Καλησπέρα παιδιά.
Βρήκα το forum με αναζήτηση στην google και διάβασα για τους χώρους που γράφετε οπότε είπα να επισκεφτώ κάποια μασάζ.
Βλέποντας τα site τους, μόνο το studio body free είχε φώτο με τις κοπέλες, οπότε λέω πάω εκεί. Βέβαια δεν ήταν όλες οι κοπέλες παρούσες.
Γνωρίστε μας καλύτερα! Μέσα από τις Φωτογραφίες του Studio Body Free. Οι όμορφες κοπέλες μας σας περιμένουν για ολοκληρωμένα προγράμματα μασάζ.
studiobodyfree.com
Πήγα με σκοπό για αυτή:
αλλά δεν ήταν εκεί. Δεν ξέρω αν έλειπε ή αν έχει φύγει οριστικά.
Τελικά από τα 4 κορίτσια που ήταν στον χώρο, επέλεξα αυτήν στα αριστερά (Sorry μάγκες αλλά δεν συγκράτησα ονόματα):
Μου δείχνει το δωμάτιο και μπαίνω να κάνω ένα μπανάκι για να είμαι φρέσκος. Ενημερώνω πως είμαι έτοιμος και έρχεται μέσα.
Να τονίσω πως έδωσα 80άρι.
Η κοπέλα ήρθε με εσώρουχα και ξεκίνησε κανονικά να μου κάνει μασάζ.
Γενικά έβαζα χέρι άνετα χωρίς πολλά "μη" και "δεν θέλω".
Πάνω στο 10λεπτό αρχίζει το Φραπέ. (Αν δεν κάνω λάθος έτσι το διάβασα και από κάποιον άλλον).
Μαζί με το φραπέ και ρούφηγμα για κανα 5λεπτο.
Τα πετάει όλα έξω (Ωραίο στήθος, χωρίς να κρέμεται) και ανεβαίνει πάνω μου.
Στο τέλος συνέχισε το μασάζ χαμηλά για κανα 2λεπτό.
Γενικά πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι. Το πρόβλημα όπως και σε κάθε χώρο είναι ότι τηλεφωνικά κανένας δεν δίνει πληροφορίες. Πράγμα που σε κάνει να φοβάσαι να πας για να μην σου συμβεί σαν του φίλου παραπάνω που τον είπε πως στα 50 κάνει απλό μασάζ.
Τεσπα, αν ξέρετε τα ονόματα από τα κορίτσια που δουλεύουν στο studio body free ας τα γράψει κάποιος.
Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα ξαναγράψω.