειναι πολυ καλη στο μασαζ ... και οντος δειχνει να το κατεχει πολυ.. μιλησαμε τηλεφωνικα μου ειπε 25 ευρω μια ωρα... σιγουρα εκατσα μιαμιση ωρα... και δε μου ειπε το παραμικρο... ενταξει απο εμφανιση ειναι μεγαλη και δε λεει και πολλα σε εμενα τουλαχιστον ... μιλαει και αρκετα... στα συν επισης οτι εχει παρκινγκ δικο της σε εκεινη την περιοχη που δε βρισκεις ευκολα... αρνητικο το οτι δεν εχει κρεβατι και εχει στρωμενες κουβερτες στο πατωμα... αφου φταναμε στο τελος του μασαζ με ρωτησε αν θελω εκτονωση... + 10 ευρω ... το εκανα πιο πολυ για το χαβαλε και επειδη ειχα καυλες απο το πρωι....
θα ξανα πηγαινα σιγουρα για το μασαζ... 35ε συνολο...
η άννυ προχωράει σε πίπα ή μόνο χέρι;Πρόσφατη επανοδος στις εξορμήσεις μετά από πρόβλημα υγείας. Θα ενημερώσω σταδιακά για κάποιες επισκέψεις.
Θα ξεκινήσω από το Massagio. Ο νέος χώρος έχει κι αυτός όπως και ο προηγούμενος το μειονέκτημα του κοινού μπάνιου αλλά τουλάχιστον το μαγαζί είναι καθαρό και οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται φαίνονται φεσκοπλυμένες.
Συνεδρίες με:
1. Μαρίνα: νεαρή, άπειρη σχετικά με μικρό στήθος 1-2, η κοπέλα της διπλανής πόρτας, σωμα κανονικό. Μασάζ πολύ μέτριο με παγωμένα χέρια. Στο δεύτερο μέρος εξίσου άπειρη, έμεινε με το κάτω εσώρουχο, δεν αφήνει επαφή με το χέρι χαμηλά. Γενικά έχει προοπτική αλλά θέλει πολύ δουλειά...
2. Κέισι: νεαρή, ανύπαρκτο στήθος, δεν θα την έλεγες και όμορφη στο πρόσωπο αλλά ωραίος κώλος και πόδια. Μασάζ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Στο δεύτερο μέρος εμεινε με το κάτω εσώρουχο, δεν αφήνει επαφή με το χέρι χαμηλά. Εδειξε πιο έμπειρη από τη Μαρίνα αλλά γενικά μέτρια η όλη φάση.
3. Αννυ: η γνωστή Άννυ που πέρασε από Venus (Νεα Εγνατία και Μοναστηρίου), αποσκελετωμένη, πρέπει να είναι ανορεκτική. Κρίμα γιατί έχει ωραίο πρόσωπο. Στα του μασαζ πρώτο μέρος αρκετά καλό, έχει περισσότερη δύναμη από αυτό που περιμένεις. Στο δεύτερο μέρος έχει εμπειρία, είναι καιρό στη δουλειά, αλλά γενικά δεν δείχνει καμία ιδιαίτερη συμμετοχή, είναι καπως διεκπαιρεωτική.
4. Αγάπη: περιέργο σώμα όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι, μετριο πρώτο μέρος αλλά προσπαθεί στο δεύτερο μέρος περισσότερο από οτι οι προηγούμενες, συμμετέχει περισσότερο στην όλη φάση αν και βεβαια μένει στα τυπικά της εκτόνωσης με το χέρι.
illuminatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που την βρίσκουμε;αλανια πήγαινε γαμηστε σιλια τώρα που προλαβαίνετε …fresh μωρακι πριν γίνει σάπια… δίνει και κωλαρακι στα 130… σώμα φωτιά το μωρό κ γουσταρει πουτσα και κωλοσφαλιαρα… μετά τη Βανέσα κ τη σιλια λογικά θ εμφανιστεί κ η κριστυ στη πιάτσα…