Καλή μέρα , ραντεβού με την Ξένια πολύ εύκολη συνεννόηση , ευγενέστατη και απο το τηλεφωνο αλλα και απο κοντα . O χώρος καλός και καθαρός διαμέρισμα airbnb από το οποίο θα φύγει απ όσο μου είπε . Η κοπέλα μελαχρινή κανονικό ανάστημα και σώμα με καμπύλες , ωραίες καμπύλες...στα σωστά σημεία . Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι πραγματικές και έτσι είναι και από κοντά .
Προγράμματα 2 ένα στα 40 λεπτά με μια φορά και μασάζ στα 80€ και 2ο πρόγραμμα μια ώρα με 2 εκτονώσεις και μασάζ στα 100€. Επέλεξα το 2ο πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα σε ότι στάση θέλεις . Μπανακι ξανά και μετά μασάζ....καλό μασάζ , πραγματικά πολύ καλύτερο από τα ψευτο-χαιδέματα που προσφέρουν τα υπόλοιπα ιδρύματα . Καυλωτικός πολύ και ο τρόπος που τρίβετε πάνω σου και ο τρόπος που χαϊδεύει , κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να με ξανακάνει μάχιμο , πολύ καλύτερη εμπειρία από το δήθεν "νούρου" στην αγ. Δημητρίου .
Συμπέρασμα άκρως θετικό για μένα , συμμετοχή άψογη δίχως βιασύνη χρόνου έμεινα και πάνω από ώρα μαζί της . Μασάζ πολύ καλό άλλωστε είναι παλιά λαδοκόρη με προϋπηρεσία σε πολλά πριβέ και μη μαγαζιά της πόλης , ξέρει πως να σε ανεβάζει , ψάχνει να καταλάβει τι σε ανεβάζει και να σου το προσφέρει. . Θα ξαναπάω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο το γεγονός που με "ανέβασε " γρήγορα για 2ο γύρο , είμαι και στα 56 πλέον ε! , δείχνει πόσο καύλα σου προσφέρει σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν μοντέλα ή νεώτερες κοπέλες , είναι 36 και στο λέει εξ αρχής , αν πάλι πας και απο κοντά και δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις...ξεκάθαρα πράγματα σου το λέει και η ίδια πριν προχωρήσεις . ΝΑΙ από εμένα είναι απ τις λίγες φορές που δεν έκλαψα το 100ρικο