You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Τι μωρό ειν αυτό?Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
H Ελένη....
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
ειχα δει ενα στορυ οτι το massagio θα ειναι υπο νεα διευθυνση εχει παει κανεις τελευταια να δωσει καμια πληροφορια; σκεφτομαι να κανω μια δευτερη επισκεψη στην αννυ
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Θα πεις και για εμενα τώρα;Εδώ όπως ολοι οι φίλοι μπορειτε να διαπιστωσετε, στα περισσότερα απο τα σχόλια του κυρίου, κακολογεί και προσβάλει θα έλεγα και από μια κοπέλα τη φορά. Θα απορούσε λοιπόν κάθε σοβαρός και νοήμων άνθρωπος εφ όσων δε σε καλύπτει το εν λόγω ίδρυμα γιατί συνεχίζεις να το επισκέπτεσαι; Μάλλον είσαι μέτοχος σε κάποια άλλη επιχείρηση
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Απ τιμές ξέρουμε;;;Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
H Ελένη....
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
80 μια πιστόλια 120 ή 2 αν θυμάμαι καλά.Απ τιμές ξέρουμε;;;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μάγκες, από το μαγαζί της Εύας η μόνη που αξίζει ΉΤΑΝ η Ιωάννα ;)
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Περιοχή και ώρες εργασίας ξέρεις;;80 μια πιστόλια 120 ή 2 αν θυμάμαι καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το μαγαζί που είναι;;Μάγκες, από το μαγαζί της Εύας η μόνη που αξίζει ΉΤΑΝ η Ιωάννα ;)
Τρόπος επικοινωνίας κάποια αγγελία η είναι priveΑν είναι μια ξανθιά μιλφ με σιλικόνη ναι. Δεν έκατσα να ψάξω όμως fb.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η αλλήθωρη ;Μάγκες, από το μαγαζί της Εύας η μόνη που αξίζει ΉΤΑΝ η Ιωάννα ;)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
H μελαχρινή που μετά άνοιξε δικό της σπα/νυχάδικο στην ΑιγαίουΗ αλλήθωρη ;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κυριολεκτικάσκέτη ζωγραφιά η Ελένη ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άρα άλλη λέωH μελαχρινή που μετά άνοιξε δικό της σπα/νυχάδικο στην Αιγαίου
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Η Εύα που είναι σε ποιο σημείο;;
Μόνο για μια μέρα όποιος προλάβει!!!
Έχεις κανείς ιδέα;
Μασάζ
Καλησπέρα είμαι 23 χρονών κοπέλα μένω στην Θεσσαλονίκη και κάνω στον χώρο μου, μυοχαλαρωτικό - αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση για 1 ώρα. Δέχομαι μυνήματα μόνο στο Viber, δεν απαντάω σε απόκρυψη! Μόνο την Τετάρτη 7/09/2022. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας χωρίς...
kanesex.com
Έχεις κανείς ιδέα;
Google αρε angels spa ΠυλαίαΤρόπος επικοινωνίας κάποια αγγελία η είναι prive
Αγαπητέ φίλε forza , για να είναι διαθέσιμη μόνο μια συγκεκριμένη ημέρα, κάτι δεν πάει καλά.Μόνο για μια μέρα όποιος προλάβει!!!
Μασάζ
Καλησπέρα είμαι 23 χρονών κοπέλα μένω στην Θεσσαλονίκη και κάνω στον χώρο μου, μυοχαλαρωτικό - αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση για 1 ώρα. Δέχομαι μυνήματα μόνο στο Viber, δεν απαντάω σε απόκρυψη! Μόνο την Τετάρτη 7/09/2022. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας χωρίς...kanesex.com
Έχεις κανείς ιδέα;
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Μπορει να λήγει ο λογαριασμός της ΔΕΗ την πεμπτη, και θέλει να τον πληρώσειΑγαπητέ φίλε forza , για να είναι διαθέσιμη μόνο μια συγκεκριμένη ημέρα, κάτι δεν πάει καλά.
Καλησπέρα,μια βοήθεια θα ήθελα και το ποστάρω εδώ γιατί πιστεύω θα το δούνε πιο πολλοί,θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Θεσσαλονική,για να σας καθησυχάσω δεν πρόκείται για ΣΜΝ αλλά για κάτι ορθοπεδικό εάν το λεω σωστά,εκανα κατι αεροπλανικό εχθες με την κοπ΄έλα μου και από τότε νοιόθω ενα μικρό πόνο και τα εχω παιξει κυριολεκτικώς,θα ηθελα καποιον αξιόπιστο,το θεμα δεν είναι να γλιτωσουμε κανενα δεκαρικο,ευχαριστώ πολύ