Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
την καλησπέρα μου

ενημέρωση και από μένα για την Αλίκη νέα άφιξη στο resort. Ψηλή μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, σώμα προς το αδύνατο, μασάζ υποτυπώδες (κυρίως γιατί δεν πρέπει να έχει εμπειρία στο χώρο η κοπέλλα) και ικανοποιητική προσπάθεια έως και το τρίτο πρόγραμμα. Συμπαθητική γενικά παρουσία αλλά θέλει αρκετή δουλειά ειδικά στο μασάζ, δεδομένου ότι και η τιμή ειδικά στο φούλ είναι ψηλή.

Μπράβο πάντως σε όποια μαγαζιά ρίξαν ήδη τις τιμές τους. Για μένα πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο.

Να πω και κάτι off-topic. Εδώ γνωστή παραλιακή καφετερία στην περιοχή Ποσειδωνίου έριξε τους καφέδες στα € 2,50, δεν ξέρω αν κάναν το ίδιο και τα γύρω καφέ και μακάρι. Για να δείξουμε και το μέγεθος της κατάστασης ακόμα και μέσω του φραπέ.

να'μαστε όλοι καλά
Tην καλησπέρα μου σ ένα από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ  :)
Περιμένω τηλέφωνο φίλε να πιούμε κανά καφέ ή ποτό.
(Χτες στη γειτονιά σου πλήρωσα έναν καφέ 5 ευρώ!!!)
Νάσαι πάντα καλά και να σε "βλέπουμε" πιο συχνά παίχτη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Επίσκεψη στο Άνθος.Μόνικα με πιο κοντό μαλλί αλλά πάντα γλυκιά και καύλα.Βίκυ έλειπε.Νοελ Ολλανδέζα.2 γεμάτες.Mια κοντούλα Αλβανίδα ζουμπουρλού με πολύ καλό extra service.Μια 30άρα Ελληνίδα νέο τεμάχιο.Μια Τσέχα αλόγα με τιγρέ φόρεμα μελάχρινή(πρώην στρίπερ κατά την Εύα)και το κοντοπούτανο Αλεξάνδρα νεαρή Ρουμάνα.
Πολύ ωραίο σώμα για petite,άψογο βυζί και κώλος αλλά στο σέρβις τυπική Ρουμάνα.Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες  :)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Επίσκεψη στο Άνθος.Μόνικα με πιο κοντό μαλλί αλλά πάντα γλυκιά και καύλα.Βίκυ έλειπε.Νοελ Ολλανδέζα.2 γεμάτες.Mια κοντούλα Αλβανίδα ζουμπουρλού με πολύ καλό extra service.Μια 30άρα Ελληνίδα νέο τεμάχιο.Μια Τσέχα αλόγα με τιγρέ φόρεμα μελάχρινή(πρώην στρίπερ κατά την Εύα)και το κοντοπούτανο Αλεξάνδρα νεαρή Ρουμάνα.
Πολύ ωραίο σώμα για petite,άψογο βυζί και κώλος αλλά στο σέρβις τυπική Ρουμάνα.Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες  :)

Για την ρουμανα καπου εχω γραψει πιο πανω βρε house, πως και πιαστικες αδιαβαστος?

Πειτε με all time classic αλλα εγω τον Ανθο τον εχω συνδιασει με Νοελ .....!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλους. Φίλε παράνομε η Ρουμάνα καλή ήταν δεν ήταν ξεπέτα απλά μου γυάλισε σαν κορμί και μπήκα. Για Ρουμάνα ήταν καλή . Τίμησα και Νοέλ χτες να θυμηθούμε λίγο τα παλιά  :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλημέρα σ όλους. Φίλε παράνομε η Ρουμάνα καλή ήταν δεν ήταν ξεπέτα απλά μου γυάλισε σαν κορμί και μπήκα. Για Ρουμάνα ήταν καλή . Τίμησα και Νοέλ χτες να θυμηθούμε λίγο τα παλιά  :tits:
αν ηταν να μπω σε μασατζιδικο μονο για αυτην την νοελ θα πηγαινα..... ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τη θυμάσαι ε; Μου είπε πως όταν ήταν κάτω σε σας πολλοί δικοί μας κατέβαιναν για πάρτη της. Αχ τι κωλάρα είναι αυτή ρε γλ απόλαυση στα 4 φίλε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
30ρησε πια αλλά IMO πιο όμορφη γυναίκα δεν έχει περασει,στα νιάτα της φυσικά , απ τα μέρη μας .

thetop

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λεβεντες ξερουμε που βρησκεται τωρα η Μαρια η ψυλη με τα ταττου;

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες της στο facebook θέλω να την πετύχω να με χαλαρώσει :pipa1:

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Μόλις την εντοπίσεις σε κάποιο μαγαζί περιμένω ενημέρωση!!!! Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom