Για πάμε να δούμε λίγο πού βρισκόμαστε:
Aqua. Εγω είχα μείνει στα 80€ για πίπα κτλ. Εκτός εξαιρέσεων, βλέπε Ξένια. Με Δαναη και Ριτα, το τηρούσαν. Άλλαξε κάτι; Μαρία είναι μια ψηλή σχετικά ξανθιά με οκ σώμα αλλά όχι ιδιαίτερα ομορφη; Και εγώ πελάτης παλιός. Από τα χρόνια που όντως δούλευε η πισίνα κ στον έπαιζε η μουναρα η ΝΑΤΑΣΑ, αλλά και είχε και αδερφό μαγαζάκι λίγο πιο κάτω μετά την στάση Μπότσαρη.
Εύα-angels: εγώ πάντα την συμπαθούσα την Εύα, είπαμε πως κάποτε είχε μαγαζάρες και έπρεπε να φας πετσέτα μια δυο φορές για να απολαύσεις παροχές. Τώρα το παλεύει μόνη της προφανώς, δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για την Εύα, υπήρξε κ προφανώς είναι ωραία γυναίκα για τα χρόνια της, αλλά μάλλον ως χόμπι το βλέπει πλέον.
Massagio:νομίζω άλλαξε διεύθυνση, κατέβηκε πιο κάτω στην Εγνατιας, δεν ξέρω αν έχει σταθερό ρόστερ, στο χέρι τους είναι να αυξήσουν πελατεία.
Krystal: για εμένα, το μαγαζί αυτό είχε πάντα τις πιο όμορφες γυναίκες. Οι οποίες ανεπίσημα και με τον τρόπο τους, μας αρμέγουν για τα έξτρα. Δεν φταίει το μαγαζί Γι αυτό. Γενικά για τα άσχημα όσων συναντάμε δεν φταίνε οι κοπέλες. Φταίμε εμείς που τις στηρίζουμε πηγαίνοντας. Εφόσον πηγαίνουμε, θεωρούν πως όλα καλά, όποτε γιατί να το αλλάξουν το τροπάρι; Είπαμε πως κορυφαίες Νεφέλη και Κριστη, που ξέρουν και μασάζ, και Ολίβια κατά την γνώμη μου. Η Βανέσα είναι καυλιτσα, στο μασάζ ανύπαρκτη, προφανώς προσπαθεί να σταθεί ως πιο νέα κοπέλα στον χώρο, δεν ξέρω αν το κάνει με τον σωστό τρόπο. Έχω κάνει μαζί της, δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα.
Luxury: για εμένα, αδικημένο μαγαζί. Είχε κάνει κακή αρχή, αλλά νομίζω πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα. Αρκεί να ξέρεις πού πας. Πχ η Λιζα είναι υπέροχη κοπέλα αλλά νομίζω πως πέραν από εκτόνωση, δεν…
Χαίρομαι που ακούω επιστροφή της Εβίτας σε χώρο αντάξιο του ονοματός της. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Εβίτα έφερνε γυναικάρες κατά καιρούς. Έχυνες πριν μπεις μαζί τους. Για να δούμε.
Ομοίως και για ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Τα χρόνια πάνω από το Harley Davidson μαγαζί στην Εγνατία, δεν παιζόταν. Αναρωτιέμαι αν δουλεύει αυτή ακόμα το μαγαζί ή ο κος Παναγιώτης. Αν ξέρει κάποιος φίλος, ας ενημερώσει.
Γενικά μιλώντας, κάνεις δεν ενημερώνει πραγματικά όσα περνάει. Κοιτάει ο καθένας να καβατζάρει κάτι έξτρα, και το κρατάει για τον εαυτό του. Θεμιτό. Απλά μετά μην παραπονιόμαστε.
Ελπίζω να μην σας κούρασα