Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

fotis129

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον κάποιος που πήγε το είπε σε έναν κοινό φίλο χωρίς όμως να πει ονόματα
Χαλαρωτικό αισθησιακό μασάζ γράφει το site με 30 ευρώ την ώρα.. Εγώ ρώτησα αν πεζει και σεξ στη τιμή αυτή γιατι δεν γνωρίζω γιαυτό ρωταω..Το μόνο που μου είπαν είναι ότι πεζει και μια εκτόνωση τώρα μλκια ,πιπα ,σεξ δεν υπήρχε διευκρίνηση..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Χαλαρωτικό αισθησιακό μασάζ γράφει το site με 30 ευρώ την ώρα.. Εγώ ρώτησα αν πεζει και σεξ στη τιμή αυτή γιατι δεν γνωρίζω γιαυτό ρωταω..Το μόνο που μου είπαν είναι ότι πεζει και μια εκτόνωση τώρα μλκια ,πιπα ,σεξ δεν υπήρχε διευκρίνηση..
Αφού δε ξέρεις να σου πω ότι παίζει φραπές με +20

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Καλησπέρα . Η Μια από masaggio αξίζει , βγάζει ρούχα ; ευχαριστώ

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Αυτοί που βγάζουν προς τα έξω για δήθεν σεξ στης Βάνας, είτε είναι από την ίδια για να μπει και πάλι σε συζήτηση το μαγαζί ή κάποιοι ανταγωνιστές που θέλουν απλά να κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί. Πάντως οι υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει, μιας και παίζει απλός φραπές με 30+20 ευρώ. Σχεδόν όλες βγάζουν ρούχα και αφήνουν το μπαλαμούτι.

Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...
Αυτό αγγίζει τα όρια της κτηνοβασίας !!!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Αυτοί που βγάζουν προς τα έξω για δήθεν σεξ στης Βάνας, είτε είναι από την ίδια για να μπει και πάλι σε συζήτηση το μαγαζί ή κάποιοι ανταγωνιστές που θέλουν απλά να κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί. Πάντως οι υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει, μιας και παίζει απλός φραπές με 30+20 ευρώ. Σχεδόν όλες βγάζουν ρούχα και αφήνουν το μπαλαμούτι.

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη...
φιλαρακι εχει σισυ νινα κ φωτεινη,η πρωτη μιλφαρα κοντα 45φευγα.η 2 κοντα στα 35.με καλο προγγραματακι.κ 3 ελεφαντας τζαμπο.αυτα για χοντρη που στο τηλ.εχω μικρουλες.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.183
Πόντοι
736

Στον Στελιο ειπε καποιος πριν λιγες μερες, οτι ειχε κανα δυο αξιοπροσεχτα εξ Αθηνων.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
κάποιος είχε αναφέρει ότι είναι και η Σάσα εκεί....ισχύει?

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Βρήκα το forum με αναζήτηση στην google και διάβασα για τους χώρους που γράφετε οπότε είπα να επισκεφτώ κάποια μασάζ.

Βλέποντας τα site τους, μόνο το studio body free είχε φώτο με τις κοπέλες, οπότε λέω πάω εκεί. Βέβαια δεν ήταν όλες οι κοπέλες παρούσες.

Πήγα με σκοπό για αυτή:
20180728_150351-768x1024.jpg

αλλά δεν ήταν εκεί. Δεν ξέρω αν έλειπε ή αν έχει φύγει οριστικά.

Τελικά από τα 4 κορίτσια που ήταν στον χώρο, επέλεξα αυτήν στα αριστερά (Sorry μάγκες αλλά δεν συγκράτησα ονόματα):

μασαζ-θεσσαλονικη.jpg

Μου δείχνει το δωμάτιο και μπαίνω να κάνω ένα μπανάκι για να είμαι φρέσκος. Ενημερώνω πως είμαι έτοιμος και έρχεται μέσα.
Να τονίσω πως έδωσα 80άρι.
Η κοπέλα ήρθε με εσώρουχα και ξεκίνησε κανονικά να μου κάνει μασάζ.
Γενικά έβαζα χέρι άνετα χωρίς πολλά "μη" και "δεν θέλω".
Πάνω στο 10λεπτό αρχίζει το Φραπέ. (Αν δεν κάνω λάθος έτσι το διάβασα και από κάποιον άλλον).
Μαζί με το φραπέ και ρούφηγμα για κανα 5λεπτο.
Τα πετάει όλα έξω (Ωραίο στήθος, χωρίς να κρέμεται) και ανεβαίνει πάνω μου.
Στο τέλος συνέχισε το μασάζ χαμηλά για κανα 2λεπτό.

Γενικά πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι. Το πρόβλημα όπως και σε κάθε χώρο είναι ότι τηλεφωνικά κανένας δεν δίνει πληροφορίες. Πράγμα που σε κάνει να φοβάσαι να πας για να μην σου συμβεί σαν του φίλου παραπάνω που τον είπε πως στα 50 κάνει απλό μασάζ.

Τεσπα, αν ξέρετε τα ονόματα από τα κορίτσια που δουλεύουν στο studio body free ας τα γράψει κάποιος.
Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα ξαναγράψω.
Έτσι πρέπει να είναι οι περιγραφές ! μπράβο φιλε ... περιέγραψες αντικειμενικά την εμπειρία σου !

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
162
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρο στο ελίτ.
Παρούσες τρεις κοπέλες.οι δυο αδιάφορες!
Περασα με Μαρία.
Κοντουλα,μικρό βυζακι,ωραίο σώμα κ ωραία μουτρακια.
Μασαζ χαλαρό.όχι κάτι ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατή!
Εμεινε με στρινγκ,χωρίς σουτιέν.
Ωραίο τελείωμα κ έδειχνε ότι το γουστάρει!
Αυτά!

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Κανένα νέο από Ροζίτα έχουμε η τα έχει παρατήσει

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επίσκεψη μετά από καιρο στο ελίτ.
Παρούσες τρεις κοπέλες.οι δυο αδιάφορες!
Περασα με Μαρία.
Κοντουλα,μικρό βυζακι,ωραίο σώμα κ ωραία μουτρακια.
Μασαζ χαλαρό.όχι κάτι ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατή!
Εμεινε με στρινγκ,χωρίς σουτιέν.
Ωραίο τελείωμα κ έδειχνε ότι το γουστάρει!
Αυτά!
Με μεγάλο τατού μπροστά στο μπούτι; Αν είναι αυτή, όμορφη, ναι. Και με υπομονή. Άφησε τίποτε παραπάνω;

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
162
Πόντοι
0
Με μεγάλο τατού μπροστά στο μπούτι; Αν είναι αυτή, όμορφη, ναι. Και με υπομονή. Άφησε τίποτε παραπάνω;
Ναι αυτή είναι!
Να σου πω την αλήθεια δεν προσπαθησα για κάτι παραπάνω.
Ξερεις αν παίζει τίποτα;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
162
Πόντοι
0
Ούτε εγώ είχα δοκιμάσει κάτι. 30+20 πλήρωσες; Είχε άλλες κοπέλες ;
Ναι αυτα πλήρωσα.
Είχε άλλες δυο αλλά ψιλοαδιαφορες για τα γούστα μου.
Σήμερα που πηρα να ξαναπάω η Μαρία έχει ρεπό.αυριο δουλευει πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom