καθως ειχα πολυ καιρο να παω για μασαζ αποφασισα να κανω μια επισκεψη λουξουρι με λιζα με ενημερωνουν οτι δεν δουλευει σημερα. βαριεμαι να παω κρυσταλ στα ιδια και ιδια και λεω ας παω massagio και οτι γινει ο νεος χωρος στην καραμανλη σαφως πιο ωραιος. παρουσες 3 κοπελες κειτ, μαρινα, αγαπη. στο σαλονι μονο μαρινα και αγαπη καθως η κειτ ειχε πελατη. παω με μαρινα. απο εμφανιση μελαχρινη μετριου υψους με ωραιο σωμα ειναι αυτο που λεμε η γειτονισσα 23-25 χρονων που ολοι εχουμε και θελουμε να γαμησουμε. μασαζ χαιδεμα λεω ενταξει δεν πειραζει και ξαφνικα παιδια κατι που δεν εχω ξαναδει. χτυπισε το κινητο της 3 φορες και βγηκε απο το δωματιο να μιλησει..... τραγικο. στον δευτερο γυρο εβγαε ρουχα μετα απο πρωτροπη μου, ενταξει καλως ηταν ο φραπες αλλα με πολυ απαθεια αλλα επειδη ειχα καιρο να επισκευτω καποιο ιδρυμα δεν με πειραξε. για τα χοντρα καλη ηταν για μενα, οταν εφευγα ειδα μια ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα που δεν την ειδα μεσα υπεθεσα οτι ηταν η κειτ την οποια θα τιμησω σε επομενη επισκεψη
Καλημέρα φίλοι,
Είμαι επισκέπτης από την Αθήνα. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, γι' αυτό συγχωρέστε τυχόν κακές μεταφράσεις
Λοιπόν, είχα επίσης εμπειρία με τη Μαρίνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πρώτη μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, βρήκα αυτό το μαγαζί, μετά από καλές πληροφορίες από τα παιδιά εδώ.
Η Μαρίνα είναι όπως λέει ο φίλος μου η όμορφη γειτόνισσα. Έχει υπέροχο σώμα και ωραία συμπεριφορά. Το μασάζ είναι εντάξει, αλλά θέλει να κάνει καλή δουλειά, είναι φιλική και ρωτά είναι εντάξει, το θέλετε πιο δυνατό
Έχουμε μια ωραία κουβέντα με φιλική ατμόσφαιρα
Για μένα, ως πρώτη φορά που έρχομαι από Αθήνα, το δεύτερο μέρος είναι περίεργο.
''Μπορώ να προσφέρω χαλάρωση αλλά σσσς είναι μυστικό μην πεις τίποτα''
Τι;
Φοράει όλα τα ρούχα μέχρι να τη ρωτήσω. Λέει μερικές φορές βγάζω κάτι, μερικές φορές όχι
Λέει ότι επιτρέπει μόνο το φόρεμα μέχρι τον αγκώνα.
Η χαλάρωση είναι μόνο με το χέρι, είναι λίγο ντροπαλή και χρειάζεται κάποιες οδηγίες.
Ένα ειλικρινές κορίτσι με ωραία συμπεριφορά, αλλά οι φίλοι πρέπει να ξέρουν ποιο είναι το όριο.
Kostid ήταν και αυτό παρόμοιο για σένα, νομίζω;