You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εχει την Αθηνα Χαρα Ζωη Γιαννα Ελη Μαρια Σου ειπαν οτι δεν βραζουν μπλουζα;Πέρασμα πριν μερικές ημέρες..... τίποτα το ιδιαίτερο.....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Μπα λίγο το Βύζακι πιάνεις από πάνω όμωςΕχει την Αθηνα Χαρα Ζωη Γιαννα Ελη Μαρια Σου ειπαν οτι δεν βραζουν μπλουζα;
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Nα είσαι καλά σειρά. Με έκανες και γέλασα πρωί, πρωί. Πες την αλήθεια στον άνθρωπο.Μπα λίγο το Βύζακι πιάνεις από πάνω όμως
Στον παράδεισο λεβέντη μου το δύσκολο είναι να μπεις. Αν ανοίξει η πόρτα και περάσεις μέσα
απολαμβάνεις τα πάντα.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
καλησπερα την βικy δεν ειχα την ευκαιρια να την γνωρισω την θεωνη ομωs ναι νομιζω η καλυτερη απο τα κoριτσια τηs βαναsστο βανα σπα ποια ειναι καλυτερη θεωνη η βικυ αν εχει παει καποιος ευχαριστω
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα καμία γνώμη για την Ζωή στη Μαριάννα υπάρχει? Αξίζει δοκιμής?
Άμα η Θεώνη είναι το καλύτερο που έχει η Βάνα ας το κλείσει καλύτερακαλησπερα την βικy δεν ειχα την ευκαιρια να την γνωρισω την θεωνη ομωs ναι νομιζω η καλυτερη απο τα κoριτσια τηs βαναs
Καλησπέρα παλικάρια
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισα να ξαναμπώ στο παιχνίδι και επειδή η μόνη πρόσβαση που έχω σε full είναι η Εβίτα θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας για το πια κοπέλα να προτιμήσω και για τον υπάρχον τιμοκατάλογο
Σας ευχαριστώ.
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισα να ξαναμπώ στο παιχνίδι και επειδή η μόνη πρόσβαση που έχω σε full είναι η Εβίτα θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας για το πια κοπέλα να προτιμήσω και για τον υπάρχον τιμοκατάλογο
Σας ευχαριστώ.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 736
Πέρασε κανείς απο Αντιστρες καραμανλή τελευταία;
Υπάρχει τπτ ενδιαφέρον;
Για να μην χάνουμε τον χρόνο μας, αν ξέρει κάποιος ας στείλει ενα πμ η εδω!
Υπάρχει τπτ ενδιαφέρον;
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
υπάρχει σπα υψηλής ποιότητας, όπως το στυλ olgas. που σερβίρεται καλό μασάζ, αλλά και μπριζόλα και όχι μόνο φραπέ;
Είμαι στη Θεσσαλονίκη μόνο μια μέρα, οπότε δεν έχω χρόνο να αγοράσω πρώτα την εμπιστοσύνη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ
Είμαι στη Θεσσαλονίκη μόνο μια μέρα, οπότε δεν έχω χρόνο να αγοράσω πρώτα την εμπιστοσύνη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
πριν καμια εβδομαδα που πηγα ειχε κωνσταντινα ναταλι και δαναη.και δεν περασα με καμια.γιατι δεν ειναι του γουστουμου.Πέρασε κανείς απο Αντιστρες καραμανλή τελευταία;
Υπάρχει τπτ ενδιαφέρον;
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Για μεγάλο στήθος πάνε στη Νατάσσα στο Venus spaΚαλημέρα λεω να πάω γ πρώτη φορα στο κρυσταλ που λέτε οι περισσότεροι..ήθελα να ρωτήσω αν εχει κοπέλες με μεγάλο στηθος; μιας κ είμαστε λάτρεις...ποια να ζητησω;
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Αξίζει και στην τιμή περιλαμβάνεται το κουλούριΚαλησπέρα καμία γνώμη για την Ζωή στη Μαριάννα υπάρχει? Αξίζει δοκιμής?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ποιος θα με κάνει κονέ να πάω Μαριάννα ρε μάγκες....Αξίζει και στην τιμή περιλαμβάνεται το κουλούρι
Βλέπω έχει καλά κορίτσια....υπάκουα :-)!!
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Για μένα είναι η Δόμνα. Πήγα 2 φορές και τις 2 ήταν τέλεια.στο βανα σπα ποια ειναι καλυτερη θεωνη η βικυ αν εχει παει καποιος ευχαριστω
Άκουσα ότι ετοιμάζεται να σταματήσει... ξέρεις αν ισχύει; σου είπε κάτι σχετικό;Για μένα είναι η Δόμνα. Πήγα 2 φορές και τις 2 ήταν τέλεια.
αδερφέ καλησπέρα.....από ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον η Νεφέλη μας...αλλά πρόφανως δεν είναι μόνη της!! Δυο είναι , η δεύτερη είναι το ερώτημα!Καλησπέρα αν και δεν έχω πάει σε τέτοια ιδρύματα ξέρουμε ποιο πιστόλι είναι αυτό;
Μακεδνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Έχεις δίκιο δεν διευκρίνισα την ξανθιά εννοούσααδερφέ καλησπέρα.....από ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον η Νεφέλη μας...αλλά πρόφανως δεν είναι μόνη της!! Δυο είναι , η δεύτερη είναι το ερώτημα!