Ακου τώρα σειρά. Φρύνη Φοβερή : Εγκρίνω και επαυξάνω. Σοφία κυκλοθυμική : Κυκλοθυμική; Για μπάτσες , πολλές μπάτσες. Την είχε δει κάπως το πουτανάκι. Η Φοίβη δεν ήταν στο Βασίλη smile ?
Kαι το φοβερό. Τύχη βουνό. Η Μαριάννα μου είπε δεν σ΄αφήνω να διαλέξεις, αυτήν θα πάρεις. Ο.Κ. λέω. Και μούρχεται ένα κακόμοιρο που έτρεμε. Δεύτερη μέρα δούλευε. Την προηγούμενη ήταν μόνο με μασάζ μου είπαν αλλά σήμερα πήρε απόφαση να πάει παρακάτω. Έτρεμε στην κυριολεξία. Όντας κι εγώ δασκαλεμένος από την "μεγάλη" , την παίρνω με το καλό, με το μαλακό. Την αγκαλιάζω τρυφερά και άρχισα να της φέρομαι σαν το γκομενάκι μου. Την χάϊδευα, τη φιλούσα και ω !!! του θαύματος άρχισε να ανταποκρίνεται στα φιλιά . Και τί φιλιά. Ρουφηχτά, βαθιά , γλωσσόφιλα ..........ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.
Τα ξέρετε όλοι μάγκες, για καιρό ήταν έτσι το κορίτσι. Ειχε εξελιχθεί στο Νο 1 του μαγαζιού.... μέχρι που χάλασε κι αυτή. Βαρέθηκε. Έφυγε πού πήγε; δεν ξέρω. Κάποιοι εδώ μέσα σίγουρα ξέρετε. Σίγουρα κάποιος θα είχε αναπτύξει ανώτερες σχέσεις, Ε ; ΦΑΚΙΡΗ; Πείτε και σε μένα να μάθω. Πού βρίσκεται τώρα; μήπως νοικοκυρεύτηκε;
Αλλά τα θυμήθηκα και τα έγραψα όλα γιατί μου κακοφάνηκε που ο Humax δεν έγραψε:
"....και ΣΤΕΛΛΑ φοβερή". Αχάριστε.....