Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Και λεγοντας για ατασθαλιες..... μηπως φιλε dokimazo, ειδικα για το special event που θελετε να κανετε, να γραψεις στα @@ σου τη μιζερια της πολης και να κανετε μια πεταχτη προς Berlin μερια στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ το "Artemis"????????
(Αν φυσικα σκοπευετε να διαθεσετε το μπατζετ αλλα και να "διαφυγετε" εστω αυθημερον.......)
Σεβομαι τις πληροφοριες που μπορει να δεχθεις απο τον εγκυροτατο συναδελφο House εννοειται..... αλλα και αυτη την εναλλακτικη στη συστηνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, δεν προκειται ΜΕ ΚΑΜΙΑ να ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ....... ΕΜΠΕΙΡΙΑ (τουλαχιστον για μενα)

Έχω ακούσει και από φίλο μου που μένει μόνιμα Γερμανία και "πετάγεται" για ένα ja ότι όντως είναι από τα καλύτερα... Έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να τον απομακρύνω πολύ από την πόλη και για πολύ ώρα γιατί παίζει να έχουμε και ανεπιθύμητες παρενέργειες...

Αλλά η ιδέα σου κρατείται στο μνημονικό μου αρχείο για προβληματισμό και μελλοντική εκμετάλλευση...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
425
Πόντοι
36
Για την Μαρία από Βασίλη Μοναστηρίου που σταμάτησε ξέρεις κανείς τίποτε?

Εγινε καμμιά μεταγραφή πουθενά αλλού?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για την Μαρία από Βασίλη Μοναστηρίου που σταμάτησε ξέρεις κανείς τίποτε?

Εγινε καμμιά μεταγραφή πουθενά αλλού?
Καλημέρες.
Τη μέρα που πήγα και πήρα την Αγγελική,φεύγοντας είδα τη Μαρία να ανεβαίνει στον Βασίλη με έναν άντρα(πιθανόν ο γκόμενός της λέω εγώ).Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως μάλλον θα σταμάτησε λόγω χορηγού ή έρωτος.Καλά δε θα χάσει και η Βενετιά βελόνι.Ωραίο milf αλλά fake service  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έχω ακούσει και από φίλο μου που μένει μόνιμα Γερμανία και "πετάγεται" για ένα ja ότι όντως είναι από τα καλύτερα... Έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να τον[glow=red,2,300] απομακρύνω πολύ από την πόλη και για πολύ ώρα γιατί παίζει να έχουμε και ανεπιθύμητες παρενέργειες... [/glow]

Αλλά η ιδέα σου κρατείται στο μνημονικό μου αρχείο για [glow=red,2,300]προβληματισμό και μελλοντική εκμετάλλευση...[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εχεις απολυτο δικιο, πρεπει να ειναι το ...."τελειο εγκλημα"..... για να το απολαυσετε και να μη σας φαει το αγχος.....  ;)

Μην προβληματιζεσαι πολυ, ΕΦΟΣΩΝ εχεις την ευκαιρια, μπατζεταρισε, βρες μερα-πτησεις-παρεα και βουρ..... οικονομικα θα σου βγει αναλογικα πολυ καλυτερα, απο εμπειρια ..... ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.......  ;) :thumbsup:

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Πήρε κανενός το ματι πουθενά την Ρόζα η την ΕΥΑ από την Μ Αλεξάνδρου ,διότι κατά την τελευταία επίσκεψη στο ίδρυμα διαπιστώθηκε πως μετά τις δυο αυτές αποχωρήσεις  ο εν λόγω χώρος πλεον παίζει στην Γ εθνική μαυρα χαλια  >:( >:(

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
H Mαρία θέλησε να κινηθεί μόνη της για extradaki και έγινε αντιληπτή οπότε και έφαγε πόδι  :s&m_1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
H Mαρία θέλησε να κινηθεί μόνη της για extradaki και έγινε αντιληπτή οπότε και έφαγε πόδι   :s&m_1:
Σιγά το κελεπούρι που ήθελε να κινηθεί και μόνη της.Αυτά κάνουν οι "αγαπούληδες",φουσκώνουν τα μυαλά  :grin:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Ναι, δε λεω, απλα για το συγκεκριμενο εχω προσωπικη αποψη και απο ενημερωση που εχω απο τους κολλητους που με πηγαν στο συγκεκριμενο χωρο η αποψη που επικρατει στας Ευρωπας ειναι οτι το Artemis ειναι συνολικα το καλυτερο value for money απο τα υπολοιπα, συνολικα σε οτι προσφερει........και τα παλληκαρια εχουν ταξιδεψει ΠΟΛΥ την Ευρωπη......

Φυσικα ΠΑΝΤΑ ισχυει το "περι ορεξεως", ετσι? Γουστα ειναι αυτα.....

Παντως με ενα 200αρι αεροπορικα, χωρις ξενοδοχειο, πας αυθημερον και ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια χαρα λυση μου φαινεται... (ΠΑΝΤΑ αν τα διαθετεις και μπορεις να "την κοπανησεις"  ;))
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σωστος ο Σωζων!!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εγω απο το σερβις της μαριας παντως εχω να πω τα καλυτερα ..

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οχι ρε φιλε αληθεια ....3 φορες πηρα και τις 3 αψογα ...βεβαια δεν εχω δοκιμασει και καμια αλλη .. ειμαι νεος ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι ρε φιλε αληθεια ....3 φορες πηρα και τις 3 αψογα ...βεβαια δεν εχω δοκιμασει και καμια αλλη .. ειμαι νεος ...
Θα μάθεις κι εσύ νέε μου  ;) fake άκου με που σου λέω κι ας βγει κάποιος να με διαψεύσει.
Μη μασάς κι εγώ στα δικά σας λημέρια(κωλόμπαρα)νέος είμαι,περιμένω τα φώτα σας  ;)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
κοιτα οταν μια κοπελα που θεωρητικα δεν κανει φουλ , μου κανει φουλ χωρις καν να της ζητησω  με τρελο gfe και να τα παιρνει 2 φορες σε μια ωρα (70-75 λεπτα στην πραγματικοτητα) στο στομα (μετα απο ενα καλο μασαζ) και μετα σου συνεχιζει το κλαρινο ακομα και στο ντουζ , για μενα θεωρειτε καλο Value For Money

τωρα που εφυγε που παμε ?? αγγελικη η Μενια ?? μαρεσει το Gfe ....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Stories

Νέο!