Πέρασμα απο Krystal.
Νεφέλη, έχουν χιλιοειπωθεί, αρκετά καλό πρώτο μέρος, πολύ καλό δεύτερο, ανεβασμένη απόδοση, δεν έχω κάτι καινούργιο να προσθέσω.
Αφροδίτη, καινούργια σχετικά. Ωραία εμφάνιση , μέτριο ανάστημα, το ίδιο και στήθος, ωραίος κώλος και σε όψη και σε αφή, μαύρα μαλλιά, κάποια τατουάζ (όχι τόσα πολλά όσα η Τόκυο). Πρώτο μέρος σχεδόν ανύπαρκτο, χάιδεμα και λίγο "κλέψιμο" καθώς κάποιες περιοχές τις προσπερνάει και επικεντρώνεται ελαφρώς σε άλλες. Δεύτερο μέρος τίμιο. Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, αφήνει αγγίγματα κανονικά, μένει με κάτω εσώρουχο, απλά ακόμα φαίνεται ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία αλλά αναπληρώνει με ανάλογη νοοτροπία. Θετικό πρόσημο αλλά χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο.
Εδώ να πω πως και τις 2 φορές που πήγα , σε διαφορετικό δωμάτιο, όταν ήρθε η ώρα για το 2ο μέρος οι κοπέλες μου είπαν ότι "έτυχε" και το κρεβάτι του μασάζ έσπασε και δεν μπορεί να ανασηκωθεί η πλάτη , όπως συνήθως γινόταν. Τώρα όντως έτυχε σε 2 διαφορετικά δωμάτια ή απλά άλλαξαν τακτική για να είναι ο πελάτης πιο ήσυχος. Δεν γνωρίζω, αν γνωρίζει κανείς ή αν συνέβει σε κανέναν άλλον ας το γράψει γιατί μου φάνηκε κάπως και με βάση τα σχόλια που γράφονται και που λέγονται από τις κοπέλες, για "επιθετικούς" πελάτες μπορεί όντως να έχουν αλλάξει τακτική και θα ήταν χρήσιμο να το ξέρουμε.