mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα αλάνια. Ερώτηση. Στο sofouli spa παίζει έξτρα ή μόνο μασάζ; Ξέρει κανείς ;
Καλημέρα φίλε. Εγώ μια φορά είχα πάει όταν ήταν στη παλιά διεύθυνση. Δεν είχα πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια του μασάζ είπα, συγκεκριμένα στην Αθηνά ότι θέλω εκτόνωση και μου έκανε κανονικά.. μόνο που η συγκεκριμένη δεν έβγαλε τίποτα απλώς μόνο χουφτωμα πάνω από το κολάν δέχτηκε..Καλημερα φιλοι! Νεος εδω, ψαχνω σε παλαιοτερα αλλα δυσκολευομαι να βρω. Στο massagio, πως ζηταμε το κατι τις περα απο απλο μασαζ; Απλα μεσα με τις κοπελες; Στο φερνουν καπως αυτες αν θες; Τις το λες εσυ με τροπο; Εχει καποιο αλλο παρασυνθημα; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μασάζ μονοΚαλησπέρα αλάνια. Ερώτηση. Στο sofouli spa παίζει έξτρα ή μόνο μασάζ; Ξέρει κανείς ;
Έγινε ευχαριστώΜασάζ μονο
αν εχεις λεφτα και υπομονη ....αξιζει για κατι μετριοΑδέλφια relief αξίζει ;να πάω ;
Κάτι με είπε 40€. Να φανταστώ δεν έχει κάτι στην πρώτη συνέδρια…αν εχεις λεφτα και υπομονη ....αξιζει για κατι μετριο
Αυτό το relief συνάδελφοι που βρίσκεται?πως το βρίσκουμε;αν εχεις λεφτα και υπομονη ....αξιζει για κατι μετριο
Κάνουμε κ καμία ενημέρωσή δε βλάπτει όχι μόνο ερωτήσειςΑυτό το relief συνάδελφοι που βρίσκεται?πως το βρίσκουμε;