You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (0 μέλη και 102 επισκέπτες)
Massagio. Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολλά κορίτσια δράκοι επί το πλείστον. Δε κλίκαρα κάπου. Αποχώρησα ησύχως. Κρίμα. Τόσος κόσμος και ούτε ένα καυλάκι να σε κάνει κλικ να περάσεις Νέος χώρος Εγνατία και Συνδίκα περίπου.
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Την προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.
Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακοΤην προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
σημερα παντως πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα, προσπαθω να πετυχω την ελινα με τα μεγαλα βυζια και μια κεισι μαυρομαλλα και δεν τις εχω πετυχει ουτε μια φορα σχεδον παντα η τριαδα αννυ αγαπη ευα δουλευει...Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακο
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 201
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 201
Εσυ τι θίχτηκες ρ μεγαλε. Με ενοχλησε και το ειπα. Οπως λεμε τα καλα να λεμε και τα κακα. Πελατες ειμαστε. Οπως καθε φορα δινουμε τα 50ευρα ετσι θελουμε κ την αναλογη υπηρεσια. Αυτο δειχνει οτι δε σεβονται τον πελατη. Και αφορα την πλειοψηφια. Σιγα να μην ειναι θεμα μοσχομυρισματος αν θα εχει κοσμο η οχι. Θεμα εμφανισης κ υπηρεσιων ειναι. Γι αυτο ειναι το θρεντ. ΞεκολλατεΡε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.
Geroparaxenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Ποιος το είχε τότε θυμάσαιΚαλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Geroparaxenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Δεν ήξερα. Νομίζω ότι όσες φορές πήγαινα κανόνιζα στο τηλέφωνο με μια γυναικία φωνή (που δεν ήταν κάποια από τα κορίτσια που δούλευαν εκεί)Ποιος το είχε τότε θυμάσαι
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.095
- Πόντοι
- 736
Ζει και βασιλεύει, στην ίδια διεύθυνση με το ιδιο τηλέφωνο.Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Geroparaxenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ. Τότε κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να δω αν με θυμούνται.Ζει και βασιλεύει, στην ίδια διεύθυνση με το ιδιο τηλέφωνο.
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
Έχεις κανείς κάποιο τηλέφωνο από την Ροζα bbw που κάνει μασαζ πέους;
Έχεις κανείς κάποιο τηλέφωνο από την Ροζα bbw που κάνει μασαζ πέους;
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
εχει κανει καποιος επισκεψη aqua να ενημερωσει για ροστερ?
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!Πέρασμα χθες από luxury. Έκλεισα κανονικά ραντεβού τηλεφωνικά και πήγα στην ώρα μου. Παρούσες δυο κοπέλες (δε συγκράτησα ονόματα) . Με τη μια δε θα έμπαινα ποτέ για εκτόνωση, οπότε επέλεξα την άλλη. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω μπάνιο και ενώ περιμένω την κοπέλα, μπαίνει μέσα και μου λέει ότι ήρθε κάποιος άλλος πελάτης που είχε μαζί της ραντεβού και αν επιθυμώ να περάσει η άλλη κοπέλα ή να φύγω. Επειδή είχα ήδη κάνει μπάνιο θεώρησα σωστό να μείνω. Μπήκε η άλλη κοπέλα , έκανα ένα απλό μασάζ και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ την κοπέλα, αντιθέτως μου έκανε μασάζ πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να πω ότι τα κλαίω τα 30 ευρώ, απλά πήγα με άλλο σκοπό. Η συμπεριφορά του μαγαζιού δε μου άρεσε καθόλου και ας απολογήθηκαν μέσω της αρχικής κοπέλας. Προφανώς εμφανίστηκε κάποιος καλός πελάτης όποτε μου έριξαν άκυρο και ας είχα κάνει ήδη την επιλογή μου. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό καθώς δεν είμαι του χώρου, εγώ πάντως δε θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα.
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πείτε καμια καλη πρόταση κι ας ειναι ψέμα