Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

diaolakiss

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΤΗΝ ΛΟΥΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΤΙΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΤΡΕΛΟ ΜΩΡΟ ΦΙΛΕ Τ΄ΑΞΙΖΕΙ

thetop

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι ξερω λεβεντια παπαδες.Καλαμαρια που;

diaolakiss

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ε.ΑΝΤΙΣΤΕΣΗΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.ΛΑΤΙΝ ΦΑΣΗ Η ΛΟΥΝΑ ΦΙΛΕ.ΜΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΕΝΑ ΤΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ,γεια σας . Ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι ,μια και εχω κατι να ενημερωσω . Καποτε ημουν φαν αυτων των μαγαζιων , αλλα τοτε δεν ηξερα για το φορουμ αυτο . Σε καποια ειχα περασει  καλα αλλα σε καποια  την  ειχα  πατησει  ασχημα . Υστερα απο  αποχη πολλων  μηνων αποφασισα να  επανελθω . Επισκεψη πριν  απο  λίγες μερες στο AVIS , Βασ. Ολγας . Καποτε , ημουν τακτικοτατος πελατης λογω  Χρυσας . Η σημερινη κατασταση απαραδεκτη . Ολο και ολο μια κοπελλα , Εφη , ενα χοντρομπαζο με  τα  κρεατα  να  ξεχυλιζουν που ζητουσε , ακουσον ακουσον , 60 για φραπε ,80 για στοματικο με προφυλακτικο ,100 για  στοματικο χωρις προφυλακτικο και 120 για φουλ . Ενταξει να ηταν και καμια γκομενα θα το σκευτομουν αλλα με τετοιο μπαζο , το  εβαλα  στα  ποδια . Μακρια . Δεν ξαναπαω με τιποτα . Σκεφτομαι για Βασιλη , Μοναστηριου που παντοτε περνουσα καλα ,αλλα θα  ψαξω  και  για  τη  Χρυσα που ο,τι εκαμε το  εκαμε  με  μερακι.Να περναται καλα .

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Μ.Ο. ποστ τελευταίας σελίδας: 7

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συνάντηση με τη Σόνια στο Ρεσόρτ.Η κυρία είναι κάπου στα 26-27 ,60 και κάτι κιλά με ξανθά κατσαρά μαλλιά και καυλέ εμφάνιση.Όμορφα μάτια και γλυκό,κατά τη γνώμη μου πρόσωπο.Το σωματάκι λίγο χαλαρό στην κοιλιά και μόνο,κατά τ άλλα μια χαρά,σημάδι forced αδυνατίσματος.Βυζί 3άκι καλούτσικο.Πεντακάθαρη.Πολύ φιλότιμη στις υπηρησίες της θα ελεγα,τόχει και προσπαθεί να περάσεις καλά.Από τα καλά παιδιά του χώρου,όσο μπόρεσα να καταλάβω σε 1 ώρα.Περιποιηθείτε τη και φερθείτε της όμορφα και θα ανταμειφθείτε.
Οι τιμές,δυστυχώς,ακατέβατες.Αυτά,να περνάτε καλά όλοι οι παίχτες.

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Χρύσα?
Μπάζο για μένα,περίμενα κάτι καλύτερο με βάση αυτά που είχα ακούσει.
Δουλεύει με Δήμητρα πριβέ.
Παρεπιμπτόντως,όποιος δεν ξέρει τη Δήμητρα είναι κάπως έτσι(η πρώτη Αμυ) Μεγάλη ομοιότητα!

Κάνει τα πάντα!Μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών γλύφει,φοβερή!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε Zegna κανένας δεν ξεκίνησε με κανένα αβάντζο.Προσφέρουμε,όσο ξέρουμε και μπορούμε,κάποια ενημέρωση.
Μη μου "στεναχωρείς" τον dokimazo,είναι φίλος και ξηγημένος παίχτης και πάντα καλοπροαίρετος.
Μεταξύ μας κι εσύ οκ μου φαίνεσαι  :)

dali78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
πάει η νίνα από βασίλη μοναστηρίου. κριμα, πολύ κρίμα. αν ξερει κανεις μηπως πάει κάπου αλλού ας ενημερώσει

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πάει η νίνα από βασίλη μοναστηρίου. κριμα, πολύ κρίμα. αν ξερει κανεις μηπως πάει κάπου αλλού ας ενημερώσει

Δηλαδη , ποιες υπαρχουν τωρα στον Βασίλη? House δωσε τα φωτα σου!!!!!! :rockon: :rockon: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Βασίλης Μοναστηρίου, Αγγέλα, Μαριάνα, Μένια...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Νίνα .. έέέ΄?
παρτα με την σειρα και θα την βρεις...
Αντε για να μην κρυωνεις τραβα Εβιτα μεριά

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Η Χρύσα?
Μπάζο για μένα,περίμενα κάτι καλύτερο με βάση αυτά που είχα ακούσει.
Δουλεύει με Δήμητρα πριβέ.
Παρεπιμπτόντως,όποιος δεν ξέρει τη Δήμητρα είναι κάπως έτσι(η πρώτη Αμυ) Μεγάλη ομοιότητα!

με λιγότερη κυταρίτιδα όμως...

Κάνει τα πάντα!Μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών γλύφει,φοβερή!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Νίνα .. έέέ΄?
παρτα με την σειρα και θα την βρεις...