Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Καλησπλέρα . Η Ολίβια από κρύσταλ πώς είναι;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Για πάμε:
Σωρρευτικες κριτικές:
Luxury, δοκιμάστηκαν Λίζα (φιλική και ευχάριστη, δεν γουσταρει πολλά πολλά άλλα τιμάει τα 50€), Λίνα (παλιά στο krystal, όμορφη αλλά όχι κάτι ουαου), Λυδία (φιλική,χαμηλών τόνων αλλά όμορφη, τιμάει τα 50€), Αντζελίνα (θα διαφωνήσω με φίλο που είπε πως έβαλε κιλά. Εγώ νομίζω το αντίθετο, καλό πρόγραμμα, 50€). Γενικά το Luxury μου αρέσει, ξερεις τι προσφέρει και πας γι αυτό.

Massagio. Δοκιμάστηκαν Κεισυ (μικρή, ευχάριστη, χαμογελαστη, θα προτιμηθεί ξανά για β ευκαιρία), Άννυ (την συμπαθώ αλλά λίγη ψυχή βρε κορίτσι), Αθηνά (δυνατή), Αγάπη (λίγο παράξενο σώμα αλλά όχι παχουλη σε καμία περίπτωση, μπορεί και καλύτερα), Ελίνα (μικρή με βυζάρες, πιάνει το πουλί από μακριά αλλά είναι λόγω απειρίας, αν μάθει θα είναι πολύ δυνατή, θα επανέλθω). Το massagio είναι μαγαζαρα από άποψη χώρων, θέλει λίγη ψυχή το πράγμα.

Krystal: πέραν της Κριστυς και της Ολιβιας, ουδέν σχόλιο

Μαριάννα (Παναγιώτης): χώρος άψογος, με κομφορ και πολύ καλές συμπεριφορες. Χαρά (φιλότιμη και καυλιαρα με τον δικό της ήρεμο τρόπο), Κατερίνα (κούκλα, ωραίο σωμα). Και οι 2 με άψογες συμπεριφορές, τιμάνε τα λεφτά και τον χρόνο του πελάτη.

Όλες οι παραπανω αποψεις είναι προσωπικές και άκρως υποκειμενικές. δικά σας και τα λεφτά, και τα μυαλά . Μερσι.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Ωραιος ο dimitrisl. Προσυπογράφω για Ελίνα. Αν την εκπαιδεύσουμε θα γίνει το must των μασατζίδικων. Το έχει. Της καλοαρεσαν και τα €πουλάκια οπότε σπευσατε για εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτές οι βυζάρεσ θα γράψουν ιστορία στη πόλη.

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Για πάμε:
Σωρρευτικες κριτικές:
Luxury, δοκιμάστηκαν Λίζα (φιλική και ευχάριστη, δεν γουσταρει πολλά πολλά άλλα τιμάει τα 50€), Λίνα (παλιά στο krystal, όμορφη αλλά όχι κάτι ουαου), Λυδία (φιλική,χαμηλών τόνων αλλά όμορφη, τιμάει τα 50€), Αντζελίνα (θα διαφωνήσω με φίλο που είπε πως έβαλε κιλά. Εγώ νομίζω το αντίθετο, καλό πρόγραμμα, 50€). Γενικά το Luxury μου αρέσει, ξερεις τι προσφέρει και πας γι αυτό.

Massagio. Δοκιμάστηκαν Κεισυ (μικρή, ευχάριστη, χαμογελαστη, θα προτιμηθεί ξανά για β ευκαιρία), Άννυ (την συμπαθώ αλλά λίγη ψυχή βρε κορίτσι), Αθηνά (δυνατή), Αγάπη (λίγο παράξενο σώμα αλλά όχι παχουλη σε καμία περίπτωση, μπορεί και καλύτερα), Ελίνα (μικρή με βυζάρες, πιάνει το πουλί από μακριά αλλά είναι λόγω απειρίας, αν μάθει θα είναι πολύ δυνατή, θα επανέλθω). Το massagio είναι μαγαζαρα από άποψη χώρων, θέλει λίγη ψυχή το πράγμα.

Krystal: πέραν της Κριστυς και της Ολιβιας, ουδέν σχόλιο

Μαριάννα (Παναγιώτης): χώρος άψογος, με κομφορ και πολύ καλές συμπεριφορες. Χαρά (φιλότιμη και καυλιαρα με τον δικό της ήρεμο τρόπο), Κατερίνα (κούκλα, ωραίο σωμα). Και οι 2 με άψογες συμπεριφορές, τιμάνε τα λεφτά και τον χρόνο του πελάτη.

Όλες οι παραπανω αποψεις είναι προσωπικές και άκρως υποκειμενικές. δικά σας και τα λεφτά, και τα μυαλά . Μερσι.
Καλημέρα! Η Μαριάννα (Παναγιώτης) ποίο είναι; Πώς μπορούμε να κλείσουμε συνεδρία;

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Τελευταια φορα που πηγα πριν κανα μηνα:
Αννυ η γνωστη πολυ αδυνατη με ωραιο προσωπο
Αγαπη λιγα παραπανω κιλα σε καμια περιπτωση χοντρη
Κεισι ψηλη μαυρομαλλα λιγα παραπανω κιλα απο αννυ
Ευα μελαχρινη νταρντανα(την ειδα μονο πισω απο το γραφειο)
Μαρινα μελαχρινη με ωραιο σωμα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας που θες να γαμησεις
Ελινα αρκετα γεματη με μεγαλα βυζια που δεν ξερει να τα δουκευει καλα
Κατια δεν την εχω δει ηταν μεσα σε προγραμμα

Εγω αυτες ξερω. Γενικα στο συγκεκριμενο ιδρυμα εχω παρατηρησει μια απαθεια των κοριτσιων στο δευτερο μερος εκτος απο μερικες φορες που ειχαν ορεξη
Να προσθέσω και εγώ ότι με την Κάτια που δοκίμασα μια φορά ήταν πολύ ωραίο. Και καλό μασάζ (ως και επαγγελαμτικό θα έλεγα) και στο δεύτερο μέρος τα έδωσε όλα. Κρίμα δεν την πέτυχα άλλη φορά. Αλλά μέχρι στιγμής ήταν η καλύτερη εμπειρία που έιχα στον χώρο.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
6C9C368C-02B7-4079-8436-CCD01019E95D.jpeg
Αναγνωριζει κανεις ποια ειναι η κοπελα απο massagio?

Filip073

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
40
Πόντοι
0
6C9C368C-02B7-4079-8436-CCD01019E95D.jpeg
Αναγνωριζει κανεις ποια ειναι η κοπελα
Έλα ντε . Εγώ πετυχαίνω πάντα Αγάπη , Εύα , Αννι . Μάλλον κατάλαβαν ότι πρέπει να γίνει φρεσκαρισμα . Καλώς σας βρήκα παρεπιπτόντως . Είδα στο fb το luxury έχει 50 λεπτά διπλό προγραμμα 40 €πουλακια. Ποιες λέτε να πάρω;;;

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Κύριοι στο kanesex αγγελίες με την επωνυμία Ζέτα κούκου πιο κατάστημα είναι; Το έχει επισκεφθεί κανείς;

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Κύριοι στο kanesex αγγελίες με την επωνυμία Ζέτα κούκου πιο κατάστημα είναι; Το έχει επισκεφθεί κανείς;
το dames ειναι τυπε μαν μου

δεν εχω κανει απντειτ ομως εδω και καιρο και δεν ξερω τι παιζει εκει τωρα... θα σου πουν οι τυποι εδω αν αλλαξε κατι και τι :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
το dames ειναι τυπε μαν μου

δεν εχω κανει απντειτ ομως εδω και καιρο και δεν ξερω τι παιζει εκει τωρα... θα σου πουν οι τυποι εδω αν αλλαξε κατι και τι :coffee:
Γνωστό ξεπεταδικο αλλά Μία ενημέρωσή όμως δε θα έκανε κακό ίσως να έβαλαν μυαλό τι να πω

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Πέρασμα από Βάνα , παρούσες αρκετές κοπέλες, δεν συγκράτησα ονόματα, πέρασμα με Νικολ η οποία έχει όλα τα φόντα ώστε να εξελιχθεί σε Δανάη από Aqua...Πολύ δυνατή,,

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Πριν περίπου ένα μήνα είχα γράψει κριτική αρνητική. Ενώ είχα συνεννοηθεί για συγκεκριμένη κοπέλα με ραντεβού όταν πήγα εκτός από το ότι έλειπε θελαν με το ζόρι να μπω για ντους και να περιμένω γιατί και καλά σε 5 λεπτά θα ερχόταν! Έχασα σύνολο 40 λεπτά χωρίς νόημα και χωρίς να φανεί η κοπέλα ΠΟΤΈ. Δεν νοκιζω να ξαναπάω από εκεί μόνο η Εύα μπορω να πω ότι για μια φορά αξίζει, milf με πλαστικές βυζαρες.

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανένας Αφροδίτη κ αριανα από κρυσταλ;
Μου είπαν ότι είναι καινούριες!

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα για angels spa έχω χάσει το τηλ της Φαίης είναι στον ίδιο χώρο

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
καλησπερα συναγωνιστες. Επειδη ειμαι νεος στο αθλημα περα απο massagio,lyxury,vana,aqua και crystal(που τα διαβασα πιο πανω) υπαρχει κανενα ακομα παρομοιο καταστημα?

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα ομάδα! Για (prive) Μαρία νικολ και μια καινούργια ξέρει κανείς να μου πει για την καινούργια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom