η αδυνατη με τα ραστα? και ψηθηκα γαμωτ
Όταν είχα μιλήσει μαζί της και μου είπε ότι έχω και μια φίλη κούκλα κτλ αυτήν μου έδειξε, τώρα αν άλλαξε ρόστερ και αυτή με τα ράστα είναι άλλη δεν ξέρω.
Μην σου χαλάσω και τα τυχερά
η αδυνατη με τα ραστα? και ψηθηκα γαμωτ
αγγελια για την ραστα εχουμε?Όταν είχα μιλήσει μαζί της και μου είπε ότι έχω και μια φίλη κούκλα κτλ αυτήν μου έδειξε, τώρα αν άλλαξε ρόστερ και αυτή με τα ράστα είναι άλλη δεν ξέρω.
Μην σου χαλάσω και τα τυχερά
Κι εγώ θα ηθελα…ευχαριστώΦίλε παίζει καμία αγγελία της, ή είναι prive??
Καλημέρα...
Παρέλειψα την Κρίστι είναι και αυτή ωραίο μωρό και ευγενική. Δεν έχω εμπειρία μαζί της αλλά είναι γλυκιά κοπέλα. Ίριδα Ολίβια ξέρετε την γνώμη μου την έχω παραθέσει παραπάνω. Ανδριάνα επίσης έχω μιλήσει για αυτή πρωτύτερα. Ελπίζω να σας κάλυψα Συναγωνιστές μου.Κρυσταλ μακράν το καλύτερο ίδρυμα της πόλης και το πιο καθαρό. Μάλιστα η Βανέσα μου είπε πρόσφατα ότι γίνεται απολύμανση και στα ντουζ και στα δωμάτια κάθε που αλλάζει ο πελάτης. Δίνουν τεράστια σημασία στην καθαριότητα κ αυτό φαίνεται. Βανέσα Νεφέλη οι πιο όμορφες, παραθέτω και φωτογραφία καλεσματος θα το πω, Βανεσακι αν τα βλέπεις είσαι μια καυλα..
Ίριδα πολύ καλή και σχεδόν σε gfe φάση. Αξίζει η επίσκεψη. Επίσης Βανέσα λίγο κρύο μασάζ και δεύτερο μέρος (πήγα πριν μήνα οπότε τώρα μπορεί να βρήκε ρυθμό) Κάποιος που να πήγε πρόσφατα με Κριστυ; Την είδα σαλόνι και μου άρεσε!Καλημέρα . έχει κανείς εμπειρία με την Ίριδα από κρύσταλ;
Αφου ρε φιλε το ριχνεις το μπαλαμουτι και χωρις να τριψεις.Μόνο έχει τη χάρη του; Πόσα δεν θα έδινες π.χ. εκεί στην παραλία να παλαμουτιάσεις ένα βυζάκι ή ένα κωλαράκι; Εξάλλου σκέψου ότι εάν ακουμπήσεις (μόνο) το μπούτι μιας κοπέλας π.χ. στο αστικό και σε καταγγείλει παίζει να φας 2 χρόνια φυλακή για σεξουαλική παρενόχληση.
Συνάδελφε για να εκφέρεις αυτή την άποψη σημαίνει ότι έχεις περάσει από όλα τα μασατζιδικα της πόλης (πριβέ και μη). Μήπως ξέρεις πόσα είναι? Τα έχεις μετρήσει τουλάχιστον?Κρυσταλ μακράν το καλύτερο ίδρυμα της πόλης και το πιο καθαρό. Μάλιστα η Βανέσα μου είπε πρόσφατα ότι γίνεται απολύμανση και στα ντουζ και στα δωμάτια κάθε που αλλάζει ο πελάτης. Δίνουν τεράστια σημασία στην καθαριότητα κ αυτό φαίνεται. Βανέσα Νεφέλη οι πιο όμορφες, παραθέτω και φωτογραφία καλεσματος θα το πω, Βανεσακι αν τα βλέπεις είσαι μια καυλα..
Αμφιβάλω αν έχεις πάει αλλού από την μέρα πού μπήκες δεν έχεις μιλήσει για άλλο μαγαζί οπότε άκυρη η σύγκρισή πάμε παρακάτωΚρυσταλ μακράν το καλύτερο ίδρυμα της πόλης και το πιο καθαρό. Μάλιστα η Βανέσα μου είπε πρόσφατα ότι γίνεται απολύμανση και στα ντουζ και στα δωμάτια κάθε που αλλάζει ο πελάτης. Δίνουν τεράστια σημασία στην καθαριότητα κ αυτό φαίνεται. Βανέσα Νεφέλη οι πιο όμορφες, παραθέτω και φωτογραφία καλεσματος θα το πω, Βανεσακι αν τα βλέπεις είσαι μια καυλα..
Δεν ξέρω φιλαρακο.. Ισως και να ειχε αναφερθει.. Αχουρι δεν το λες οχι.. Απλα θα μπορούσε να ήταν λιγο πιο οργανωμενη εφοσον το κανει κατ οικον..Η φίλη (νομίζω) είναι μια Rena που είχε αναφερθεί αρκετά παλιότερα, που ισχυριζόταν (μάλλον από τους πολλούς μπάφους) ότι ήταν φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού και είχε ένα αχούρι υγειονομική βόμβα για χώρο.
Οχι θα την βρεις εκεί στο σπιτι της νικολετας..αγγελια για την ραστα εχουμε?
Δε θα πέσω στο επίπεδο σου φίλε μου. Στο σαιτ αυτό ο κάθε ένας από εμάς τους φίλους του μασάζ εκφέρει την άποψη του και παραθέτει εμπειρίες. Όσο για το ότι δεν έχω επισκεφτεί άλλο μαγαζί η ψυχούλα μου το ξέρει πόσα λεφτά έχω πετάξει στις λαδοκορες των περισσότερων μασατζιδικων. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου λίγο. Και πολύ ασχολήθηκα. Καλή βραδιά στους υπόλοιπους συναγωνιστές.Αμφιβάλω αν έχεις πάει αλλού από την μέρα πού μπήκες δεν έχεις μιλήσει για άλλο μαγαζί οπότε άκυρη η σύγκρισή πάμε παρακάτω
Μήπως τελικά είσαι όντως ύποπτος
Φίλτατε αν και θεωρούμαι ύποπτος από μερικούς εδώ πέρα θα σου παραθεσω τα ιδρύματα που γνωρίζω. Για μένα μακράν το καλύτερο κρύσταλ μασάζ στην μοναστηριου, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπεδακι. Ύστερα το βενους και το ελίτ σπα στην Καραμανλή, το λουξουρι σπα στον εύοσμο αλλά δε θα το πρότεινα εκτός κ αν περάσεις με Λούνα ή στεφάνια το massagio στην Τούμπα, το ελίτ σπα και body free και dames που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Η επιλογή δική σου. Τους χαιρετισμούς μου.Για πείτε βρε παιδιά γενικά πια είναι τα μαγαζιά..;;; Είναι νέος στην πόλη και θέλω να τα μάθω...μόνο το vana spa είδα ως τώρα!!!
Πού να πέσεις στο επίπεδο μου μόλις στην είπα άρχισες να αναφέρεις κ αλλάΔε θα πέσω στο επίπεδο σου φίλε μου. Στο σαιτ αυτό ο κάθε ένας από εμάς τους φίλους του μασάζ εκφέρει την άποψη του και παραθέτει εμπειρίες. Όσο για το ότι δεν έχω επισκεφτεί άλλο μαγαζί η ψυχούλα μου το ξέρει πόσα λεφτά έχω πετάξει στις λαδοκορες των περισσότερων μασατζιδικων. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου λίγο. Και πολύ ασχολήθηκα. Καλή βραδιά στους υπόλοιπους συναγωνιστές.
Άρα δεν είμαι ύποπτος! Τέλος πάντων σου ζητώ συγνώμη για τον τρόπο μου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε και οι δύο λάτρεις του μασάζ οποτε έχουμε περισσότερα κοινά δε χρειάζεται να διαφωνούμε..Πού να πέσεις στο επίπεδο μου μόλις στην είπα άρχισες να αναφέρεις κ αλλά
Μέχρι τώρα μονό για κρύσταλ μιλούσες
Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες....ήσουν κατατοπιστικότατος....θα τα επισκεφτώ και θα κρίνω....Φίλτατε αν και θεωρούμαι ύποπτος από μερικούς εδώ πέρα θα σου παραθεσω τα ιδρύματα που γνωρίζω. Για μένα μακράν το καλύτερο κρύσταλ μασάζ στην μοναστηριου, που προσφέρει μόνο μασάζ και φραπεδακι. Ύστερα το βενους και το ελίτ σπα στην Καραμανλή, το λουξουρι σπα στον εύοσμο αλλά δε θα το πρότεινα εκτός κ αν περάσεις με Λούνα ή στεφάνια το massagio στην Τούμπα, το ελίτ σπα και body free και dames που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Η επιλογή δική σου. Τους χαιρετισμούς μου.
Σε αυτά που σε ρώτησα όμως και επί της ουσίας δεν απάντησες ΤΊΠΟΤΑ!!!Άρα δεν είμαι ύποπτος! Τέλος πάντων σου ζητώ συγνώμη για τον τρόπο μου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε και οι δύο λάτρεις του μασάζ οποτε έχουμε περισσότερα κοινά δε χρειάζεται να διαφωνούμε..