Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (0 μέλη και 102 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Καλημέρα στο forum. Καμιά καλή ανασκόπηση για Βάσια μπορεί κάποιος να κάνει ? Έχω να πάω κανένα χρόνο λόγω σχετικά σοβαρού προβλήματος υγείας

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
Massagio. Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολλά κορίτσια δράκοι επί το πλείστον. Δε κλίκαρα κάπου. Αποχώρησα ησύχως. Κρίμα. Τόσος κόσμος και ούτε ένα καυλάκι να σε κάνει κλικ να περάσεις Νέος χώρος Εγνατία και Συνδίκα περίπου.

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
190
Πόντοι
0
Την προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
Την προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.
Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακο :face-medical-mask:

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακο :face-medical-mask:
σημερα παντως πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα, προσπαθω να πετυχω την ελινα με τα μεγαλα βυζια και μια κεισι μαυρομαλλα και δεν τις εχω πετυχει ουτε μια φορα σχεδον παντα η τριαδα αννυ αγαπη ευα δουλευει...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.
Εσυ τι θίχτηκες ρ μεγαλε. Με ενοχλησε και το ειπα. Οπως λεμε τα καλα να λεμε και τα κακα. Πελατες ειμαστε. Οπως καθε φορα δινουμε τα 50ευρα ετσι θελουμε κ την αναλογη υπηρεσια. Αυτο δειχνει οτι δε σεβονται τον πελατη. Και αφορα την πλειοψηφια. Σιγα να μην ειναι θεμα μοσχομυρισματος αν θα εχει κοσμο η οχι. Θεμα εμφανισης κ υπηρεσιων ειναι. Γι αυτο ειναι το θρεντ. Ξεκολλατε

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Στο βανα σπα παίζει κάνα καλό κομμάτι;

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Κανα σχετικό μαγαζί με άπω ανατολή υπάρχει στην πόλη;

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Αφροδίτη από Μαριάνα ξέρει κάποιος που είναι και πως μπορούμε να την βρουμε

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Ποιος το είχε τότε θυμάσαι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.095
Πόντοι
736
Ζει και βασιλεύει, στην ίδια διεύθυνση με το ιδιο τηλέφωνο.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από luxury. Έκλεισα κανονικά ραντεβού τηλεφωνικά και πήγα στην ώρα μου. Παρούσες δυο κοπέλες (δε συγκράτησα ονόματα) . Με τη μια δε θα έμπαινα ποτέ για εκτόνωση, οπότε επέλεξα την άλλη. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω μπάνιο και ενώ περιμένω την κοπέλα, μπαίνει μέσα και μου λέει ότι ήρθε κάποιος άλλος πελάτης που είχε μαζί της ραντεβού και αν επιθυμώ να περάσει η άλλη κοπέλα ή να φύγω. Επειδή είχα ήδη κάνει μπάνιο θεώρησα σωστό να μείνω. Μπήκε η άλλη κοπέλα , έκανα ένα απλό μασάζ και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ την κοπέλα, αντιθέτως μου έκανε μασάζ πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να πω ότι τα κλαίω τα 30 ευρώ, απλά πήγα με άλλο σκοπό. Η συμπεριφορά του μαγαζιού δε μου άρεσε καθόλου και ας απολογήθηκαν μέσω της αρχικής κοπέλας. Προφανώς εμφανίστηκε κάποιος καλός πελάτης όποτε μου έριξαν άκυρο και ας είχα κάνει ήδη την επιλογή μου. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό καθώς δεν είμαι του χώρου, εγώ πάντως δε θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα.
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!

• Like
Αντιδράσεις: 19jm90

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21