Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί :*
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Περαια?
Πανε Επανωμη καλυτερα..
Δεν ειμαστε καλα,οσο πληρωσουμε στο μασαζ,αλλο τοσο στις βενζινες.

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί :*
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Ωραια η Περαια!!!αλλα πεφτει λιγακι μακρια για πολλους νομιζω ... η θεσσαλονικη ειναι ολη μια παραλια .. θα ηταν καλο αν θελεις προς ανατολικα ..υπαρχουν παραλιακα πολλες περιοχες εντος θεσσαλινικης που θα μπορεσουν πιο ευκολα να σε συναντησουν παραπανω πελατες..

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.089
Πόντοι
736
Τι φρουτο ειναι αυτό παλι;
Εχει πουθενα κριτικες για τι κάνει η νεαρά;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.089
Πόντοι
736

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Θα μπορούσες κ από δω να μας πεις κάποια πράγματά για σένα όπως ηλικία πως είσαι κ.α.
Αρνητικό το ότι θα πας Περαία πάντως αυτό να το κοιτάξεις

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Καλώς να ορίσεις στη πόλη μας. Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες ότι η Περαία είναι ωραία, για τσιπουρακια παραθαλάσσια. Σκέψου λίγο καλύτερα τον χώρο που θες να κλείσεις.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.089
Πόντοι
736
Εγω πάντως ψηνομαι για Περαία να το συνδιασω με φαγητό!!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
αν θες να χεστείς στο ΤΑΛΑΡΟ και στις εμπειρίες γτ έχουμε πολλές να σου προσφέρουμε - ΤΡΑΣΤ ΑΣ - Θα κλείσεις έναν ωράιο χώρο στο κέντρο και το βραδάκι θα κάνεις και τις τσάρκες σου να φας να τα φαγητάκια σου να γουστάρεις ΣΤΕΦΑΝΙΑ...Η περαία είναι για τους τουρίστες ΚΑΙ εσύ δεν είσαι......:wink:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
αν θες να χεστείς στο ΤΑΛΑΡΟ και στις εμπειρίες γτ έχουμε πολλές να σου προσφέρουμε - ΤΡΑΣΤ ΑΣ - Θα κλείσεις έναν ωράιο χώρο στο κέντρο και το βραδάκι θα κάνεις και τις τσάρκες σου να φας να τα φαγητάκια σου να γουστάρεις ΣΤΕΦΑΝΙΑ...Η περαία είναι για τους τουρίστες ΚΑΙ εσύ δεν είσαι......:wink:
Ασε που θα κανουμε μπαμ στην γειτονια,μπες βγες οι αγνωστοι,
που μπορει να εχεις και θεμα με τους γειτονες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Ασε που θα κανουμε μπαμ στην γειτονια,μπες βγες οι αγνωστοι,
που μπορει να εχεις και θεμα με τους γειτονες.
Αυτό το μπες βγες βλέπουν οι Αθήναιες κ θα ξεχυθούν στο μπαζοχωρι μας πού λέει κ ο μαύρος :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: tefras

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.986
Πόντοι
1.056

Περαία πολύ μακριά, πιστεύω θα μειωθεί πολύ η διαθέσιμη πελατεία.

Μπορεί βέβαια να προτιμάει λίγα και καλά (από άποψη τιμής) ραντεβού

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
Ωραία επειδή θέλω να σας διευκολύνω προφανώς,μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές θα σας βολεύουν περισσότερο και δεν θα υπήρχε το γνωστό πρόβλημα της στάθμευσης?
Επίσης για να καταλάβω , λύστε μου την απορία..πώς γίνεται σε ένα απομονωμένο μέρος που θεωρείται η Περαία, να φοβάστε ότι θα σας δούν ,εννοώ στο κέντρο που περνάνε όλοι και γνωστοί και περαστικοί δεν φοβάστε ότι θα γίνετε αντιληπτοι..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Ωραία επειδή θέλω να σας διευκολύνω προφανώς,μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές θα σας βολεύουν περισσότερο και δεν θα υπήρχε το γνωστό πρόβλημα της στάθμευσης?
Επίσης για να καταλάβω , λύστε μου την απορία..πώς γίνεται σε ένα απομονωμένο μέρος που θεωρείται η Περαία, να φοβάστε ότι θα σας δούν ,εννοώ στο κέντρο που περνάνε όλοι και γνωστοί και περαστικοί δεν φοβάστε ότι θα γίνετε αντιληπτοι..
Στο κεντρο και να σε δει ενας γνωστος δεν θα παραξενευτει..
Παω για καφε,ψωνια κλπ..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Κλεισε περιοχη Λαδαδικα,πολλα ενοικιαζομενα...
Το παρκιγκ δεν ειναι δουλεια σου..
Αυτος που θελει θα ερθει..
Καλυτερα να δωσεις 5 ευρω στο παρκιγκ παρα 20 για βενζινη..

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Μα στην Περαία που δεν πατάει κανείς γνωστός σας, εξασφαλίζεται ηδιακριτικότητα..
Τους γειτονες διπλα σου τους υπολογισες?για σενα λεω..
Που θα μπαινουνε οι πελατες καθε λιγο..
Λες να μην καταλαβουνε τι γινεται?

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom