Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.993
Πόντοι
1.056
η αδυνατη με τα ραστα? και ψηθηκα γαμωτ :undecided:

Όταν είχα μιλήσει μαζί της και μου είπε ότι έχω και μια φίλη κούκλα κτλ αυτήν μου έδειξε, τώρα αν άλλαξε ρόστερ και αυτή με τα ράστα είναι άλλη δεν ξέρω.

Μην σου χαλάσω και τα τυχερά :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Όταν είχα μιλήσει μαζί της και μου είπε ότι έχω και μια φίλη κούκλα κτλ αυτήν μου έδειξε, τώρα αν άλλαξε ρόστερ και αυτή με τα ράστα είναι άλλη δεν ξέρω.

Μην σου χαλάσω και τα τυχερά :grin:
αγγελια για την ραστα εχουμε? :2funny:

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Κρυσταλ μακράν το καλύτερο ίδρυμα της πόλης και το πιο καθαρό. Μάλιστα η Βανέσα μου είπε πρόσφατα ότι γίνεται απολύμανση και στα ντουζ και στα δωμάτια κάθε που αλλάζει ο πελάτης. Δίνουν τεράστια σημασία στην καθαριότητα κ αυτό φαίνεται. Βανέσα Νεφέλη οι πιο όμορφες, παραθέτω και φωτογραφία καλεσματος θα το πω, Βανεσακι αν τα βλέπεις είσαι μια καυλα..

Συνημμένα

• Screenshot_20220902-160212_Facebook.jpg
    Screenshot_20220902-160212_Facebook.jpg
    286 KB · Εμφανίσεις: 76

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Κρυσταλ μακράν το καλύτερο ίδρυμα της πόλης και το πιο καθαρό. Μάλιστα η Βανέσα μου είπε πρόσφατα ότι γίνεται απολύμανση και στα ντουζ και στα δωμάτια κάθε που αλλάζει ο πελάτης. Δίνουν τεράστια σημασία στην καθαριότητα κ αυτό φαίνεται. Βανέσα Νεφέλη οι πιο όμορφες, παραθέτω και φωτογραφία καλεσματος θα το πω, Βανεσακι αν τα βλέπεις είσαι μια καυλα..
Παρέλειψα την Κρίστι είναι και αυτή ωραίο μωρό και ευγενική. Δεν έχω εμπειρία μαζί της αλλά είναι γλυκιά κοπέλα. Ίριδα Ολίβια ξέρετε την γνώμη μου την έχω παραθέσει παραπάνω. Ανδριάνα επίσης έχω μιλήσει για αυτή πρωτύτερα. Ελπίζω να σας κάλυψα Συναγωνιστές μου.

Xysamoles

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
246
Πόντοι
20
Καλημέρα . έχει κανείς εμπειρία με την Ίριδα από κρύσταλ;
Ίριδα πολύ καλή και σχεδόν σε gfe φάση. Αξίζει η επίσκεψη. Επίσης Βανέσα λίγο κρύο μασάζ και δεύτερο μέρος (πήγα πριν μήνα οπότε τώρα μπορεί να βρήκε ρυθμό) Κάποιος που να πήγε πρόσφατα με Κριστυ; Την είδα σαλόνι και μου άρεσε!

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα...στο vana ποια αξίζει;;; Για τώρα να πάω;;;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Μόνο έχει τη χάρη του; Πόσα δεν θα έδινες π.χ. εκεί στην παραλία να παλαμουτιάσεις ένα βυζάκι ή ένα κωλαράκι; Εξάλλου σκέψου ότι εάν ακουμπήσεις (μόνο) το μπούτι μιας κοπέλας π.χ. στο αστικό και σε καταγγείλει παίζει να φας 2 χρόνια φυλακή για σεξουαλική παρενόχληση.
Αφου ρε φιλε το ριχνεις το μπαλαμουτι και χωρις να τριψεις.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Συνάδελφε για να εκφέρεις αυτή την άποψη σημαίνει ότι έχεις περάσει από όλα τα μασατζιδικα της πόλης (πριβέ και μη). Μήπως ξέρεις πόσα είναι? Τα έχεις μετρήσει τουλάχιστον?
Οσο για το θέμα της καθαριότητας είσαι λάθος....τις πετσέτες στο crystal αμφιβάλω πολύ αν τις πλένουν μετά από κάθε χρήση. Όσο για την απολύμανση του δωματίου και του ντους δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνουν για να τα απολυμαίνουν!!! Εδώ κάποια δωμάτια δεν έχουν καν παράθυρα και αν έχουν, δεν τα ανοίγουν πότε προκειμένου να αερισθούν.

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
591
Πόντοι
81
Γενικα σε ολα το χαρτι αλλαζουν μονο. Τα μασαζοκρεββατα μπορει να εχουν πιασει κοριούς.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Αμφιβάλω αν έχεις πάει αλλού από την μέρα πού μπήκες δεν έχεις μιλήσει για άλλο μαγαζί οπότε άκυρη η σύγκρισή πάμε παρακάτω
Μήπως τελικά είσαι όντως ύποπτος :think:

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Για πείτε βρε παιδιά γενικά πια είναι τα μαγαζιά..;;; Είναι νέος στην πόλη και θέλω να τα μάθω...μόνο το vana spa είδα ως τώρα!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Η φίλη (νομίζω) είναι μια Rena που είχε αναφερθεί αρκετά παλιότερα, που ισχυριζόταν (μάλλον από τους πολλούς μπάφους) ότι ήταν φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού και είχε ένα αχούρι υγειονομική βόμβα για χώρο.
Δεν ξέρω φιλαρακο.. Ισως και να ειχε αναφερθει.. Αχουρι δεν το λες οχι.. Απλα θα μπορούσε να ήταν λιγο πιο οργανωμενη εφοσον το κανει κατ οικον..
Οσον αφορα τους μπαφους δεν ηπιαμε παρεα και δεν γνωρίζω..

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Αμφιβάλω αν έχεις πάει αλλού από την μέρα πού μπήκες δεν έχεις μιλήσει για άλλο μαγαζί οπότε άκυρη η σύγκρισή πάμε παρακάτω
Μήπως τελικά είσαι όντως ύποπτος :think:
Δε θα πέσω στο επίπεδο σου φίλε μου. Στο σαιτ αυτό ο κάθε ένας από εμάς τους φίλους του μασάζ εκφέρει την άποψη του και παραθέτει εμπειρίες. Όσο για το ότι δεν έχω επισκεφτεί άλλο μαγαζί η ψυχούλα μου το ξέρει πόσα λεφτά έχω πετάξει στις λαδοκορες των περισσότερων μασατζιδικων. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου λίγο. Και πολύ ασχολήθηκα. Καλή βραδιά στους υπόλοιπους συναγωνιστές.

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Για πείτε βρε παιδιά γενικά πια είναι τα μαγαζιά..;;; Είναι νέος στην πόλη και θέλω να τα μάθω...μόνο το vana spa είδα ως τώρα!!!
Φίλτατε αν και θεωρούμαι ύποπτος από μερικούς εδώ πέρα θα σου παραθεσω τα ιδρύματα που γνωρίζω. Για μένα μακράν το καλύτερο κρύσταλ μασάζ στην μοναστηριου, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπεδακι. Ύστερα το βενους και το ελίτ σπα στην Καραμανλή, το λουξουρι σπα στον εύοσμο αλλά δε θα το πρότεινα εκτός κ αν περάσεις με Λούνα ή στεφάνια το massagio στην Τούμπα, το ελίτ σπα και body free και dames που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Η επιλογή δική σου. Τους χαιρετισμούς μου.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Δε θα πέσω στο επίπεδο σου φίλε μου. Στο σαιτ αυτό ο κάθε ένας από εμάς τους φίλους του μασάζ εκφέρει την άποψη του και παραθέτει εμπειρίες. Όσο για το ότι δεν έχω επισκεφτεί άλλο μαγαζί η ψυχούλα μου το ξέρει πόσα λεφτά έχω πετάξει στις λαδοκορες των περισσότερων μασατζιδικων. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου λίγο. Και πολύ ασχολήθηκα. Καλή βραδιά στους υπόλοιπους συναγωνιστές.
Πού να πέσεις στο επίπεδο μου μόλις στην είπα άρχισες να αναφέρεις κ αλλά
Μέχρι τώρα μονό για κρύσταλ μιλούσες

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Πού να πέσεις στο επίπεδο μου μόλις στην είπα άρχισες να αναφέρεις κ αλλά
Μέχρι τώρα μονό για κρύσταλ μιλούσες
Άρα δεν είμαι ύποπτος! Τέλος πάντων σου ζητώ συγνώμη για τον τρόπο μου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε και οι δύο λάτρεις του μασάζ οποτε έχουμε περισσότερα κοινά δε χρειάζεται να διαφωνούμε..

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Φίλτατε αν και θεωρούμαι ύποπτος από μερικούς εδώ πέρα θα σου παραθεσω τα ιδρύματα που γνωρίζω. Για μένα μακράν το καλύτερο κρύσταλ μασάζ στην μοναστηριου, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπεδακι. Ύστερα το βενους και το ελίτ σπα στην Καραμανλή, το λουξουρι σπα στον εύοσμο αλλά δε θα το πρότεινα εκτός κ αν περάσεις με Λούνα ή στεφάνια το massagio στην Τούμπα, το ελίτ σπα και body free και dames που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Η επιλογή δική σου. Τους χαιρετισμούς μου.
Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες....ήσουν κατατοπιστικότατος....θα τα επισκεφτώ και θα κρίνω....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Άρα δεν είμαι ύποπτος! Τέλος πάντων σου ζητώ συγνώμη για τον τρόπο μου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε και οι δύο λάτρεις του μασάζ οποτε έχουμε περισσότερα κοινά δε χρειάζεται να διαφωνούμε..
Σε αυτά που σε ρώτησα όμως και επί της ουσίας δεν απάντησες ΤΊΠΟΤΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom