Καλέ από πότε σου αρέσουν εσένα οι 50χρονες κυρίες;Σε κάποιους από μας αρέσουν οι 50 χρονες κυρίες..( δεν ξέρω την συγκεκριμένη - το λέω γενικά)
@argyrotoxos βγες από τον @Aristarxos..
Καλέ από πότε σου αρέσουν εσένα οι 50χρονες κυρίες;Σε κάποιους από μας αρέσουν οι 50 χρονες κυρίες..( δεν ξέρω την συγκεκριμένη - το λέω γενικά)
Έχει λίγο καιρό τώρα..
Σημείο των καιρών....γρηγορείτε και προσεύχεσθεΈχει λίγο καιρό τώρα..
Αδελφέ και ‘γώ τις κυνηγάω τις 50άρες και τις ψοφάω στο πούτσο. Οχι όμως αυτήν ρε φιλε. Μιλάμε για μορφή θεία σε εκκλησία πρωί Κυριακής από αυτές που σκύβουν πάτωμα όταν σταυροκοπιούνται. Γάμησε τα. Και περιβάλλον για το ανάθεμα. Ήμαρτον. Δινω ελαφρυντικό στον συναγωνιστή αν είναι 70++.Σε κάποιους από μας αρέσουν οι 50 χρονες κυρίες..( δεν ξέρω την συγκεκριμένη - το λέω γενικά)
Αδελφέ tsouvi σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε να έχεις 50άρικα να χώνεις να περνάς καλά και να ενημερώνεις έτσι. Μπήκες δυνατά σε παραδέχομαι.Συνεχίζω με Κρισταλ και Αντριάνα. Ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. ξανθιά σχετικά κοντή με μεγάλο στήθος. Τίποτα ιδιαίτερο . Απλά προσπερνάμε .
Ολίβια . Και στην αρχή σου φαίνεται γεματούλα και λογικά το μάτι σου θα πέσει σε Νεφέλη και Βανέσα μπορώ να πω ότι το δωμάτιο ήταν καλη . Βυζαρες . Ωραίο τελείωμα .
Εποχές φαλακρα - τρίαινα . Τι λες ρε φίλε. Θυμάμαι εκεί Μαρτίου με δεκάδων στα τελευταία που είχε 10 κοπέλες για όλα τα γούστα. Μιλάμε κοντές, ψηλές, χοντρές, αδύνατες, φυσιολογικές ότι τραβάει η ψυχή σου. Τότε δηλαδή τι περισσότερο είχε το χωριό μας;Επισκεψη στο prive μασατζιδικο της Βασιας. Περασμα με την Δωρα, η οποια θα πρεπει να ειναι η Αφροδιτη της Μαριαννας συμφωνα με τους προλαλησαντες. Η κοπελα ειναι η γυναικαρα που θα γυρισει αυτοματα το κεφαλι οποιουδηποτε ανδρα να την κοιταξει στο δρομο. 1.70 m υψος με τακουναρες οχι πολυ λεπτη με τρομερες καμπυλες, κολαρα και τεραστια φυσικα βυζια και ωραιο προσωπο μεακρι μαλλι extensions και σχετικα ξυπνια. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ομως ενιωσα οτι δεν θα εχουμε χημεια. Κάνει πολυ επαγγελματικο σεξ και δεν προσφερει καθολου την ψευδαισθηση εστω ψυχικης επαφης με τον αγωνιστη. Με λιγο γλυψιμο υγραινεται και με περισσοτερο γινεται μουσκεμα. Καλο γαμισι αλλα με υπερβολικους αναστεναγμους και κραυγες. Εκανε ενα απο τα καλυτερα deep throat που μου εχουν κανει αλλα με τελειωσε με hand job. Συμπερασματικα : Το πανω κεφαλι δεν ευχαριστηθηκε σε αντιθεση με το κατω, αφου εφυγα με κομμενα γονατα απο το μαγαζι. Ο χωρος μετριος, με μασαζοκρεβατα που δεν με βολευουν γιαυτο και προτιμησα δωματιο με εναμισαρι κρεβατι. Το παραβολο των 100 € μου φανηκε ανεβασμενο. Στον χωρο υπηρχε και μια κοντουλα ρωσσιδα η Βικυ ! Και για την ιστορια. Ημουν πελατης του φαλακρα και μπηκα στα μασαζ οταν εκλεισε το 2015. Η Βασια ειναι αρκετα αξιοπιστη στις επιλογες των κοριτσιων σε αντιθεση πχ με Εβιτα !
Θυμίζει παλιές καλές εποχές αυτή η κριτικήΕπισκεψη στο prive μασατζιδικο της Βασιας. Περασμα με την Δωρα, η οποια θα πρεπει να ειναι η Αφροδιτη της Μαριαννας συμφωνα με τους προλαλησαντες. Η κοπελα ειναι η γυναικαρα που θα γυρισει αυτοματα το κεφαλι οποιουδηποτε ανδρα να την κοιταξει στο δρομο. 1.70 m υψος με τακουναρες οχι πολυ λεπτη με τρομερες καμπυλες, κολαρα και τεραστια φυσικα βυζια και ωραιο προσωπο μεακρι μαλλι extensions και σχετικα ξυπνια. Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ομως ενιωσα οτι δεν θα εχουμε χημεια. Κάνει πολυ επαγγελματικο σεξ και δεν προσφερει καθολου την ψευδαισθηση εστω ψυχικης επαφης με τον αγωνιστη. Με λιγο γλυψιμο υγραινεται και με περισσοτερο γινεται μουσκεμα. Καλο γαμισι αλλα με υπερβολικους αναστεναγμους και κραυγες. Εκανε ενα απο τα καλυτερα deep throat που μου εχουν κανει αλλα με τελειωσε με hand job. Συμπερασματικα : Το πανω κεφαλι δεν ευχαριστηθηκε σε αντιθεση με το κατω, αφου εφυγα με κομμενα γονατα απο το μαγαζι. Ο χωρος μετριος, με μασαζοκρεβατα που δεν με βολευουν γιαυτο και προτιμησα δωματιο με εναμισαρι κρεβατι. Το παραβολο των 100 € μου φανηκε ανεβασμενο. Στον χωρο υπηρχε και μια κοντουλα ρωσσιδα η Βικυ ! Και για την ιστορια. Ημουν πελατης του φαλακρα και μπηκα στα μασαζ οταν εκλεισε το 2015. Η Βασια ειναι αρκετα αξιοπιστη στις επιλογες των κοριτσιων σε αντιθεση πχ με Εβιτα !
Που χάθηκε ο τρίαινα; είχαμε περάσει ωραία εκεί! Είχε κοριτσια όμορφα.Εποχές φαλακρα - τρίαινα . Τι λες ρε φίλε. Θυμάμαι εκεί Μαρτίου με δεκάδων στα τελευταία που είχε 10 κοπέλες για όλα τα γούστα. Μιλάμε κοντές, ψηλές, χοντρές, αδύνατες, φυσιολογικές ότι τραβάει η ψυχή σου. Τότε δηλαδή τι περισσότερο είχε το χωριό μας;
Πάντως φίλε Nikmech ένα δάκρυ κύλησε.