1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Καλησπλέρα . Η Ολίβια από κρύσταλ πώς είναι;;
Κοριτσάρα, θερμή - ευγενική! Φωνή καυλιαρικη.. όρμα!Καλησπλέρα . Η Ολίβια από κρύσταλ πώς είναι;;
Καλημέρα! Η Μαριάννα (Παναγιώτης) ποίο είναι; Πώς μπορούμε να κλείσουμε συνεδρία;Για πάμε:
Σωρρευτικες κριτικές:
Luxury, δοκιμάστηκαν Λίζα (φιλική και ευχάριστη, δεν γουσταρει πολλά πολλά άλλα τιμάει τα 50€), Λίνα (παλιά στο krystal, όμορφη αλλά όχι κάτι ουαου), Λυδία (φιλική,χαμηλών τόνων αλλά όμορφη, τιμάει τα 50€), Αντζελίνα (θα διαφωνήσω με φίλο που είπε πως έβαλε κιλά. Εγώ νομίζω το αντίθετο, καλό πρόγραμμα, 50€). Γενικά το Luxury μου αρέσει, ξερεις τι προσφέρει και πας γι αυτό.
Massagio. Δοκιμάστηκαν Κεισυ (μικρή, ευχάριστη, χαμογελαστη, θα προτιμηθεί ξανά για β ευκαιρία), Άννυ (την συμπαθώ αλλά λίγη ψυχή βρε κορίτσι), Αθηνά (δυνατή), Αγάπη (λίγο παράξενο σώμα αλλά όχι παχουλη σε καμία περίπτωση, μπορεί και καλύτερα), Ελίνα (μικρή με βυζάρες, πιάνει το πουλί από μακριά αλλά είναι λόγω απειρίας, αν μάθει θα είναι πολύ δυνατή, θα επανέλθω). Το massagio είναι μαγαζαρα από άποψη χώρων, θέλει λίγη ψυχή το πράγμα.
Krystal: πέραν της Κριστυς και της Ολιβιας, ουδέν σχόλιο
Μαριάννα (Παναγιώτης): χώρος άψογος, με κομφορ και πολύ καλές συμπεριφορες. Χαρά (φιλότιμη και καυλιαρα με τον δικό της ήρεμο τρόπο), Κατερίνα (κούκλα, ωραίο σωμα). Και οι 2 με άψογες συμπεριφορές, τιμάνε τα λεφτά και τον χρόνο του πελάτη.
Όλες οι παραπανω αποψεις είναι προσωπικές και άκρως υποκειμενικές. δικά σας και τα λεφτά, και τα μυαλά . Μερσι.
Είναι πριβε δουλεύουν σε κλειστό κύκλοΚαλημέρα! Η Μαριάννα (Παναγιώτης) ποίο είναι; Πώς μπορούμε να κλείσουμε συνεδρία;
Πριβέ είναι φίλε μουΚαλημέρα! Η Μαριάννα (Παναγιώτης) ποίο είναι; Πώς μπορούμε να κλείσουμε συνεδρία;
Να προσθέσω και εγώ ότι με την Κάτια που δοκίμασα μια φορά ήταν πολύ ωραίο. Και καλό μασάζ (ως και επαγγελαμτικό θα έλεγα) και στο δεύτερο μέρος τα έδωσε όλα. Κρίμα δεν την πέτυχα άλλη φορά. Αλλά μέχρι στιγμής ήταν η καλύτερη εμπειρία που έιχα στον χώρο.Τελευταια φορα που πηγα πριν κανα μηνα:
Αννυ η γνωστη πολυ αδυνατη με ωραιο προσωπο
Αγαπη λιγα παραπανω κιλα σε καμια περιπτωση χοντρη
Κεισι ψηλη μαυρομαλλα λιγα παραπανω κιλα απο αννυ
Ευα μελαχρινη νταρντανα(την ειδα μονο πισω απο το γραφειο)
Μαρινα μελαχρινη με ωραιο σωμα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας που θες να γαμησεις
Ελινα αρκετα γεματη με μεγαλα βυζια που δεν ξερει να τα δουκευει καλα
Κατια δεν την εχω δει ηταν μεσα σε προγραμμα
Εγω αυτες ξερω. Γενικα στο συγκεκριμενο ιδρυμα εχω παρατηρησει μια απαθεια των κοριτσιων στο δευτερο μερος εκτος απο μερικες φορες που ειχαν ορεξη
Έλα ντε . Εγώ πετυχαίνω πάντα Αγάπη , Εύα , Αννι . Μάλλον κατάλαβαν ότι πρέπει να γίνει φρεσκαρισμα . Καλώς σας βρήκα παρεπιπτόντως . Είδα στο fb το luxury έχει 50 λεπτά διπλό προγραμμα 40 €πουλακια. Ποιες λέτε να πάρω;;;Αναγνωριζει κανεις ποια ειναι η κοπελα
το dames ειναι τυπε μαν μουΚύριοι στο kanesex αγγελίες με την επωνυμία Ζέτα κούκου πιο κατάστημα είναι; Το έχει επισκεφθεί κανείς;
Γνωστό ξεπεταδικο αλλά Μία ενημέρωσή όμως δε θα έκανε κακό ίσως να έβαλαν μυαλό τι να πωτο dames ειναι τυπε μαν μου
δεν εχω κανει απντειτ ομως εδω και καιρο και δεν ξερω τι παιζει εκει τωρα... θα σου πουν οι τυποι εδω αν αλλαξε κατι και τι
Πριν περίπου ένα μήνα είχα γράψει κριτική αρνητική. Ενώ είχα συνεννοηθεί για συγκεκριμένη κοπέλα με ραντεβού όταν πήγα εκτός από το ότι έλειπε θελαν με το ζόρι να μπω για ντους και να περιμένω γιατί και καλά σε 5 λεπτά θα ερχόταν! Έχασα σύνολο 40 λεπτά χωρίς νόημα και χωρίς να φανεί η κοπέλα ΠΟΤΈ. Δεν νοκιζω να ξαναπάω από εκεί μόνο η Εύα μπορω να πω ότι για μια φορά αξίζει, milf με πλαστικές βυζαρες.Κύριοι στο kanesex αγγελίες με την επωνυμία Ζέτα κούκου πιο κατάστημα είναι; Το έχει επισκεφθεί κανείς;