Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας κύριοι και κύριες, επίσης νέος λογαριασμός! Έχω ξαναμπεί πριν χρόνια και κάνοντας όσα λέγατε έφτασε η στιγμή να ζητήσω από κάποιον να με βάλει σε πριβέ και μου ζήτησε 50€.. το Ζώο!! Μετά έριξα μαύρο και απλά παρακολουθώ τις κινήσεις! θα ξεκινήσω σταδιακά τις ενημερώσεις χωρίς φυσικά να ζητήσω πάλι κάτι, μπήκα στην Εβίτα και είδα τι κάμπιες έχει.. ήμαρτον! Συμφωνώ ότι αυτή η πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο(ο λογος που μπήκα ξανά)και τα βιζιτακια στα μασατζιδικα αντί να μας κάνουν τσιμπουκια ακάποτα με αυτά τα λεφτά βγάζουν και γλώσσα!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Σε κάποιους από μας αρέσουν οι 50 χρονες κυρίες..( δεν ξέρω την συγκεκριμένη - το λέω γενικά)
Αδελφέ και ‘γώ τις κυνηγάω τις 50άρες και τις ψοφάω στο πούτσο. Οχι όμως αυτήν ρε φιλε. Μιλάμε για μορφή θεία σε εκκλησία πρωί Κυριακής από αυτές που σκύβουν πάτωμα όταν σταυροκοπιούνται. Γάμησε τα. Και περιβάλλον για το ανάθεμα. Ήμαρτον. Δινω ελαφρυντικό στον συναγωνιστή αν είναι 70++.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.559
Πόντοι
2.480
Συνεχίζω με Κρισταλ και Αντριάνα. Ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. ξανθιά σχετικά κοντή με μεγάλο στήθος. Τίποτα ιδιαίτερο . Απλά προσπερνάμε .
Ολίβια . Και στην αρχή σου φαίνεται γεματούλα και λογικά το μάτι σου θα πέσει σε Νεφέλη και Βανέσα μπορώ να πω ότι το δωμάτιο ήταν καλη . Βυζαρες . Ωραίο τελείωμα .
Αδελφέ tsouvi σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε να έχεις 50άρικα να χώνεις να περνάς καλά και να ενημερώνεις έτσι. Μπήκες δυνατά σε παραδέχομαι.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Nuru μασάζ στην Αγίου Δημητρίου. Ευγενέστατη, θετική κοπέλα, υπερβολικά αδύνατη, μια διαφορετική εμπειρία μασάζ. Φεύγεις ανανεωμένος, αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλεις να ξαναπάς. Έχει ένα τυποποιημένο πρόγραμμα που πραγματικά νομίζεις ότι παντ θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ωραία όταν σου κάνει μπάνιο... πασάς..

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Επισκεψη στο prive μασατζιδικο της Βασιας. Περασμα με την Δωρα, η οποια θα πρεπει να ειναι η Αφροδιτη της Μαριαννας συμφωνα με τους προλαλησαντες. Η κοπελα ειναι η γυναικαρα που θα γυρισει αυτοματα το κεφαλι οποιουδηποτε ανδρα να την κοιταξει στο δρομο. 1.70 m υψος με τακουναρες οχι πολυ λεπτη με τρομερες καμπυλες, κολαρα και τεραστια φυσικα βυζια και ωραιο προσωπο μεακρι μαλλι extensions και σχετικα ξυπνια. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ομως ενιωσα οτι δεν θα εχουμε χημεια. Κάνει πολυ επαγγελματικο σεξ και δεν προσφερει καθολου την ψευδαισθηση εστω ψυχικης επαφης με τον αγωνιστη. Με λιγο γλυψιμο υγραινεται και με περισσοτερο γινεται μουσκεμα. Καλο γαμισι αλλα με υπερβολικους αναστεναγμους και κραυγες. Εκανε ενα απο τα καλυτερα deep throat που μου εχουν κανει αλλα με τελειωσε με hand job. Συμπερασματικα : Το πανω κεφαλι δεν ευχαριστηθηκε σε αντιθεση με το κατω, αφου εφυγα με κομμενα γονατα απο το μαγαζι. Ο χωρος μετριος, με μασαζοκρεβατα που δεν με βολευουν γιαυτο και προτιμησα δωματιο με εναμισαρι κρεβατι. Το παραβολο των 100 € μου φανηκε ανεβασμενο. Στον χωρο υπηρχε και μια κοντουλα ρωσσιδα η Βικυ ! Και για την ιστορια. Ημουν πελατης του φαλακρα και μπηκα στα μασαζ οταν εκλεισε το 2015. Η Βασια ειναι αρκετα αξιοπιστη στις επιλογες των κοριτσιων σε αντιθεση πχ με Εβιτα !

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
422
Πόντοι
21
Επισκεψη στο prive μασατζιδικο της Βασιας. Περασμα με την Δωρα, η οποια θα πρεπει να ειναι η Αφροδιτη της Μαριαννας συμφωνα με τους προλαλησαντες. Η κοπελα ειναι η γυναικαρα που θα γυρισει αυτοματα το κεφαλι οποιουδηποτε ανδρα να την κοιταξει στο δρομο. 1.70 m υψος με τακουναρες οχι πολυ λεπτη με τρομερες καμπυλες, κολαρα και τεραστια φυσικα βυζια και ωραιο προσωπο μεακρι μαλλι extensions και σχετικα ξυπνια. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ομως ενιωσα οτι δεν θα εχουμε χημεια. Κάνει πολυ επαγγελματικο σεξ και δεν προσφερει καθολου την ψευδαισθηση εστω ψυχικης επαφης με τον αγωνιστη. Με λιγο γλυψιμο υγραινεται και με περισσοτερο γινεται μουσκεμα. Καλο γαμισι αλλα με υπερβολικους αναστεναγμους και κραυγες. Εκανε ενα απο τα καλυτερα deep throat που μου εχουν κανει αλλα με τελειωσε με hand job. Συμπερασματικα : Το πανω κεφαλι δεν ευχαριστηθηκε σε αντιθεση με το κατω, αφου εφυγα με κομμενα γονατα απο το μαγαζι. Ο χωρος μετριος, με μασαζοκρεβατα που δεν με βολευουν γιαυτο και προτιμησα δωματιο με εναμισαρι κρεβατι. Το παραβολο των 100 € μου φανηκε ανεβασμενο. Στον χωρο υπηρχε και μια κοντουλα ρωσσιδα η Βικυ ! Και για την ιστορια. Ημουν πελατης του φαλακρα και μπηκα στα μασαζ οταν εκλεισε το 2015. Η Βασια ειναι αρκετα αξιοπιστη στις επιλογες των κοριτσιων σε αντιθεση πχ με Εβιτα !
Εποχές φαλακρα - τρίαινα . Τι λες ρε φίλε. Θυμάμαι εκεί Μαρτίου με δεκάδων στα τελευταία που είχε 10 κοπέλες για όλα τα γούστα. Μιλάμε κοντές, ψηλές, χοντρές, αδύνατες, φυσιολογικές ότι τραβάει η ψυχή σου. Τότε δηλαδή τι περισσότερο είχε το χωριό μας;
Πάντως φίλε Nikmech ένα δάκρυ κύλησε.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Θυμίζει παλιές καλές εποχές αυτή η κριτική
Μακάρι να υπάρχουν τέτοιες γκόμενες.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καλημέρα στους απανταχού μασαζολάγνους..
Μια γενική ενημέρωση βιζιτακίων στα υπάρχων μασατζιδικα!
Venus Καραμανλή :
Τελευταία φορά πριν αρκετό καιρό, Νατασα plastic .. καλό μουνακι, μοσχομυριστό αλλά το γαμησε με τις πλαστικές η κοπέλα! Μασάζ ανύπαρκτο εξ αρχαιοτάτων χρόνων όμως στο φραπέ παίρνει μάστερ το κορίτσι, μη πω διδακτορικό! Βυζαρες απιθανες για πολύ γλυψιμο. Κανα δάχτυλο άφηνε αλλά όχι πάντα! Προχθές πέρασα χτύπησα κουδούνι αλλά τζίφος.
Στο εν λόγο κατάστημα κατά καιρούς κάποιες κοπέλες αλλά όχι τίποτα σοβαρό!

• Like
Αντιδράσεις: Humax

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Συνεχίζουμε..
Aqua spa Β.Ολγας : Πέρασμα προχτές ..
Ριτα, γνωστή κ μη εξαιρετέα. Καμουτσίκια είναι σαν εμφάνιση αλλά γενικά βαριέται ή με το ζόρι ή και τα τρία !
Μαρία, 45φευγα.. μποταξαιζεισον Φούλ, ούτε μασάζ ξέρει να κάνει ντιπ και όσον αφορά το φραπέ δεν ξέρει ούτε να τον πιάσει όχι να τον κουνήσει.. απίθανο για την ηλικία της!
Ξένια , έτσι κ έτσι εμφάνιση αλλά κατά τα αλλά τίποτα! Χρόνια ξινομουνα του κερατά, με το ζόρι υπάρχει εκεί αυτό το κορίτσι αν και συμπαθητικό!
Δαναη, μεγκαβλισιους.. ωραίο μουνακι, μικρό .. πρόστυχο! Μασάζ ανύπαρκτο, φραπέ σπέσιαλ +! Δεν είναι εκεί όμως το τελευταίο διάστημα .. είναι όμως άλλου που πήγα προχθές και κάνει παπάδες το κορίτσι!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Πάμε παρακάτω ..
Vana spa : πολύ καιρό να εμφανιστώ, γενικά η άποψη μου είναι ότι το κατάστημα είναι μέτριας δυναμικής μέσα στα χρόνια που όμως μπορεί να πετύχεις και κάτι καλό αν είσαι τυχερός! Δεν έχω πρόσφατη συμμετοχή όποτε ούτε και συγκεκριμένα ονόματα βυζιτακίων.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Elite Καραμανλή.. νομίζω! Δίπλα στο ιπποκράτειο : Μακρυά παίδες, μαγαζί που με το που μπαίνεις φωνάζει ότι σερβίρει φραπέ … δε σερβίρει ! Μαλακα ότι να ναι λέμε.. θα πρότεινα να μη πατήσει κανείς εκεί για καιρό μπες ξυπνήσουν τα κουτορνίθια!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Body free (Νικόλας), μεγάλο αλάνι .. .. καλό σημείο - καλούτσικο μαγαζί - σπάνια κάτι αξιόλογο! Παλιότερα έχω πετύχει εκεί ωραία μουνακια μικρά καβλερα, πάει πολύς καιρός όμως! Πλέον ούτε πατώ το ποδάρι μου εκεί

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Massagio: νέος χώρος, Καραμανλή / συνδικα περίπου, πάλι το ντουζ εκτός δωματίου, έλεος!(Αλεξια αν βλέπεις, αν θέλεις να κανείς μια δουλειά καντην σωστά μανάρα μου)
Κατά τα αλλά όπως το μαγαζί μέτριο έτσι και οι συμμετέχουσες Άννυ - Εύα κτλ
.. πάμε για αλλά

• Like
Αντιδράσεις: Humax

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Κρίστααααλ .. λοιπόν, παλαιότερες επισκέψεις(κοντινά παλαιότερες-αρκετά)
Τόκιο : Καυλακι τρελό, μάστερ φραπεδεισον και καλουτσικο μασάζ - γενικά επαγγελματίας, ευγενική κοπέλα(από Δωδεκανήσου ακόμη).. συστήνεται!
Νεφέλη : το Αστέρι του μαγαζιού.. πολύ καλό μασάζ, τα τιμάει τα 30 του μασάζ(από το Venus ακόμα) μπράβο σου κορίτσι μου - φραπές extravaganza μπαίνει στο ρόλο- εύγε! Συστήνεται ανεπιφύλακτα
Κριστη : το Ανερχόμενο Αστέρι του μαγαζιού, επίσης πολύ καλό μασάζ, τα τιμάει τα 30, δεύτερο μέρος special industry φαίνεται real! Συστήνεται ανεπιφύλακτα too..
ίριδα : Εκπληκτική κάμπια - μόνο στήθος έχει ωραίο, δυστυχώς , πρόσωπο οριακά μέτριο.. sorry, επίσης αγενής! Μασάζ όχι, χάιδεμα - φραπές ούτε καν.. μια φορά έχω δοκιμάσει αρκετά παλιά(γιατί δεν είχε άλλη και έβραζα), χώνοντας τα δάχτυλα μου και στις δυο τρύπες ταυτόχρονα.. στη μια ακούμπησα κάτι ! Δεν Συστήνεται μακράν
Καλύτερα να αλλάξει δουλειά αυτο το παιδί, δεν είναι για εκει..
Vanessa : δεν έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται(γούστα είναι αυτά)
Ολίβια : καλούτσικο.. φωνή καυλέ, μασάζ καλό - φραπέ μια χαρά - σκεμπε ντεγκαβλε(sorry babe), κατά τα αλλά ευγενέστατο το κορίτσι! Συστήνεται
Αντριάνα : μια απ τα ίδια με τη Vanessa
Αφροδίτη : Καλουτσικο μωράκι, μασάζ nope .. χάιδεμα, frape έτσι κι έτσι(fake sounds) το καταλαβαίνει και ένας παππούς που είδα εκει μέσα 70χρ. ..
βέβαια η δοκιμή έγινε πριν 10 μέρες που μόλις είχε ερθει(2η μέρα είπε) όποτε προφανώς υπάρχει χώρος για βελτίωση)
Προς το παρόν δεν θα την σύστηνα, sorry ! Όμως αν βελτιωθεί το ξανασυζητάμε.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Luxuri : Εύοσμος ..
Στεφάνια : μια επίσκεψη προ καιρού, καλούτσικο το κορίτσι, αν και το κάτω μέρος του σασί φαρδενει αρκετά, οκ δοκιμάστηκε! Μασάζ - όχι, χάιδεμα! Φραπέ καλούτσικο όμως επίσης fake sounds κρίμα.. δεν συστήνεται .. sorry
Άλλες δυο κοπέλες στο σαλόνι, αδιάφορες κατ έμε δεν θυμάμαι καν ονόματα όμως, είναι αυτές που λέει το είναι παρούσες .. Λιζα κ μια άλλη, νομίζω

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Βέβαια να πω ότι του λόγου μου, είμαι 50+ μέτριας εμφάνισης και έχω τις ανάλογες εμπειρίες, προφανώς και ένας πιτσιρικάς 35(που πήρε το μάτι μου) πολύ εμφανίσιμος θα έχει διαφορετικές!
Γιατί ως γνωστόν : αλλά τα μάτια του λαγού και αλλά της κουκουβάγιας

Αναμένω τις κριτικές των παλιότερων στο νήμα (όπως έχω δει ότι γίνονται) και ευχαριστώ οποιονδήποτε έχει ανεβάσει κάτι εδώ γιατί μας έχει βοηθήσει να γλιτώσουμε κάποιες φορές το 50αρικο, και προσωπικά τις φόλες

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Εποχές φαλακρα - τρίαινα . Τι λες ρε φίλε. Θυμάμαι εκεί Μαρτίου με δεκάδων στα τελευταία που είχε 10 κοπέλες για όλα τα γούστα. Μιλάμε κοντές, ψηλές, χοντρές, αδύνατες, φυσιολογικές ότι τραβάει η ψυχή σου. Τότε δηλαδή τι περισσότερο είχε το χωριό μας;
Πάντως φίλε Nikmech ένα δάκρυ κύλησε.
Που χάθηκε ο τρίαινα; είχαμε περάσει ωραία εκεί! Είχε κοριτσια όμορφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom