Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

cynorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα κύριοι

Η Εφη που βρίσκεται ρε παιδιά; Όντως έχει 100 το ντουέτο; Περιμένω απάντηση με τηλέφωνο εάν γίνεται σε pm ή εδώ.
Οσον αφορά τη Βίκη από ανθο το επιβεβαιώνω και εγώ πως είναι Ελληνίδα. Ξέρει κανείς την Αννα από ανθο;

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Πλακα πλακα ολα ετοιμα τα θελουμε. Διαβαστε βρε λιγο πιο πανω εχει πολλα και αναλυτικα σχολια.

thetop

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ξερει κανεις κανα μαγαζι στον ευοσμο;και αν ναι κανα ινφο....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επί του πιεστηρίου. Νέες αφίξεις στο Ρεσόρτ . Η Στέλλα που ήταν ξανά το καλοκαίρι ηλικία 25 Ελληνίδα ωραία φατσουλα λεπτή κατσαρομάλλα και η Σόνια λίγο πιο γεμάτη ξανθα κατσαρά μαλλιά ίδιας ηλικίας και πιο καυλέ εμφάνισης . Πρέπει να ήταν πιο παλια στο Άνθος. Αυτά , να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες , την καλημέρα μου.

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς relax Κ Καραμανλή τι παίζει με την κινέζα και αν αξίζει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίζουν σχεδόν όλα,εμφάνιση μέτρια κατά τη γνώμη μου,υπηρησίες είναι με τις ώρες της απ ότι λένε φίλοι.
vfm είναι πάντως.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Μπράβο στην Έφη πάντως που ανανέωσε το ρόστερ και έριξε τις τιμές
Ως νέος παρακαλώ για info, αν υπάρχει χρόνος!   :helpplea:

Η Νίνα από Βασίλη ταλεντάκι!
Μια ρουμάνα για ιδιαίτερα στο τρομπόνι χρειάζεται... Το κορμάκι της γράφει πάντως!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τους καλούς παίχτες πρέπει να τους κλεινεις νωρίς φιλε. Σήμερα θα κάνουμε καταδρομική θα ακολουθήσει ενημέρωση φυσικά .

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
μετα απο ενα διαστημα απουσιας επιστρεφω θεσσαλονικη την παρασκευη και λεω να κανω 2 δοκιμαστικα.. απο οσα διαβασα το 1 θα ειναι στου βασιλη μοναστηριου , το αλλο ομως δεν εχω ακταληξει ακομη. εχουμε τιποτε να δοκιμασουμε η που να χρειζει δοκιμης? εχω μια περιπαιχτικη διαθεση και λεω να κανω δοκιμες :)
φιλικους χαιρετισμος σε ολους παιδια..AB66 Θα σε ενημερωσω σχετικα μεθαυριο

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Επειδη εχω μπερδευτει λιγο αυτη η Εφη που αναφερετε ειναι η υπευθυνη στο Angel Spα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλους. Η Έφη είναι το Αμαρυλίς στην Καλαμαριά , αυτή που λες είναι η Εύα στο Angels κι υπάρχει και Εύα υπεύθυνη στο Εντελβαις στην Όλγας και δίπλα στο Ρεσόρτ Εύα Ρωσίδα μασατζού. Εύα επίσης είναι η πορτιερισα στον Βασίλη Μοναστηρίου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάποια νεα τεμάχια εθεάθησαν στο Άνθος , κάποια απ αυτά καλά και κάποια πιο μέτρια. Θα ακολουθήσει review όπως πάντα. Την καλημέρα μου σ όλους .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επίσης νεα τεμάχια στην Εβίτα. Μελαχρινη μιλφ Σοφία πριν στο Ρεσόρτ και ξανθιά Σίσυ νομίζω τελευταία ήταν στη Βούλγαρη και πιο πριν στο Κέντρο .

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια αγγελια "θυληκο χυμωδης με πλουσιες καμπυλεσ μασαζ με κιν ...5132 ξερουμε τπτ?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
την καλησπέρα μου

ενημέρωση και από μένα για την Αλίκη νέα άφιξη στο resort. Ψηλή μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, σώμα προς το αδύνατο, μασάζ υποτυπώδες (κυρίως γιατί δεν πρέπει να έχει εμπειρία στο χώρο η κοπέλλα) και ικανοποιητική προσπάθεια έως και το τρίτο πρόγραμμα. Συμπαθητική γενικά παρουσία αλλά θέλει αρκετή δουλειά ειδικά στο μασάζ, δεδομένου ότι και η τιμή ειδικά στο φούλ είναι ψηλή.

Μπράβο πάντως σε όποια μαγαζιά ρίξαν ήδη τις τιμές τους. Για μένα πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο.

Να πω και κάτι off-topic. Εδώ γνωστή παραλιακή καφετερία στην περιοχή Ποσειδωνίου έριξε τους καφέδες στα € 2,50, δεν ξέρω αν κάναν το ίδιο και τα γύρω καφέ και μακάρι. Για να δείξουμε και το μέγεθος της κατάστασης ακόμα και μέσω του φραπέ.

να'μαστε όλοι καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom