george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μακρια !!!!
Για πες λεπτομεριες! και ημουν ετοιμος να παω!
Μακρια !!!!
Tην καλησπέρα μου σ ένα από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμτην καλησπέρα μου
ενημέρωση και από μένα για την Αλίκη νέα άφιξη στο resort. Ψηλή μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, σώμα προς το αδύνατο, μασάζ υποτυπώδες (κυρίως γιατί δεν πρέπει να έχει εμπειρία στο χώρο η κοπέλλα) και ικανοποιητική προσπάθεια έως και το τρίτο πρόγραμμα. Συμπαθητική γενικά παρουσία αλλά θέλει αρκετή δουλειά ειδικά στο μασάζ, δεδομένου ότι και η τιμή ειδικά στο φούλ είναι ψηλή.
Μπράβο πάντως σε όποια μαγαζιά ρίξαν ήδη τις τιμές τους. Για μένα πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο.
Να πω και κάτι off-topic. Εδώ γνωστή παραλιακή καφετερία στην περιοχή Ποσειδωνίου έριξε τους καφέδες στα € 2,50, δεν ξέρω αν κάναν το ίδιο και τα γύρω καφέ και μακάρι. Για να δείξουμε και το μέγεθος της κατάστασης ακόμα και μέσω του φραπέ.
να'μαστε όλοι καλά
Για πες λεπτομεριες! και ημουν ετοιμος να παω!
Επίσκεψη στο Άνθος.Μόνικα με πιο κοντό μαλλί αλλά πάντα γλυκιά και καύλα.Βίκυ έλειπε.Νοελ Ολλανδέζα.2 γεμάτες.Mια κοντούλα Αλβανίδα ζουμπουρλού με πολύ καλό extra service.Μια 30άρα Ελληνίδα νέο τεμάχιο.Μια Τσέχα αλόγα με τιγρέ φόρεμα μελάχρινή(πρώην στρίπερ κατά την Εύα)και το κοντοπούτανο Αλεξάνδρα νεαρή Ρουμάνα.
Πολύ ωραίο σώμα για petite,άψογο βυζί και κώλος αλλά στο σέρβις τυπική Ρουμάνα.Να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες
αν ηταν να μπω σε μασατζιδικο μονο για αυτην την νοελ θα πηγαινα..... ;)Καλημέρα σ όλους. Φίλε παράνομε η Ρουμάνα καλή ήταν δεν ήταν ξεπέτα απλά μου γυάλισε σαν κορμί και μπήκα. Για Ρουμάνα ήταν καλή . Τίμησα και Νοέλ χτες να θυμηθούμε λίγο τα παλιά
λεβεντες ξερουμε που βρησκεται τωρα η Μαρια η ψυλη με τα ταττου;
Θα επανέρθει λογικά κάποια στιγμή.ξεκουράζεται, προς το παρόν!
Την πεθύμησες παίχτη ή απλά γουστάρεις να συζητάτε για τον Πάοκ?
γίνατε φίλοι παίχτη? Επιστήθιοι?Πάντως εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες της στο facebook θέλω να την πετύχω να με χαλαρώσει
Ζεις στιγμές μεγαλείου παίχτη,good for youΑδελφικοί φίλοι. Κολλητοί
μετά τις Γιορτές λογικά παίχτη μουΜόλις την εντοπίσεις σε κάποιο μαγαζί περιμένω ενημέρωση!!!! Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!!